Чоловічі гаманці: популярні моделі

Гаманець – один з необхідних аксесуарів для сучасного чоловіка. Така річ – незамінна, оскільки в ній можна зберігати гроші і картки, підкреслювати з її допомогою стиль. Популярні чоловічі гаманці, виготовлені з якісних матеріалів, відрізняються тривалим терміном експлуатації. Правильно підібрана модель стане справжньою інвестицією в гардероб. Наявність портмоне також демонструє, що його власник уважний, акуратний, завбачливий.

Що враховувати при купівлі

Якщо ви хочете, щоб придбаний виріб прослужив як можна довше, слід відповідально підійти до процесу вибору. Перше, на що варто звертати увагу – його функціональність. Оскільки подібний атрибут використовується постійно, він повинен бути зручним для свого власника. Під спосіб життя людини підбирається розмір, вид, кількість відділень, необхідність відсіку для дрібних грошей.

  • Якщо ви нерідко користуєтеся пластиковими картками, тоді відділення під них має бути присутнім обов'язково.

  • Віддаєте перевагу паперовим грошам? Тоді варто купити гаманець з містким простором під купюри.

  • Для тих, хто складає монети в кишеню, спеціальний відсік під них в аксесуарі не потрібен зовсім.

  • Якщо хочете, щоб все необхідне було під рукою, можна розглянути портмоне. Такі екземпляри також вміщують паспорт, водійські права.

Орієнтуватися на розмір рекомендується, виходячи з того, де ви тримаєте свій гаманець: в сумці, кишені куртки, брюк або піджака.

Кольорове виконання та стиль

Класичні чоловічі кольори – чорний, коричневий та їх відтінки. Перший варіант – діловий і формальний, другий – відповідний повсякденним задачам. Також можна зустріти пропозиції в сірому, синьому, зеленому і більш яскравих кольорах. Кожен покупець зможе знайти товар в улюбленому відтінку. Деякі при виборі користуються порадами фен-шуй. Наприклад, для залучення коштів кращими кольорами вважаються червоний і золотий.

  • У новому сезоні на вершині популярності залишаються традиційні моделі в строгому чорному та елегантному коричневому кольорі. Крім того, в моду увійшли атрибути червоної, бордової, рудої, жовтої гами.

Безпосередньо стиль визначається так само, як і для інших аксесуарів: в залежності від індивідуальності та характеру майбутнього власника. У діловій сфері продовжує зростати попит на лаконічні варіації, в яких відсутні зайві деталі та хитромудрі логотипи бренду.

Різновиди гаманців: модні моделі 2021 року

Нижче розберемо, які товарні позиції чоловіки вибирають найчастіше, і чим вони відрізняються між собою.

Біфолд: подвійного складання

Представлені варіанти виконані з двох частин, які в закритому вигляді складаються на зразок зошита чи книги. Вони вважаються найбільш популярними і відмінно поєднуються як з діловими, так і повсякденними нарядами. Кількість кишень різниться, виходячи з потреб клієнта. Але при цьому біфолд має у своєму розпорядженні достатньо місця для паперових грошей, складених удвічі, пластикових карт і візиток.

Окремі модифікації можуть оснащуватися невеликою кишенею для монет та пластиковим «вікном» для фотографії або прав. Представники такого формату закриваються на заклепки або блискавки. Виробники також випускають продукти без застібки. Розміри – різнопланові, за рахунок чого легко знайти зручну річ. Не забувайте викладати з гаманця зайві предмети: чеки, квитанції та інше, щоб уникнути його збільшення. Він не повинен випирати через тканину штанів або піджака, оскільки подібне псує зовнішній вигляд.

Тріфолд: потрійного складання

Характеризуються наявністю трьох відділень, які легко складаються. Візуально вони схожі з попереднім різновидом, однак вважаються більш функціональними та місткими. Внутрішнього простору достатньо для того, щоб вмістити все необхідне. Їх товщина трохи більше, але не критично. Фіксація в складеному стані відбувається завдяки кнопки. Як правило, тріфолдам віддають перевагу хлопці, які носять сумки, рюкзаки або пересуваються на машині.

Гаманець з зажимом

Являє собою кардхолдер, обладнаний зажимом для купюр. Передбачає кілька відсіків, в яких можна розмістити кредитні та візитні картки, та металевий зажим для утримування грошей. Такий варіант підійде особам, які цінують мінімалізм.

Для нагрудної кишені

Головна відмінність такого портмоне складається в його товщині. Гаманець сам по собі тонкий і довгий. За своєю функціональністю його можна порівняти з біфолдом, тільки він більш вузький і витягнутий. Розкладається навпіл і передбачає зберігання банкнот без необхідності згинання з одного боку, пластикових карт – з іншого. Своє поширення він отримав за рахунок місткості і зручності експлуатації. Підходить для розміщення у внутрішній нагрудній кишені піджака або пальто і поєднується з діловими костюмами.

Гаманець-клатч або барсетка

З назви стає зрозуміло, що це свого роду клатч, але тільки зменшеного розміру. Носити виріб допускається в кишені, сумці, руці. При наявності знімної ручки її можна надягати на зап'ясті. Закриваються такі товари на кругову блискавку, додатково можуть передбачати кнопку. Популярність продукції обумовлена великим внутрішнім об'ємом і широкою функціональністю. Аксесуари здатні розмістити не тільки гроші, але й документи, смартфон. Такий варіант ідеальний для сучасних людей. Він дозволяє повністю відмовитися від сумочки, при цьому всі важливі дрібниці будуть завжди під рукою.

У відповідності з модними тенденціями до елегантного класичного образу підбираються чорні клатчі або барсетки, оскільки колір комбінується з усіма відтінками чоловічих костюмів. Іміджмейкери пропонують в новому сезоні експериментувати і розглядати насичені відтінки коричневого і червоного, бежеві та пісочні, жовті або сіро-блакитні.

Тревелхолдер або органайзер для відряджень і подорожей

Вирушаючи в поїздку, потрібно, щоб гроші і документи завжди були під рукою. Для цього виробники пропонують купувати спеціальне портмоне – тревелер. Такий органайзер характеризується наявністю великої кількості відділень і здатний вмістити все необхідне: паспорт, картки, банкноти, права, роздруковані квитки, телефон, ручку. Аксесуар подбає, щоб у вашій сумці панував порядок, а документи можна було швидко знайти. Особливість тревелхолдера – великі розміри, що для подорожей однозначно є перевагою.

Які матеріали користуються попитом

Брендовий гаманець – результат творчості дизайнерів і конструкторів. Він поєднує в собі хорошу обробку та якісну фурнітуру. В 2021-му затребуваними є як класичні матеріали, так і альтернативного походження. Стильною основою все також залишається натуральна шкіра. Більш доступні за вартістю варіації, але не менш трендові – виконані зі штучної шкіри. Якщо ви віддаєте перевагу більш оригінальній продукції, хорошим рішенням стане замша та шкіра рептилій. Крім шкіряних виробів також допускається вибирати гаманці з тканини, велюру, нейлону, поліестеру. Сучасні основи виділяються своєю стійкістю до зовнішніх факторів і довговічністю. Головне – доречність та правильне поєднання з елементами гардероба.

Стильний аксесуар за доступною ціною

 

В інтернет-магазині Paradise Style зібрані найпопулярніші чоловічі гаманці. Представлені на сайті моделі різняться за матеріалом виконання, розмірами, кольорами, але при цьому всі вони мають оптимальні ціни. У нашому каталозі ви знайдете як класичні товари, так і ексклюзивні варіації. Трендові аксесуари можна купувати для себе або на подарунок другу, діловому партнеру. Усі позиції передбачають гарантію якості, що підтверджує їх міцність, надійність і довговічність. Аксесуари – місткі, функціональні та оригінальні. Доставка замовлення організовується по всій Україні в найкоротші терміни.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися