Чи можна дарувати гаманець? Як правильно це робити?

 

Напередодні свят стає актуальним вибір подарунка одному, родичу або коханій людині. Хочеться, щоб він відповідав всім параметрам:

  • був оригінальним,

  • корисним,

  • не надто дорогим,

  • викликав радість,

  • його використання було приємно.

Цим критеріям відповідає красивий гаманець. Це ідеальний варіант як для шановного чоловіка, так і для витонченої дівчини. Однак існує безліч міфів, пов'язаних з цим аксесуаром, про які слід знати заздалегідь. В іншому випадку подарунок не порадує, а образить людини і принесе йому нещастя.

Як дарувати гаманець: загальні правила дарування

Як жіночі, так і чоловічі гаманці слід дарувати лише близьким людям, які добре розуміють наші наміри.

Віддаючи гаманець з символічною сумою, ви бажаєте людині мати багато грошей. Тобто висловлюєте намір, щоб наш подарунок привернув великі суми.

Тому недобре віддавати свій гаманець або навіть купувати новий тому, з ким у вас немає близьких відносин. В крайньому випадку можна зробити такий презент колезі, з яким спілкуєтесь тільки на роботі.

Чи можна дарувати жінці гаманці?

Так, за умови, що вони виготовлені з матеріалів найвищої якості - з натуральної шкіри. Тоді подарунок буде радувати володарку довгі роки.

Універсальними є стандартні кольори - чорний, коричневий або темно-синій. Вони підходять усім. Якщо в одержувача досить незвичайний смак, ви можете вибрати кольоровий гаманець - зелений, оранжевий або рожевий. Ще важливо пам'ятати про хорошу якість виконання і фурнітури.

Чи можна чоловікові дарувати гаманець?

Більшість чоловіків надають великого значення аксесуарам, тому що у них мало подібних речей. Оскільки вся їх галантерея обмежується поясом і змінними ремінцями для годин, то при покупці гаманця діє той же принцип, що і для жінок.

Партнеру, керівнику або колезі слід купити якісний гаманець з натуральної шкіри, переважно просту і універсальну модель чорного кольору. Якщо людина використовує аксесуари іншого кольору, відтінок гаманця повинен відповідати його смаку.

Як правильно подарувати гаманець забобонному людині?

Якщо майбутній власник гаманця щиро вірить в різні знаки, він може бути серйозно поранений самим елегантним подарунком, тому варто враховувати деякі тонкощі.

  1. Широко поширена думка, що порожній гаманець принесе власникові професійні невдачі і серйозні фінансові втрати. Потрібно покласти в нього банкноту або монету будь-якої гідності, вони діють тільки як символ. Долар втілює в собі багатство і стабільність.

  2. Не можна вибрати в якості презенту дешеву модель. Така річ має енергію бідності.

  3. Не слід віддавати власний гаманець, навіть якщо він лежав в шафі і не використовувався. Згідно фен-шуй, грошовий успіх з ним зникне.

  4. На день народження дарувати гаманець - небажано. Такий подарунок сприяє втратам. Виняток - якщо про це попросить сам винуватець торжества.

  5. Якщо у людини є фінансові проблеми, гаманець може засмутити його. Це буде розглядатися як негативний натяк на нинішню ситуацію.

  6. Приймати такий подарунок можна виключно від людини з більш високим фінансовим становищем. Ось чому ви не можете подарувати гаманець своєму керівнику або діловому партнерові.

Як потрібно дарувати жіночий і чоловічий гаманець?

При виборі цього аксесуара стилісти рекомендують враховувати такі параметри:

  • вартість. Дешеві речі викликають думки про бідність і не можуть сприяти збагаченню власників, тому економити не можна;

  • матеріал. Краще віддавати перевагу моделям з натуральних матеріалів (замша або шкіра). Вони мають відмінні характеристики і уособлюють безпеку. Допускається подарунок з якісної штучної шкіри, але від синтетичних виробів слід відмовитися;

  • дизайн. Жінки бальзаківського віку воліють строгі моделі з лаконічним декором. Молодим дівчатам подобаються ефектні елементи з яскравими елементами. Чоловіки вітають лаконічний дизайн без зайвого декору, класичних відтінків і невеликих розмірів, щоб гаманець міг поміститися в задній кишені брюк;

  • колір. За фен-шуй, найбільш підходять відтінки коричневого, чорного, золотого та срібного. Червоний - символізує багатство. Синій - пов'язаний з елементом води. Він викликає витік фінансів, тому синіх моделей слід уникати.

  • розмір і форма. Вважається, що гроші люблять простір. Тому бажано віддавати перевагу прямокутним моделям, в яких купюри можна розміщувати, не складаючи. Повинно бути кілька різних відділень для банкнот і пластикових карт. Це практично і правильно з точки зору грошових знаків, бо всі атрибути багатства повинні лежати окремо один від одного.

Подарунок повинен бути красиво упакований, але не в целофан. Згідно марновірств, він перешкоджає течією фінансових потоків.

Але головна упаковка - це щирі і добрі наміри, бажання зробити приємний подарунок від душі. Тоді можна дарувати будь-який гаманець - ніякі прикмети не можуть вплинути на його енергію.

Щоб вибрати і замовити гаманець, подивіться наш каталог!

Коментарі

Написати коментар


Поділитися