На що звернути увагу при виборі жіночого рюкзака?

Жіночий рюкзак знову в тренді! Він практичний, зручний і місткий. Правильно підібрані моделі непомітно підкреслюють характер наряду, будучи стильним доповненням не тільки на щоденній основі, але і в особливих випадках, таких як вечірня прогулянка по місту або поїздка на вихідні.

Придбання рюкзака - хороша ідея для тих жінок і дівчат, які не можуть встояти перед покупкою нових аксесуарів, але їх гардероб сповнений сумок і клатч різних форм і розмірів. Тому варто урізноманітнити свій стиль - купити жіночий рюкзак для міста і подорожей замість того, щоб поповнювати колекцію черговий сумкою.

Як вибрати жіночий рюкзак?

Така цікава і практична альтернатива жіночій сумці, Як правильно підібраний модний жіночий рюкзак, звільняє руки і розподіляє вагу рівномірно по спині. Це особливо важливо для тих, кому не можна в руках носити тяжкості через травми та інших медичних протипоказань, але доводиться самій відносити продукти з магазину, необхідно постійно мати при собі ноутбук, планшет, книги або якісь інструменти.

Відповідь на найбільш часто задається питання «який вибрати жіночий рюкзак краще?» -той, який подобається і відповідає вимогам по місткості і функціональності. Але головне, що потрібно враховувати, для того, щоб вдало придбати міський рюкзак / жіночий рюкзак, - то, що жіночі моделі виробник спеціально адаптував до структури тіла жінки! Вони мають більш вузькі плечові ремені, правильно профільовані тазостегнові ремені і розраховані на меншу довжину тулуба.

Як правильно вибрати рюкзак жіночий?

Залежно від стилю і призначення ці вироби діляться на три основні категорії:

  • Спортивний рюкзак. Якщо ви часто їздите на велосипеді, відправляєтеся в піші походи або робите туристичні поїздки, вам необхідно задуматися про те, як вибрати спортивний рюкзак жіночий. У цих ситуаціях навіть найякісніша модель зі шкіри не підійде, тому що квадратний метр натуральної шкіри завжди буде важче квадратного метра синтетичних матеріалів. Це створить додаткове навантаження на хребет. Виробництво легких спортивних рюкзаків здійснюється з таких синтетичних матеріалів, як поліестер і нейлон. Вони мають водонепроникну і швидко висихають фактуру. А натуральний текстиль бавовна, льон - завжди буде вбирати воду і віддавати її протягом тривалого часу.

Також варто звернути увагу на плечові ремені. Вони повинні бути профільовані і покриті матеріалом, який видаляє надлишкову вологу і піт;

  • Шкільний / молодіжний. Тут найважливіший критерій того, як вибрати хороший рюкзак, - це його зовнішній вигляд. Однак при покупці молодіжного рюкзака слід звертати увагу не тільки на естетичні аспекти. Вироби, призначені для школярок і студенток, повинні мати ортопедичну спинку, щоб захистити хребет від книжкового вантажу, профільовані плечові ремені і посилене дно;
  • Діловий. У багатьох офісах не потрібно носити ділові костюми та аксесуари, тому для багатьох працівників стає проблемою підібрати стильну і модну повсякденний одяг, а також як вибрати шкіряний рюкзак відповідно до іміджем і статусом. Його вдалий підбір є гарантією того, що він буде використовуватися протягом багатьох сезонів.

Основні характеристики, які потрібно знати про те, як вибрати якісний рюкзак для офісу, - це:

  1. практичність,
  2. функціональність,
  3. місткість,
  4. елегантний зовнішній вигляд,
  5. якість матеріалів і фурнітури,
  6. добротне виконання швів,
  7. наявність додаткових внутрішніх і зовнішніх кишень.

 

Як вибрати жіночий рюкзак для міста?

Тим, хто носить невелику кількість речей маленького розміру, підійдуть жіночі зручні рюкзаки для міста. При їх виборі слід враховувати свій смак, потреби і спосіб життя, відповівши собі на ці питання:

  • Це буде модель зі шкіри, шкірозамінника або з тканини?

Тканинні вироби легше чистити - їх навіть можна прати в машинці. Шкіряні - менше брудняться, елегантно виглядають, довше служать. Моделі зі шкірозамінника коштують дешевше.

  • Чи потрібно відділення для ноутбука?

Якщо ви - технічний фахівець або ваш щоденний бізнес вимагає постійно бути на зв'язку і не тільки зі смартфона, то слід замислитися над тим, як вибрати хороший рюкзак для ноутбука;

  • Чи треба мати багато кишень або я більше за мінімалізм і компактність в дизайні?

З одного боку, кишені допомагають контролювати деталі, з іншого - впливають на вагу. Вони знаходяться в різних місцях і виконують різні завдання. Враховуйте форму бічних кишень - вони не повинні сильно стирчати.

  • Яку форму рюкзака вибрати?

Уже котрий сезон не здають позицій класичні форми. Набувають популярності в'язані моделі у вигляді мішків. Вибирайте вироби з блискавкою, пряжкою або карманомспереді, щоб ви могли швидко дістати щось з середини рюкзака, не виймаючи речей, що знаходяться зверху - це практично і зручно.

  • Хочете який колір рюкзака вибрати?

Щоб він підходив до будь-якого одягу, вибирайте чорний, коричневий або бежевий. Літніми є колір морської хвилі, жовтий, салатовий, оранжевий, а також металізовані відтінки золота і срібла. Все ще популярні тваринні принти, вишивка, аплікації, але немає ніяких непотрібних надмірностей: пензликів, блискіток, страз і заклепок.

З чим будете носити жіночий міський рюкзак?

Шкіряні вироби поєднуються з багатьма стилями одягу. Вони вписуються в стиль casual, спортивний, романтичний або вінтажний.

Модель у вигляді мішка відмінно виглядає з курткою-паркою, джинсами і картатій сорочкою на вулиці, а також з тунікою або светром великого розміру в будинку або в офісі. Влітку - з шортами і футболкою.

Мінімалістичний рюкзак, позбавлений прикрас, - зі спідницею-олівцем, блузкою і піджаком.

Вантажний дизайн підкреслить чарівність коктейльної максі-сукні, сарафана з квітами, блуз з бохо-бахромою.

Світ жіночих рюкзаків дивний - це різноманітна гамма трендів. Вони не завжди йдуть рука об руку, як, наприклад, мода 90-х і мінімалізм. Але це дозволяє кожній жінці легко придбати жіночий рюкзак з урахуванням її індивідуальних потреб, смакових переваг і того, з чим вона буде його носити.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися