Must-have: що повинно бути у жіночій сумочці

 

Злі язики кажуть, що в жіночій сумці можна знайти все: від викрутки до чорної діри. Але кожна жінка знає, що нічого не буває випадково, тому вона використовує всі речі, які повинні бути в сумочці. Це справжні скарби, без них просто неможливо обійтися в різних ситуаціях. Ось їх мінімальний набір.

Що завжди повинно бути у жіночій сумочці?

содержимое женской сумки

1. Невелика косметичка, яка зможе зберігати найважливіші кошти. Вам не потрібно тягати за собою весь арсенал косметики. Однак варто мати при собі кілька речей, які будуть корисні для легкої корекції макіяжу протягом дня. Мало куди вас запросять - на ділову зустріч, корпоратив, в театр або ресторан. Нехай навіть на романтичне побачення з прогулянкою в парку - доглянутою, акуратною і приємно пахне потрібно бути завжди. Тому вміст дамської сумочки має обов'язково включати:

  • пудру;

  • туш для вій;

  • олівці для очей і для губ;

  • крем для рук;

  • безбарвний лак для нігтів - це те, що повинно бути в сумці у дівчат не тільки для поновлення манікюру, але і для замазування стрілок на колготках;

  • парфум в невеликому флаконі;

  • зволожуючий бальзам для губ;

  • помада або блиск для губ самому модному відтінку сезону. Завдяки їй кожна жінка навіть без повного макіяжу, може виділитися з натовпу. Нафарбовані губи підвищують упевненість в собі. Практичний аспект - більшість що випускаються помад зволожують губи і захищають їх від шкідливого впливу сонячних променів.

Для нанесення всіх перерахованих вище косметичних засобів знадобиться кишенькове дзеркало. Воно необхідне, коли поспішайте на важливу зустріч або співбесіду і в ліфті хочете переконатися, що туш не розмазана і на самому видному місці не вискочив прищ. Тоді його відразу ж можна замаскувати консилером.

Щоб волосся було в порядку, в сумці повинна лежати гребінець, щоб підправити форму брів - пінцет, нігтів - пилка.

2. Гаманець - незамінний аксесуар для кожної жінки. Він повинен вмістити:

  • всі необхідні документи (пластиковий паспорт, водійське посвідчення, пропуск на роботу);

  • платіжні банківські та дисконтні картки;

  • власні візитки (для візитних карток з контактною інформацією колег, партнерів і знайомих краще купити візитницю);

  • готівкові гроші, які ви завжди повинні мати при собі на проїзд в метро, ​​покупку їжі або важливих товарів.

3. Міні-аптечка. Незважаючи на те, що коли з'явиться біль передбачити не можна, до неї можна підготуватися і при необхідності прийняти ліки, що є в жіночій сумочці. Знеболююче допоможе при раптовому нападі мігрені або спазмі в животі.

4. Гігієнічні засоби:

  • тампони або прокладки. Навіть якщо жінка знає все про свій менструальний цикл, і їй здається, що Мати Природа не здатна її здивувати, все одно хоча б одна гігієнічна прокладка - то, що повинно бути у жіночій сумочці. Вона не займає багато місця і завжди може стати в нагоді доньці чи подрузі;

  • вологі серветки. Ними змити можна макіяж. Вони можуть замінити туалетний папір, видалити пил і плями з одягу, бруд - з взуття;

  • антибактеріальний гель, який знищує бактерії без використання води. Він необхідний при неможливості вимити руки. Щодня сотні людей стосуються ручок дверей і візки для покупок. Аналогічно з грошима. Під час досліджень під мікроскопом вченим вдалося виявити на них золотистий стафілокок і паличку пневмонії, а також коронавірус;

  • лейкопластир необхідно мати тим, хто часто натирає мозолі на ногах і пальцях;

  • паперові носові хустки;

  • зубна щітка з пастою або жуйка, которае додасть свіжість подиху перед важливою зустріччю або походом до стоматолога.

5. Мобільний телефон. Багатьом ця річ здається очевидною. Але крім носіння в сумці разом із зарядним пристроєм необхідно подбати про його правильному зберіганні - в окремому відсіку і в спеціальному чохлі. Інакше коли він задзвонить, доведеться шукати по всій сумці і пошкодити корпус і екран при зіткненні з ключами та іншими речами.

мобильный телефон в женской сумке

6. Блокнот і ручка. Часто виникає ситуація, коли потрібно швидко записати чиюсь номер телефону, адреса або раптово з'явилася ідею / Блокнот і ручка не займають багато місця і можуть бути надзвичайно корисні. Це заощадить вам багато часу і місця. Прихильники сучасних технологій можуть це робити в спеціальному мобільному додатку, яких багато в плеймаркете.

7. Газовий балончик, щоб відчувати себе в безпеці. Він не вимагає спеціальних дозволів, тому що не призначений для заподіяння шкоди, а лише тимчасово нейтралізує зловмисника, даючи час втекти. Для цієї мети також можна використовувати дезодорант.

8. Ключниця. Ключів у кожної людини зараз багато. Мінімум, що може бути в жіночій сумочці, - магніт від вхідних дверей в будинок, від квартири, а також від машини, дачі, офісу ... Щоб не витрачати час на пошук їх в різних кишенях, зберігайте в ключниці. Тоді вони не зашкодять інші речі.

9. запальничка або сірники потрібні навіть некурящим, щоб швидко позбутися від якоїсь вилізши нитки або підпалити свічку. Запальничка також відмінно підходить для відкривання пляшок. У деяких моделях є невеликий ліхтарик. Користуватися ним зручніше, ніж діставати і включати ліхтарик на смартфоні.

10. Парасолька, Навушники, окуляри від сонця носять побажанню в залежності від сезону і способу життя.

Яка б не була жіноча сумочка і її вміст, завжди потрібно мати записані на окремому аркуші контактні дані на випадок НП. Адже в надзвичайній ситуації кожна хвилина має особливе значення. Їх потрібно покласти в гаманець або в окрему кишеню.

 

Замовте стильні і зручні жіночі сумки, в яких точно помістяться всі необхідні речі, в інтернет-магазині Paradise Style з доставкою по Україні. Тоді в потрібний момент вони будуть у вас під рукою.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися