Як носити жіночі поясні сумки в 2021

Компактна сумочка на пояс дуже швидко стала однією з найбільш затребуваних у дівчат для формування цікавих образів. Протягом декількох сезонів вона очолює брендові колекції, які демонструють аксесуар в різних інтерпретаціях. І жінки, і чоловіки не готові відмовитися від таких виробів завдяки їх безумовним зручності. Подібна продукція створена спеціально для любителів комфортних речей. У неї поміщаються всі необхідні дрібниці, при цьому руки залишаються вільними.

Жіноча поясна сумка: як носити в 2021-м

Звичну всім бананка можна надягати декількома способами. Класичний варіант - розміщення на поясі. Виходячи зі складеного образу і стилю вбрання, можна носити на талії або стегнах. Сумочка розташовується прямо перед собою або зсувається трохи набік. Для денної прогулянки можна перекинути виріб через плече, що передбачає носіння на грудях або спині. Необхідно лише врахувати кілька моментів:

  1. Віддавати перевагу варто лаконічним кежуальним або спортивним моделям. Якщо вибрати надто об'ємні бельтбегі або з нестандартним оформленням, можна домогтися безглуздого виду при надяганні через плече.
  2. Повинно передбачатися щільне закривання, в ідеалі - на блискавку. Тільки так ви вбережете себе від того, щоб в перевернутому стані нічого не випало.

Розміщувати бананка через плече, зсунувши її трохи до центру, зручно в тому випадку, якщо передбачена достатня довжина ременя з можливістю регулювання і карабінами. Такий варіант розташування не тільки на піку моди, але також комфортний на шопінг, в подорожі, при занятті спортом, в транспорті. Серед молодих людей також поширений спосіб носіння просто на плечі.

Популярні моделі жіночих поясних сумок і з чим носити їх

Популярні моделі жеПредставленние аксесуари стали лідерами на літній період за запитами від покупців. Завдяки великому попиту виробники випускають продукцію в різних стилістика: мінімалізм і авангард, стриманість і епатаж. Серед пропозицій брендів можна знайти позиції різних форм і розмірів: м'які і жорсткі, мініатюрні і об'ємні. Як матеріали використовується натуральна і штучна шкіра, прозорий пластик і текстиль. Крім функціональності товарів особлива увага приділяється їх естетичну сторону. У ролі декору можуть застосовуватися аплікації, вишивка, бахрома, блискуча фурнітура. Бананка тепер мають кілька відділень, можуть припускати відсіки під кредитні карти, ключі, смартфон.нскіх поясних сумок і з чим носити їх

Форми виробів для літнього сезону

Сьогодні у продажу можна зустріти такі різновиди продукції:

  • Овальні моделі. Подібну тенденцію задали Gucci, після яких багато виробників вирішили порадувати покупців схожими по форм-фактору виробами. Переваги таких сумочок: місткість, хороша сполучуваність з будь-яким одягом. Гармонійні образи можна скласти з джинсовими шортами, сукнями, спідницями довжини міді, штанами-кльош.
  • Прямокутник - другий за популярністю варіант виконання. Виникає питання до плоскої поясний сумці жіночої: з чим носити і що в неї поміщається. Як правило, всередину вдасться покласти тільки телефон і кілька пластикових карт. Зате ви отримуєте красиву деталь, яка підійде для будь-якого наряду. Особливо під піджак і плаття.
  • Сумка-бананка - привіт з 90-х. У більшості випадків вони м'які, тканинні, з легким нальотом спорт-стилістики. Проте, їх можна комбінувати зі строгими сорочками, жакетами, пальто, використовувати для вечірніх виходів.

Сучасні моделі можуть виготовлятися в найрізноманітніших конфігураціях. Головне - грамотне поєднання і відповідність по стилю і кольору.

Де в Україні купити жіночу поясний сумку

В інтернет-магазині Paradise ви знайдете великий вибір продукції, серед якої кожен зможе підібрати підходящий варіант. Всі товари відрізняються високою якістю, що підтверджується гарантією. Завдяки співпраці безпосередньо з виробниками ціни на вироби - конкурентні і доступні для покупки відразу декількох аксесуарів. Сумочки представлені різних розмірів і форм, матеріалів, в монохромного і яскравою кольоровій палітрі, з усіляким декором. Замовити бананка можна з доставкою в будь-який регіон України зручним для одержувача способом.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися