З чим носити клатч?

 

Назва «клатч» в перекладі з англійської мови означає «схопити». У класичному варіанті цей аксесуар не має ручок, його носять і тримають в руках, іноді - під пахвою. Однак пізніше були випущені інші його моделі. 

Як підібрати клатч і туфлі до плаття

Спочатку такі сумки носили тільки з вечірніми сукнями. Але в сучасній моді вони стали елементом повсякденного і ділового стилю: 

  • клатч без ручки - класична прямокутна модель. Такі сумочки універсальні. Їх виготовляють різних розмірів, у формі півкола, кола, овалу, трапеції і т.д .;

  • клатч-конверт - плоский мішок, в якому зручно носити планшет, портмоне, документи. Його виготовляють зі шкіряною ручкою або на ланцюжку, дозволяє звільнити руки. Як носити клатч на ланцюжку? На плечі, на руці або намотавши ланцюг на руку;

  • клатч-гаманець - це варіант вечірньої сумочки з застібкою на кнопці (її ще називають «поцілунок») або застібкою-блискавкою, яка може мати різний декор. Але помістяться там хіба що телефон, дзеркальце, гребінець і губна помада;

  • клатч з латунними або сталевими кільцями - це сумка з чотирма кільцями замість ручки у верхній частині, в які вставляються пальці.

Одним з найбільш універсальних варіантів є бежевий клатч, Його можна носити з чим завгодно. Бажана форма - прямокутник або конверт. Стилісти одностайні в думці, що така сумочка додає образу жіночність, а такожсерйозність і працездатність. Вони рекомендують вибирати шкіряні або замшеві вироби з мінімалістичним дизайном. Бажано - без страз, з наявністю металевих деталей у вигляді кутів, пряжок або логотипів.

Наприклад, сіру шотландську спідницю-міді в клітку, сіру водолазку і чорне пряме пальто ідеально доповнюють класичні шкіряні туфлі на тонких підборах і бежевий прямокутний клатч.

Традиційний офісний образ - це спідниця-олівець пісочного кольору в поєднанні з білою сорочкою, піджаком і туфлями-човниками кольору какао або капучіно. Його гармонійно доповнює коричневий клатч з жовтими металевими кутами, який можна носити з чимось стилізованим під золото, наприклад, з наручним годинником.

Світло-сіра сукня прийнято поєднувати з бежевими колготками, туфлями на підборах у вигляді шпильки висотою не менше 7 см і упаковка в бежевий клатч-конверт ідеально відповідають цьому елегантному образу.

З чим носити клатч кожен день?

Для повсякденного носіння використовують як класичні, так і дизайнерські моделі. Але в такому разі слід уникати великої кількості прекрасного декору і яскравих акцентів. Такі моделі слід залишити для вечірніх нарядів і дискотек. 

Для зручності краще вибрати сумки для носіння на плечі, тоді питання «як носити клатч з ремінцем» не виникне.

Темно-сині джинси-скинни носять з кремовою футболкою з довгими рукавами і коричневим в'язаним пончо. Такі комплекти відмінно доповнюють чорні замшеві чоботи і бежевий прямокутним клатчем з металевими кутами, пофарбованими в чорний колір.

Шукаєте рішення, з чим носити білий клатч, крім світлого коктейльної сукні і білих штанів? Зверніть увагу на поєднання: до темно-сірому плаття-туніці з щільної пряжі, надягнутому з чорними колготками і чорними туфлями на підборах і кремовим пальто підійде контрастний білий клатч з лаконічною структурою.

Як носити клатч з вечірніми нарядами?

Розкльошена спідниця-міді буде добре виглядати з укороченим чорно-білим смугастим топом і просторою тонкої джинсової сорочкою, краї якої зав'язані на животі. Її відмінно доповнюють лаковані босоніжки і жовтий клатч зі стразами, то, з чим його носити можна перераховувати довго. 

Для простих суконь і костюмів варто вибирати моделі прямокутної форми. Якщо плаття з пишною спідницею, то підійде клатч-гаманець або саше.

Максі-плаття з вирізом ззаду і відкритими бежевими плетеними сандалями прекрасно доповнюють бежевий клатч і широкий золотий браслет.

Прихильницям класики сподобаються традиційні моделі з м'якої стеганой бежевій шкіри з клапаном на застібці від Chanel. Їх виготовляють на ланцюжку і орнаментом у вигляді металевого логотипу бренду на клапані.

Сумка-клатч Brunello Cucinelli ідеально вписується в діловий і вечірній образ. Її характерна риса - декоративна кольорова смуга. Для формальних зустрічей і урочистих заходів підійде чарівний бежевий клатч Jimmy Choo. Це модель із замші, прикрашена заклепками і стразами.

Тим, хто хоче купити незвичайний аксесуар, варто звернути увагу на колекцію клатч від Джудіт Лейбер в формі номінальних пляшок дорогих парфумів з кришталевою пробкою. 

Цікаво виглядає бежевий клатч на золотому ланцюжку від Edie Parker. Це модель круглої форми, прикрашена зображенням голови зебри. 

Романтичні натури оцінять колекцію від Nancy Gonzalez. Ці моделі виконані з бежевою шкіри з рельєфним малюнком, а їх клапан прикрашений тривимірними зображеннями метеликів.

Клатчі представлені в інтернет-магазині Paradise Style в широкому асортименті - як класичні моделі, так і дизайнерські вироби з незвичайним декором. Замовляйте, носите із задоволенням - і ви переконаєтеся в тому, що цих аксесуарів в гардеробі багато не буває. 

Коментарі

Написати коментар


Поділитися