Як підібрати ремінь до сукні

Сьогодні ремінець – це не просто модний тренд, який використовується як прикраса. Він являє собою самостійну одиницю гардероба для гармонійного доповнення будь-якого образу. З його допомогою можна створити певний стиль і внести цікавинку. Купити ремінь до сукні рекомендується також для того, щоб підкреслити достоїнства і приховати недоліки. Спочатку жінки носили пояс, щоб виділити природні вигини тіла. Сучасна тенденція – використовувати його як прикрасу або функціональну деталь.

Вибір виробу відповідно до типу фігури

Перед придбанням варто оцінити будову тіла і його особливості. Визначивши свої сильні і слабкі сторони, ви зможете ефективно підбирати комбінації речей і ремінця:

  • Груша – об'ємна тазова частина. Щоб візуально звузити її, можна придбати широкий ремінь для талії. На стегнах протипоказано носити поясок, так як це лише призведе до розширення силуету.

  • Пісочний годинник – пишні груди і стегна. Допускається використовувати різнопланову продукцію.

  • Перевернутий трикутник. У цьому випадку спостерігається різка різниця між об'ємним верхом і вузьким низом. Щоб згладити ефект, надягається широкий ремінь на стегнову частину або тонкий, але під пишну сукню.

  • Прямокутник. Така фігура не має чітких вигинів. Окреслити форми допоможе тоненький пояс, надітий вільно.

  • Яблуко. Невеликий живіт можна приховати завдяки вузькому ремінцю під грудьми.

Помилково вважати, що пояски застосовуються лише в тому разі, коли на вбранні присутні спеціальні петельки або прорізи. Доповнювати образ таким атрибутом можна не тільки речі, які передбачають його наявність в комплекті. Подібний аксесуар підбирається до будь-якого гардеробу, незалежно від того, є петлі чи ні.

Різноманітність пропозицій

Дотримуючись свого роду «ремінного» етикету, ви не помилитеся з вибором, і завжди будете сяяти. Всього один ремінь, а різновидів стилізації – безліч.

Пояс-кушак

Об'ємний клаптик, виконаний із щільного матеріалу. Найчастіше для його виробництва використовується шкіра або атлас. Представлена модель – одна з найбільш універсальних. Подібний товар стане відмінним подарунком, оскільки підходить під будь-яку фігуру. Завдяки своїй ширині такий предмет гардероба зробить силует струнким і вираженим. Вигідні комбінації: з сукнею-кімоно або довгою, туніками, оверсайз-нарядами або у вигляді сорочки. Модні експерименти пропонують поєднувати атласний пояс з короткою сукнею.

Ланцюжок

Нещодавно металевий ланцюг був популярним серед східних красунь і молодіжних субкультур. Сьогодні прикраса активно застосовується дівчатами по всьому світу. Рекомендується доповнювати ними лаконічні однокольорові вбрання, у яких відсутній інший декор. Пояс-ланцюжок – повноцінний аксесуар, тому перевантажувати зібраний образ іншими атрибутами не потрібно. Якщо продукція складається з декількох ланцюгів, тоді вибирати її рекомендується представницям ідеальної будови тіла, так як відмічається візуальне розширення подібним предметом.

Плетений

Виробники представляють різноманітні варіанти, які можуть бути як шкіряними, так і текстильними. Популярністю користуються ремінці у натуральних кольорах – коричневі, чорні. З ними легко створити кантрі-образ, доповнити туніку, сукню-сорочку або літній сарафан.

Тонкий

Набув поширення завдяки своїй лаконічності та універсальності. Добре поєднується з будь-якою сукнею, потрібно лише правильно підібрати. Якщо ви надягаєте оверсайз-одяг, то такий ремінь виділить форми. В максі-сукні він підкреслить талію. Застосовується для коктейльної або сукні-футляра. Зверніть увагу: якщо речі прикрашені камінням, то поясок повинен бути однотонним, без будь-якого декору.

Середніх розмірів

Їх купують для максі-нарядів, головна перевага яких – подовження фігури. Щоб не втратити цю перевагу, не слід надягати темний одяг і світлий аксесуар. Представлену продукцію можна застосувати в образі з туніками, сукнями-сорочками.

Широкий

У продажу зібрана велика різноманітність позицій. Наприклад, замшеві варіації підходять до вечірнього виходу, грубі шкіряні – до стилю бохо або коротких жіночних суконь. У вигляді резинки – рішення для тунік або в'язаного одягу. Для легких довгих сарафанів береться ремінь з перфорацією.

Відповідність іншим деталям образу

Якщо вам складно зорієнтуватися при покупці в кольорах, тоді варто довіритися традиційному однокольоровому тріо: ремінь, взуття, сумочка. Таке рішення допускається як для класики, так і для вечірнього виходу. Але якщо ви хочете виділятися, тоді рекомендується шукати нові комбінації. Наприклад, пояс гармонує тільки з сумкою, а взуття вдягається контрастного відтінку. Відійти від стандарту можна, підібравши ремінь під шарф, шийну хустку, браслет або наручний годинник. Відмовитися від прив'язки до будь-чого можна в тому випадку, якщо пояс підходить під тон одягу.

Деякі моделі здатні виступати незалежною деталлю. У цю категорію потрапляють товари нейтрального бежевого кольору, коричневого або чорного. Допускається також і яскравий поясок, який стане акцентним елементом. Не поспішайте сліпо слідувати всім знайденим порадам. Важливо, щоб куплений виріб виглядав гармонійно і формував силует.

На які відтінки звернути увагу

Ідеальним рішенням стане однотонна варіація, яка підходить під колір одягу. Вона підкреслить плюси, але не буде зосереджувати на собі всю увагу. При такому виборі сміливо беріть яскраву сумочку або шапку. Інші красиві і стильні поєднання:

  • У контрасті з сукнею. Якщо складено монообраз, ремінець стане хорошим помічником. Він виступить самостійним предметом, який не потрібно підтримувати додатково іншими деталями. Контрастний аксесуар розмежовує фігуру, ділить її на дві половини. Майте на увазі, така особливість для кожного грає по-різному: для когось стає корисною, а комусь здатна нашкодити. Тут важливо дотримуватися пропорцій будови тіла. Подовжити ноги дуже просто: розташуйте поясок трохи вище талії.

  • Однотонний з барвистим вбранням. Одна з функцій виробу – зробити зовнішній вигляд завершеним. Використовувати таку можливість на благо можна, якщо ви одягаєте сукню з принтом. Однокольоровий акцент додає структурованості. Згідно модній тенденції, при такому поєднанні варто вибирати широкі моделі, щоб вони не губилися на фоні.

Розглядаючи пропозиції, керуйтеся простим правилом: чим стриманіше речі, тим яскравіше ремінець. Якщо настрій – надіти просту однокольорову сукню без зайвих елементів, тоді стилісти рекомендують виразити свою індивідуальність через ремінь. Він може містити різнопланові перфорації, принти, різьблені пряжки. Наряд, насичений фарбами, доповнюється лаконічною прикрасою.

Як зав'язати пояс

Модельний ряд представляє пропозиції, які оснащені спеціальними застібками і пряжками. У такому випадку немає ніяких проблем з фіксацією. Віддаючи перевагу довгим варіаціям, буде потрібно трохи спритності та вміння.

Кушаки обвиваються таким чином, що кількість обертів становить від одного до трьох. Класикою визнана зав'язка на бант. Витончений і жіночний бантик надає чарівності, м'якості і неповторного шарму. Його розміщують на животі, стегнах, під грудьми. Зав'язувати його можна як недбало, так і чітко, рівно. Все залежить від обраного стилю.

Якщо перед вами жорстка модель, тоді вона зав'язується на одиночний вузол або вузол-петлю. Виконавши подвійний вузол, вам вдасться досягти особливої естетики.

Різноманітність варіантів в магазині Paradise Style

 

На нашій інтернет-площадці Ви зможете купити ремінь безпосередньо від виробників. Продукція підходить для складання найрізноманітніших образів, поєднується зі всіляким гардеробом. З каталогу ви зможете придбати ремінь до сукні за вигідними цінами для себе або на подарунок подрузі, сестрі, мамі, колезі. Товари виготовляються із якісних матеріалів і характеризуються хорошою зносостійкістю і довговічністю. Оформити замовлення дуже просто: всі дії виконуються в режимі онлайн і не займають багато часу. Доставка організовується в усі регіони України зручним для одержувача способом. Також є можливість самовивозу з офісу, розташованого у Вінниці.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися