Рюкзак до шуби: поганий смак або цікаве поєднання

Чи можна доповнити зимовий образ рюкзаком? Гостре і суперечливе питання, адже в холоди так хочеться з комфортом ходити по вулиці, не тримаючи сумку в руках. Сезон теплого верхнього одягу відносно обмежує використання аксесуарів. При правильному підборі можна носити рюкзак під шубу, але при цьому необхідно грамотно підійти до створення стильних тандемів.

Комбінації з хутром: за чи проти?

Перше, на що варто звернути увагу – гармонійність комбінацій. Сьогодні багато інфлюенсерів, стилістів і модниць вміло вписують як великі, так і мініатюрні портфелі в тандеми з натуральним і екомехом у верхньому одязі.

  • Вирішивши поєднувати цей аксесуар, врахуйте, що часта носка призводить до стирання окремих хутряних ділянок. Особливо будьте уважні під час снігопаду або вологої погоди. У таких ситуаціях варто вибирати сумки на ручках без довгих наплічних ремінців.

Збираючи стильний образ, відмовтеся від спортивних моделей рюкзаків. З шубами поєднуються вироби в романтичному або кежуал стилі. Рідко, коли до них можна гармонійно додати спортивні варіації.

З чим точно не варто експериментувати і вдягати портфелі – подовжена шуба або дублянка. Така комбінація буде виглядати оригінально, але смішно. Коротка шуба «автоледі» менш категорична в цьому плані, тому можете сміливо створювати стильні й незвичайні поєднання.

Основні тенденції: які рюкзаки купити під трендові шубки

Натуральні шуби поступово втрачають свою популярність. На зміну їм прийшли синтетичні, які набагато легше вписувати в повсякденні образи і комбінувати з іншими деталями.

Плюшеві чебурашки

Плюшеві штучні моделі – тренд останніх двох сезонів. Відмінні риси запропонованої варіації: комфорт, універсальність, практичність. Завдяки таким особливостям шубку можна застосувати в кежуал, діловому або романтичному образі. Які різновиди портфелів підійдуть під «чебурашки»:

  • Моделі, які нагадують ділову сумку, але з роздвоєними плічками.

  • Варіанти середніх розмірів.

  • Місткі ранці, але в кежуал-стилістиці.

Кольорова палітра при цьому – необмежена. Носити рюкзаки можна на спині або на плечі. Еко-матеріал при цьому не буде псуватися.

Довговорсові укорочені варіанти

Незважаючи на такий фасон, представлена продукція відмінно зігріває навіть при сильних морозах. Доповнити вбрання можна виробом великого або середнього розміру, де ви зможете вмістити всі необхідні для прогулянки або роботи дрібниці. Мініатюрні варіації просто «загубляться» на ворсистому одягу. Надягати ранці краще на одне плече, щоб не порушувати загальну композицію.

Шуба-халат

Варіації на запах популярні в актуальній довжині міді. У застібнутому вигляді такий фасон утримується за допомогою стандартного пояса. Ремінь може бути однотонним або контрастним. Доповнити все зможе мініатюрний, але місткий портфель. Якщо у вас норкова шуба, то намагайтеся якомога рідше носити рюкзак на плечі або повністю на спині. Альтернатива – невелика і містка сумка.

Характеристики відповідного модельного ряду

При виборі важливо визначити актуальні тренди в дизайні. Характерні особливості рішень:

  • Конструкція – трансформер.

  • Мінімалізм в дизайні.

  • Стримана палітра відтінків: чорний, коричневий, хакі, оливковий, темно-зелений, темно-синій, бежевий, бордовий.

Головним декоративним елементом може виступати центральна пряжка. Дівчата, які люблять виділятися, можуть зупинитися на моделях в яскравій гамі, прикрашені вишивками, трендовими ілюстраціями, фірмовими написами і логотипами.

Для створення практичного, але універсального образу краще вибрати продукцію з таких матеріалів:

  • Штучна і натуральна шкіра.

  • Замша.

Текстильні рішення з нейлону не підходять під шуби, тому не рекомендується експериментувати.

Правильні комбінації: збираємо образи

Тандем з шуби та портфеля – простий спосіб продемонструвати смак, виділитися з натовпу і прикувати до себе погляди модниць. Сьогодні шуби можна надягати з осені. Плюшеві «чебурашки» ідеально поєднуються з джинсами (бойфрендами і скіні). Таку комбінацію можна доповнити білою футболкою, кросівками або кедами. В якості аксесуару рекомендується вибрати сумку-рюкзак в стилі Louis Vuitton. У прохолодну погоду вдосконалити наряд можна грубими черевиками в стилі Prada і темним рюкзачком з довгими плечиками.

Якщо у вас яскравий верхній одяг, то доповніть його контрастними брюками, черевиками на підборах, аксесуаром класичного типу. Вийде оригінальне і сміливе комбо, яке точно приверне погляди оточуючих і підкреслить ваш особливий смак, вміння поєднувати речі між собою.

Якщо так вийшло, що у вас в арсеналі тільки спортивні портфелі, спробуйте їх з'єднати в незвичайну композицію, для якої знадобиться наступне:

  • Джинси або джоггер.

  • Худі, толстовка з капюшоном.

  • Коротка або подовжена шуба.

Представлений текстильний рюкзак вдало впишеться в запропонований імідж. Ви обов'язково оціните функціональність і практичність. У такому вбранні можна відправитися на тренування, за покупками.

Збираючи образ такого формату, важливо розуміти, що верхній одяг – досить акцентний. Намагайтеся не експериментувати з додатковим декором. Урізноманітнити все можна шарфом або хусткою, рукавичками. Якщо слідувати цим правилам, то ви будете виглядати незвично, але доречно. Такі експерименти допоможуть продемонструвати ваш смак, вміння комбінувати окремі предмети гардероба.

Які конструкції варто купувати?

Щоб зробити правильний вибір, зверніть увагу не тільки на класичні, але і на оригінальні, креативні моделі. Основні з них:

  • Компактні мікро-рюкзаки в стриманій або насиченій яскравій палітрі – рожева, зелена, жовта, помаранчева, червона.

  • У вигляді мішка - конструкційно вони виконуються таким чином, що у верхній частині стягуються спеціальними кріпленнями і прикриваються кишенею.

  • Пропозиції з вишивками, оформлені в стилі печворк, з бахромою. Таку атрибутику вибирають сміливі модниці, бо потрібно вміти правильно вводити їх в комбінації з іншими предметами гардероба.

Виділити виріб і додати йому «паризького шику» можна за допомогою звичайної нашийної хустки. Зафіксуйте її на ручці або плечиках. Це буде виглядати романтично, вишукано і елегантно.

Топові моделі в Paradise Style

Знайти і вибрати товари для модних експериментів ви зможете в інтернет-магазині Paradise Style. Покупцям запропонований великий вибір за доступними цінами. Компанія співпрацює безпосередньо з виробниками, тому вартість – порівняно низька і вигідна. Характерна риса асортименту - різноманітний модельний ряд. У продажу представлені рішення як для підлітків, так і для дівчат, жінок. Фасони – різнопланові: спортивні, casual, романтичні.

Інтернет-магазин швидко опрацьовує заявки від клієнтів, організовуючи оперативну відправку. Доставка здійснюється зручним для одержувача способом по містах України. Завдяки такому підходу вам не доведеться довго чекати покупку, особливо, якщо це презент комусь або собі. Якщо у вас виникли питання по наявності або вибору, зв'яжіться з нашим менеджером. Він проведе детальну консультацію, підбере відповідні моделі.

На зимовий період рекомендується зупинитись на варіантах рюкзаки зі штучної та натуральної шкіри. Вони не бояться снігопадів, дощів і різких змін температури. Як показує практика, шкіряні моделі використовуються довше, але при цьому вони вимагають регулярного догляду. Зверніть увагу на трансформери. Вони здатні виконувати і функції сумки. Рюкзаки 2 в 1 - практичні. Саме їх можна поєднувати з діловими костюмами, жакетами, піджаками. Не менш популярні хенд-мейд вироби. Необроблені краї матеріалу, грубі шви, фактура, характерні тріщини додають готовому товару унікальності.

При правильному підході рюкзак під шубу – це доречно, практично і креативно. Не бійтеся експериментувати, але дотримуйтесь рекомендацій, зібраних в статті.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися