Як вибрати ремінь для чоловіка?

 

Чоловічий аксесуар, Який демонструє стиль власника і підкреслює його смак, - це ремінь для брюк. Його виготовляють з різних матеріалів в різних кольорах. Додаткові декоративні елементи, розмір і колір пряжки також мають велике значення. Не дивно, що такий простий процес,як вибір ременя для чоловіка, викликає безліч труднощів. Саме тому ми створили для вас спеціальний міні-гід, який дасть відповіді на всі основні питання. 

Як вибрати ремінь для офіційного, ділового та повсякденного стилю?

Мужской ремень

Як це зазвичай буває в чоловічій моді, ремінь для брюк поєднує в собі естетичну і практичну функцію. Він не тільки утримує штани в потрібному місці на талії, але і вказує на статус власника. 

Головна порада - ця річ повинна відповідати, як мінімум двом, елементам образу: 

  • кольором одягу;

  • кольором і матеріалом взуття;

  • відтінкам інших аксесуарів (портфеля, краватки) і т.д. 

Це основні принципи формального лука, від яких небажано відмовлятися.

Вибираючи взуття і пояс, віддавайте перевагу класичним моделям, а не миттєвим тренди, які швидко виходять з моди. 

Важливі рекомендації про те, як завжди вдало вибирати замшеві або шкіряні ремені:

  1. варіант для костюма повинен бути приглушеного кольору. В ідеалі - чорного або темно-коричневого; 

  2. пряжка повинна бути непомітною, а її колір (сріблястий або латунний) повинен відповідати запонкам і / або годинах. 

Що ж стосується стилю smart-casual, то тут потрібна золота середина між офіційним і повсякденним стилем. В цьому випадку можна дозволити собі свободу вибору, але принцип поєднання кольору повинен дотримуватися. Допускаються експерименти з яскравими квітами. Наприклад, згідно з ремінця для годин, то тоді фоном повинна бути світлий одяг. 

Якої довжини має бути чоловічий ремінь?

Мужской ремень

Довжина пояса - його основний параметр - шкала від 85 до 115 см, що відповідає розміру від 34 до 46.Після неї вже йдуть матеріал або колір. Вона вимірюється від центрального отвору до пряжки.

Занадто тугий ремінь сильно стягує живіт. Мало того, що така посадка виглядає непривабливо, це ще і створює дискомфорт при носінні. 

Щоб вибрати правильний ремінь, виміряйте окружність талії і відрегулюйте його відповідно до ваших потреб. Занадто довгий ремінь буде недбало звисати, що виглядає не дуже елегантно.

Оскільки більшість моделей ремінців мають непарну кількість отворів, слід орієнтуватися на середній отвір (зазвичай третину від хвоста ременя). В цьому випадку невелика надбавка у вазі або його втрата ваги не будуть критичними, не доведеться купувати новий аксесуар.

Для класичних брюк ідеальна ширина - 3-3,5 см. Для джинсів допустимі ширші моделі.

Також слід враховувати те,з якого боку надягають жіночий ремінь і чоловічий згідно з правилами етикету. Традиційно чоловіки носять цей аксесуар таким чином, щоб пряжка була з лівого боку, а вільний кінець - з правого. У жінок - навпаки. Хвіст знаходиться зліва, а пряжка спрямована вправо. 

6 основних помилок при носінні ременя. Ніколи не допускайте їх!

  1. Взуття і ремінь для брюк іншого кольору в формальної стилізації.наприклад, коричневий ремінь в поєднанні з чорними туфлями. 
  2. Пояс без пряжки в формальному стилі в поєднанні з діловим костюмом.В такому випадку недоречна фігурна пряжка в формі тварини, птиці або логотипу бренду. Те ж саме стосується занадто рельєфного тиснення.
  3. Неправильно підібраний комплект аксесуарів.Наприклад, золотий годинник зі срібною пряжкою для ременя плюс запонки з кольоровими каменями.
  4. Штани пристебнуті занадто високим і занадто коротким поясом.Це візуально укорочує ноги.
  5. Ремінь не відповідає відтінку рукавичок (в зимових стилізації) або сумки-портфеля і краватки (в ділових луках).
  6. Носити один чорний і шкіряний ремінець для всіх стилів. Як немає взуття, яка б підходила до всього, так не існує і універсальних ременів. Класичний чорний шкіряний ремінь не підійде для шортів. Чим більше у нас взуття і одягу різних кольорів, тим більше ременів у нас повинно бути.

Знаючи ці секрети, ви завжди зможете вдало підібрати аксесуар, який відповідає вашому образу.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися