Чому поясна сумка знову в моді?

 

Маленькі сумки на плече і на пояс знову підкорюють світ моди, конкуруючи з Шопер і рюкзаками. Все більше жінок і чоловіків у всьому світі носять їх з великим задоволенням. Це дуже зручно, адже вони дозволяють мати при собі все необхідне (гаманець, ключі, телефон) і звільняють руки. Вони поєднуються з будь-яким взуттям, навіть з кросівками. Не вірите? Тоді прочитайте до кінця цю статтю, в якій мова піде про те, як підібрати сумку на літо.

З якою сумкою носити кросівки?

Універсальне взуття як для спортивного, так і для повсякденного стилю - це кросівки. Вони відмінно виглядають в поєднанні з джинсами, створюють вдалі комбінації зі спідницями або легкими сукнями з трикотажу, кашеміру або ситцю. 

Ця універсальність означає, що до кросівок підходять багато видів сумок, крім спортивної:

Більшість жінок, та й чоловіків теж, коли їх запитають, яку сумку слід носити з кедами, без коливань дадуть відповідь: «Звичайно, спортивну!». 

Ні, тому що сьогодні основна модна тенденція - еклектика. Це поєднання в одному образі кількох елементів з різних стилів: 

  • спортивного, 

  • вуличного, 

  • повсякденного,

  • елегантного. 

Саме такі комплекти вважаються наймоднішими і підходять для повсякденного носіння.

Кросовки і кеди є одним з кращих і найяскравіших прикладів еклектики. Вони давно втратили свій статус типовою спортивного взуття і стали основою повсякденних і навіть напівформальних комплектів. 

Виключним відповіддю на питання «з якою сумкою носити спортивний костюм?» є похід тренування або пробіжка. 

В такому випадку є сенс обзавестися спеціальною поясний сумкою для смартфона, гаманця і ключів. Її виготовляють з неопрена або поліефірної лайкри, яка повністю стійка до поту і воді. Отвір в корпусі дозволяє використовувати навушники для прослуховування музики. Регульований ремінець підійде людям з різною фігурою. Є відбивачі підходять для здійснення пробіжок в темний час доби. У деяких моделях передбачено спеціальне відділення для пляшки з водою.

Для будь-якого іншого повсякденного випадку - для роботи, навчання в коледжі, кава з одним, відпочинку в місті або річного музичного фестивалю - сміливо комбінуйте аксесуари з різних стилів. Вони стають головним акцентом в кожному вбранні. 

Сумка месенджер і її модель, призначена для носіння на талії, підходять до білих кросівок. Вони здобули велику популярність завдяки тому, що випускаються в різноманітних варіантах форм, дизайнів і квітів. У кожній колекції легко знайти модель, яка буде на 100% відповідати вашим потребам і стилю. Також у продажу доступний її аналог хорошої якості.

Яку сумку вибрати на літо?

Якщо ви кожен день зосереджені на комфорті і розслабленості, вам сподобаються мінімалістичні моделі прямокутної або напівкруглої форми. 

Залежно від кольору і матеріалу, цей тип сумки в літній сезон можна комбінувати практично з будь-яким одягом і взуттям. 

Невелику сумку рюкзак можна носити як з джинсами і футболкою, так і з брюками-джоггер, спортивної толстовкою і кросівками. 

Якщо для вас важливі естетика і дотримання моди, віддавайте перевагу виробам зі сміливою деталлю: 

  • стеганая текстура шкіри або тканини,

  • ланцюжок замість пояса або ручки, 

  • фрагмент шкіри змії або крокодила на клапані. 

Такі акценти підсилюють виразність і привабливість кожного наряду. 

Гламурна біла сумка через плече - це те, з чим ідеально носити чорні вузькі штани, короткий укорочений топ, білі або чорні кросівки, прикрашені блискучими заклепками. 

У повсякденному стилі допускається використання невеликих поясних сумок з тканини, натуральної або штучної шкіри. Вони поєднуються і з літніми сарафанами, і з джинсами. 

Інше цікаве літній поєднання - спідниця-олівець, топ з мереживом, білі кросівки і сумка сетчел - це жіночий рюкзак з чіткою квадратної формою, м'яким дном і стінками. Вона особливо зручна для школярок, студенток і ділових леді, оскільки її габарити дозволяють вмістити книги, папки з документами формату А4, планшет і тонкий ноутбук. Ця модель сумки з'явилася в 2008 році у Великобританії. Її творцем стала багатодітна мама Джулія Дін, яка вирішила сама зшити шкільний рюкзак для своєї дочки. Але у неї вийшла зручна і містка сумка для носіння через плече. Вона настільки сподобалася однокласниць і подружкам дочки з інших шкіл, що у Джулії не було відбою від замовлень. Вона почала свій бізнес і відкрила спочатку невеликий магазин, а потім - цілу компанію, яка спеціалізувалася на продажу сумочок яскравих кислотних відтінків під брендом The Cambridge Satchel:

  • салатового,

  • рожевого,

  • червоного, 

  • фіолетового,

  • лаймово-зеленого.

Попит народжує пропозицію - незабаром у продажу з'явилися сетчели для дорослих дівчат і жінок більш приглушених тонів - бордового, коричневого, темно-зеленого. Вони нагадують класичний діловий портфель.

маленькі зелені клатчі з чимось особливим в стилізації і декорі носять з повсякденним, вуличним одягом, іноді - з вечірніми і коктейльними сукнями.

Але коли месенджер або шоппер наповнюються до країв кожен день, спина власника вже починає протестувати проти перенесення такого важкого вантажу, варто подумати про заміну сумки на рюкзак. Він має спеціальні лямки-підтяжки, тому вага вмісту рівномірно розподіляється по плечах, що не тільки зручніше при транспортуванні, а й корисніше для хребта. Якщо ви носите кожен день джинси, сорочку в клітинку, джинсову куртку і класичні однотонні кросівки і берете з собою багато речей, з чим працюєте або чим користуєтеся, то сміливо вибирайте більшу сумку рюкзак. Вона здатна вмістити і покупки, документи, книги і навіть спорядження для поїздок на природу.  

замість резюме 

Принцип підбору аксесуарів простий - і сумка, і взуття повинні ідеально гармоніювати з усім нарядом. Самим важливий критерій - стилістична, колірна і матеріальна узгодженість! Важливий не тільки стиль, а й матеріал, з якого зроблена сумка! Тільки правильно підібрана сумка зробить образ повним і ефектним. 

Якщо ви виберете міні-плаття для вечірок, прикрашене паєтками, ви точно не візьмете з собою великий замшевий коричневий шоппер і не надягнете на талію сумку-бананка.

Для елегантних образів для весіль або урочистих вечірок вибирайте клатч, який носять на ручці або на ланцюжку на плечі. 

Біле літнє плаття найкраще виглядає з ніжною плетеним кошиком з підкладкою або тканинної сумкою. 

Замшевий або шкіряний рюкзак добре поєднується з джинсами і повсякденними нарядами.

Всі перераховані в статті моделі сумок представлені в каталозі інтернет-магазину Paradise Style на будь-який смак, стиль і бюджет.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися