Як носити бананка. Корисні поради від Paradise.net.ua

 

Бананка - це поясна сумка, Носити яку чоловіки і жінки можуть по-різному - як на талії, так і на плечі або по діагоналі. У будь-якому випадку руки будуть вільні в поході, на прогулянці або на пробіжці.

У цій статті - докладні рекомендації з приводу того, як вибрати ідеальну модель бананка і як правильно її носити. Важливо, щоб вона поєднувалася з одягом і відповідала фігурі і нагоди, за яким надіта. Неправильно обрані розміри сумки спотворюють природні пропорції фігури і змушують людину виглядати менш струнко, ніж зазвичай.

Як носити бананка людям мініатюрної комплекції?

бананка

Якщо ви - стрункий чоловік, то вам дуже пощастило, тому що будь-яка модель сумки на пояс дозволить створити бездоганний образ. Головна особливість, яку потрібно враховувати при виборі бананка, - вона не повинна бути великою.

Такі вироби в порівнянні з тонкою фігурою будуть виглядати більш потужно і візуально вкорочувати зростання.

Якщо ремінь здається занадто довгим, а сумка - занадто низькою, надіньте її через плече. У деяких моделях для цієї мети в комплект входить і знімний пояс для носіння на талії, і довга ручка.

Зі стрункою фігурою і високим зростанням можна впевнено вибирати будь-які види і форми бананок.

Регулярне носіння поясний сумки - не тільки практично, але і корисно для здоров'я. Це дозволяє уникнути сутулості, так як ходіння з рівною спиною входить в звичку.

Як правильно носити бананка при повноті?

Невисоким повним людям не слід засмучуватися. Якщо вдало підібрати виріб і продумати, як зручно носити сумку-бананка на пояс або через плече, вона додасть легкості і спортивності фігурі. Однак це повинна бути модель середнього розміру з закругленими кутами. Носіть її потрібно на довгому ремені, підвішеному на стегнах. Не нижче і не вище талії, тому що так ви оптично додасте собі кілька сантиметрів.

Купуючи сумку такої форми, обов'язково зверніть увагу на зручність регулювання ременя і на матеріал виготовлення.

Натуральна шкіра дорожче виглядає і довше служить, штучні тканини легені і водонепроникні.

Якщо у вас широкі плечі і кісткова структура, сміливо вибирайте сумку з поздовжнім розрізом. Довга смужка на талії дозволить вам виправити дисбаланс тіла.

Як носити сумку банан на довгому ремінці в різних випадках?

бананка

Дизайнери докладають усіх зусиль, щоб поясні сумки були не тільки красивими, але і функціональними.

Яскрава бананка на довгому тонкому поясі ідеальна для побачення в поєднанні з сукнею або спідницею приглушеного кольору. Завдяки їй стилізація, доповнена туфлями на підборах знайде легкість і жіночність. З бомбер і пуховиків взимку краще носити таку елегантну сумку по діагоналі, інакше ваш образ втратить свій стиль.

Якщо ви плануєте ввечері піти в кіно з друзями або зустрітися з ними протягом дня за чашкою кави, випити пива в барі, віддавайте перевагу спортивній сумочці невеликого розміру, куди поміщаються:

  • телефон,

  • гаманець

  • ключі,

  • серветки,

  • все інше, що може знадобитися в місті.

Бажано поєднувати її з футболкою і шортами, легким светром і класичними джинсами.

Кращий вибір для роботи - велика або середня бананка на довгому прямому ремінці. Але за умови, що в компанії не прийнято дотримуватися суворого дрес-код. Якщо там вимагають носити діловий одяг, то сміливо поєднуйте її з класичним костюмом, брюками або спідницею.

Незалежно від своїх розмірів, сумка-бананка має багато переваг. Її комфорт відрізняється від моделей з ручками і тих, що носяться на плечі. Вона дозволяє швидко знайти потрібні предмети. Вам не потрібно турбуватися про те, що восени і взимку носіння сумки обмежує руху. Тому вона незамінна для мандрівників, спортсменів, офіціантів, водіїв та контролерів громадського транспорту. Є незаперечним хітом серед молоді.

Оцініть всі її переваги, зробивши замовлення в інтернет-магазині аксесуарів Paradise.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися