Чоловічі барсетки: як вибрати і з чим носити

 

Невід'ємний атрибут кожного сучасного чоловіка - чоловічі барсетки для документів і грошей, а також для невеликих предметів, що завжди повинні бути під рукою. Якісні моделі символізують високий статус представника сильної статі, який не визнає компромісів, впевнений в собі і успішно прагне до реалізації своїх цілей. Вони допомагають йому в нетворкінгу і налагодженні ділових контактів.

Для чого потрібні барсетки?

мужская барсетка

Слово «borsetta» в перекладі з італійської означає «сумочка». З французького «boursette» - «гаманець». це чоловіча сумка, Призначена для важливих дрібниць:

  • гаманця або грошей в окремій кишені;

  • телефону;

  • водійських прав;

  • паспорта;

  • запальнички;

  • пачки сигарет;

  • візитниці

  • щоденника-органайзера і ручки;

  • ключів від будинку та машини.

Завдяки компактності, місткості, довговічності і зручності використання цей аксесуар став дуже затребуваним серед сильної половини людства. Практично у кожного чоловіка в гардеробі, була барсетка, а іноді і не одна.

Як підібрати чоловічу сумку барсетку?

мужская барсетка

Важливі параметри вибору барсетки:

  1. Стиль має значення, коли стоїть питання про сферу використання. Ділова барсетка не підійде для носіння з джинсами і кросівками, і навпаки - спортивну недоречно носити з класичним костюмом. Не менш важливі кольору. Коли потрібно створити презентабельний діловий образ, слід віддавати перевагу чорному і коричневому.

  2. Функціонал - наявність необхідних відділень і кишень потрібного розміру. Перед тим, як вибрати і купити вподобану барсетку чоловічу, слід скласти список всього, що потрібно постійно брати з собою і переконатися, що для всіх цих предметів в ній знайдеться спеціальне місце.

  3. Розміри. Високим чоловікам вибирати аксесуари собі до пари, тобто не мініатюрні, але прості і вишукані.

  4. Бренд. Кожен успішний людина повинна прагнути до того, щоб будь-який елемент його зовнішнього вигляду (одяг, взуття, аксесуари) давав оточуючим правильне уявлення про власника. Якісний виріб від всесвітньо відомої торгової марки Salvatore Ferragamo, Prada, Ermenegildo Zenga, Montblanc, Hermes (нехай навіть його копія, але високої якості) говорить сама за себе.

  5. Матеріал. Кращий варіант - натуральна шкіра теляти або бика. Вироби з неї коштують дорого, але служать довго. Завдяки хорошій обробці зберігають відмінний зовнішній вигляд, виправдовуючи свою вартість.

Як носити барсетку?

Головна загальна відмінна риса всіх барсеток - це малий розмір. У всьому іншому їх можна віднести до різних стилів і способів шкарпетки.

Перші моделі барсеток виглядали як класичні ділові портфелі в мініатюрі. Їх зручно носити за верхню ручку, а зовсім крихітні варіанти мали спеціальну петлю для носіння на зап'ясті.

Такі моделі, як чоловічі клатчі стали відносити до категорії барсеток через аналогічного функціоналу. Зовні вони найчастіше нагадують портмоне, закриваються на блискавку. Зазвичай випускаються без ручок або з традиційним ремінцем для зап'ястя.

Сумки-месенджери на відміну від своїх попередниць, припускають можливість носіння на плечі. З появою таких гаджетів, як планшети і електронні книги, смартфони зі збільшеною діагоналлю екрана, виріс розмір цих сумок.

Аналогом барсеток по функціоналу для спорту і подорожей є:

  • поясна сумка

  • бананка, яку носять на грудях,

  • сумку-патронташ - пояс з місткими кишенями,

  • кобура - невеликий рюкзак на одне плече.

У них також легко помістяться необхідні дрібниці, але вони не будуть доречно виглядати в діловій обстановці.

У будь-якому випадку, купити слід таку модель барсетки, яка подобається власнику. Ціна має другорядне значення. Головне - це створення стильного образу.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися