Як вибрати чоловічий гаманець під свій стиль

 

Дуже часто купити зручний і якісний чоловічий гаманець стає проблемою. Більшість чоловіків керуються зовнішнім виглядом і кольором при ухваленні рішення про покупку. Це важливі параметри, тому що чоловічі гаманці і стильні портмоне повинні подобатися власникам і свідчити про їх оригінальному стилі і високий статус. Однак щоб придбання служило довше і не доставляло дискомфорту, необхідно звернути увагу на інші характеристики, про які йтиметься в цій статті.

Який гаманець вибрати чоловікові?

Чоловіки і жінки носять різні моделі гаманців.

Дами звертають увагу на естетичність зовнішнього вигляду виробу, вибираючи його за кольором і розміром - щоб підходив по стилю і містився в чоловічий сумці.

Для представників сильної більше важливі практичність, функціональність і довговічність цього аксесуара - щоб були відділення для банківських і дисконтних карт, посвідчення водія, кишеню для дрібниці.

Виходячи з цього, спочатку вибираємо чоловічий гаманець для хлопця або чоловіка за матеріалом:

  • натуральна шкіра (свині, крокодила, змії) вважається класикою, гарантує міцність, довговічність і водостійкість;
  • замша - м'яка оксамитова шкіра, отримана за допомогою формальдегідних-жирового дроблення шкур - красивий, оригінальний, але непрактичний варіант;
  • нубук - мелковорсістая шкіра бика, після обробки нагадує замшу; 
  • екошкіра (натуральна шкіра + текстиль) забезпечує різноманітність моделей і забарвлень. Підходить майже до будь-якого стилю одягу;
  • бавовна - тканина, яка використовується для спортивних варіантів на липучках;
  • поліестер застосовується при виготовленні виробів на блискавки зі зручними кріпленнями як в класичному, так і в казуальному стилі;
  • нейлон використовується для створення недорогих, але містких і функціональних спортивних моделей;
  • кордура - товстий нейлоновий матеріал з поліуретановим покриттям, виконаний з нитки особливої ​​структури, оброблений водовідштовхувальним просоченням. Підходить до будь-якого стилю в залежності від кольору і розміру.

якпідібрати чоловічий гаманець для документів і грошей?

Водіям і власникам бізнесу варто вибрати гаманець чоловічий для грошей ідокументів. У ньому передбачені спеціальні відділення не тільки для грошей, а й для зберігання платіжних карт, особистих і автомобільних посвідчень, що перешкоджає їх псування і зносу. У деяких моделях є затиск для грошей.

Найбільш зручнийі компактний чоловічий гаманець - це гаманець. Він елегантний, міцний і легко поміщається в кишеню куртки, брюк або піджака. Класичними вважаються глянцеві чорний або темно-коричневий кольори. Мода на них не проходить.

Як вибрати чоловіче портмоне?

Один з найбільш зручних і затребуваних варіантів - портмоне для карток - чоловічий гаманець, який виготовляється в різних дизайнах. Його виробництво здійснюється в класичних кольорах - починаючи від стандартного чорного і закінчуючи темно-коричневим, сірим і бордовим.

Щоб вибрати найзручніше чоловіче портмоне, слід врахувати:

  • функціональність - необхідна кількість відділень і кишень;
  • тип фурнітури - дрібних деталей, які впливають на функціональність гаманця і його знос, - кріплень і застібок;
  • розмір підбирається виходячи з потреб і особистих переваг власника. Довжина гаманців з мінімальною місткістю - до 10 см, висота - до 8 см. При середньої місткості довжина виробу - до 15 см, висота - до 12 см. Довжина самого кращого по місткості чоловічого гаманця - від 15 см, висота може бути будь-яка. Тому деякі моделі портмоне використовують в якості чохла для смартфона. Класикою вважається та, яка призначена для нагрудної кишені. За розмірами вона підходить для внутрішньої кишені пальто, піджака або куртки;
  • форму - зазвичай квадратна або прямокутна. Іноді зустрічаються овальні моделі;
  • кількість і зручність вигинів. Портмоне з одним вигином складається з одного великого відділення, в яке кладуть складені навпіл купюри, а картки розміщують в спеціальних відділеннях по боках. Модель з двома вигинами вміщує багато купюр, не складаючи їх, візиток і дисконтних карт;
  • наявність декоративних елементів - логотип або назва бренду у вигляді накладок золотого або срібного кольору, яке знаходиться з зовнішньої сторони. Новітній модний тренд, який бажаний чоловіками, гравірування на портмоне таких написів, як ініціали, ім'я або прізвище, афоризм або афірмація.   

Де носити чоловічий гаманець?

Згідно з правилами етикету, елегантний і освічений чоловік ніколи не бере з собою чоловічий рюкзак або сумку в ресторан, на банкет, презентацію, на нараду, концертабо в театр. А гроші та банківські картки потрібно мати при собі практично завжди. Для цих цілей необхідно подумати, як вибрати простий і плоский гаманець для чоловіка, який не помітний під одягом і спотворює фігуру. Бажано, щоб він був з мінімумом відділень, без застібки або з делікатною засувкою. Найкраще тримати його у внутрішній кишені піджака. Іноді його носять в кишені брюк, найчастіше - в задньому. Таке допустимо, якщо чоловік в джинсах або шортах, але не в класичних брюках. У цьому випадку правила етикету вимагають, щоб у брюк були порожні кишені. Гаманець і інші предмети можуть деформувати матеріал брюк і піджака.

 Ось і всі рекомендації з приводу того, як вибрати гаманець чоловічий. Важливість цього процесу не варто недооцінювати. Адже цей аксесуар є стильним доповненням, яке багато говорить про людину - про його соціального статусу, смакові переваги і особистісні особливості.

Першим і основним параметром того, як потрібно вибрати гарне чоловіче портмоне, є якість, тому що тільки якісне фірмовий виріб здатне надати власнику повну функціональність і комфорт при експлуатації.

Те, як правильно вибрати відповідно до стилю і використанням чоловіче портмоне, багато в чому залежить від уподобань чоловіка, його гардероба, аксесуарів, навіть від роду діяльності та кола спілкування.

Діловому чоловікові потрібно вибрати не тільки якісний чоловічий гаманець, але і такі аксесуари, Як візитниця ключниця. Це важливо, щоб всі необхідні речі та контактні дані завжди були під рукою, і він зміг скористатися ними в разі потреби. Це обов'язково справить позитивне враження на ділових партнерів і клієнтів, оскільки свідчитиме про уважне ставлення до деталей.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися