Як правильно зберігати всі види сумок

 

Давайте подивимося правді в очі. У міській квартирі або в невеликому приватному будинку ви навряд чи зможете дозволити собі організувати зберігання сумок в спеціально призначеному шафі, щоб уникнути їх випадкового пошкодження. Що ж робити? 

 

Існує кілька інших ефективних ідей для зберігання жіночих сумок:

  • в залежності від їх типу і фасону виробів - на полицях або на гачках;
  • в тканинних пакетах, призначених для захисту від пилу і прання в машині в делікатному режимі при температурі 30 градусів;
  • заповненими м'ятою газетою, бульбашкового плівкою, щоб уникнути виникнення деформацій, складок і заломів.

А тепер - докладний посібник щодо збереження брендових аксесуарів та їх аналогів в відмінному стані.

 

 

Як правильно зберігати сумки

Важливо не тільки те місце, де знаходяться вироби в період, коли ними не користуються. Необхідно правильно підготуватися до їх зберігання.

Всі види сумок слід час від часу пилососити і протирати м'якою тканиною, змоченою в рідкому милі.

Якщо ви хочете якомога більше продовжити термін служби шкіряної дамської сумки, слід враховувати кілька важливих правил.

  • Очистити внутрішню частину від всіх речей, матеріал вироби і його підкладки - від забруднень. Важливо! Для чищення моделей зі шкірозамінника, аналогів відомих брендів, ні в якому разі не можна використовувати агресивні миючі засоби, а також воски, пасти і аерозолі, креми для взуття, призначені для натуральної шкіри. Вони містять хімічні розчинники, які сприяють жорсткості і розтріскування штучного матеріалу. Шкіра добре очищається м'яким ластиком - гумкою для стирання олівців. Багато хто не знає, як випрати підкладку жіночої сумки зі шкірозамінника. Для цього використовується розчин рідкого мила і теплої води, м'яка тканина, губка або щітка. Сильно в'їдаються плями, бруд з ручки, губну помаду, друковану фарбу видаляють з текстилю розведеним спиртом.    
  • Просочити натуральну шкіру спеціальними засобами. У домашніх умовах це найпростіше зробити за допомогою суміші двох столових ложок денатурованого спирту і однієї столової ложки гліцерину. Після того, як виріб висохне, відполіруйте його до блиску м'якою губкою або ганчірочкою.
  • Заповнити сумку бульбашкового плівкою або м'ятою газетою. Покласти підготовлену начинку слід в пакет, а в нього - ароматизований пакетик.

 

Коли дістанете в наступному сезоні будь-які різновиди жіночих сумок, підготовлені таким чином, відчуєте почуття комфорту і гордості, ніби тільки що придбали нові вироби, яке зараз в моді.

 

Де зберігати жіночі сумки: 6 перевірених способів

1. окремий шафанайпоширеніший спосіб того, як правильно зберегти шкіряні жіночі сумки. Також це можуть бути настінні полки, книжкова шафа або спеціально відведене місце в одежній шафі. Головне - щоб всі моделі були видні і знаходилися в межах досяжності, вільно стояли на полицях, не згиналися і не деформувалися.

 

2. Чохли, зшиті з м'якої і дихаючої тканини, - перевірене рішення проблеми того, як зручно зберігати жіночі та чоловічі сумки. Вони захищають від пилу, сонця і вологи. Це спосіб також підходить для гаманців і гаманців з легкої шкіри, з металевими деталями і прикрасами, які можуть пошкодити інші вироби і одяг, щільно що зберігаються поруч один з одним.

 

3. коробки альтернативне місце, де зберігати сумки і рюкзаки. Бажано, щоб вони прозорі. Завдяки цьому ви зможете швидко знайти конкретний виріб. Цей спосіб зберігання також корисний для підтримки порядку в шафі або гардеробі, оскільки ящики можна безпечно вкладати один на одного. Сумки і рюкзаки, поміщені в окремі коробки, не мнуться і не припадають пилом.

 

4. Вішалки і гачки надзвичайно популярний і зручний спосіб того, як зберігати шкіряну сумку. Гачки можуть бути прикріплені як всередині, так і зовні двері шафи, а також в стандартному виконанні на стіні або вхідних дверей в спальню або в гардероб.

Для цієї мети можна купити готову або окрему просту стійку з безліччю вішалок, що дозволить вмістити якомога більше сумок.

У вигляді вішалок також використовують:

  • спеціальні гачки для кріплення на вхідні та меблеві двері. Їх перевагою є простота установки;
  • прищіпки, прикріплені до звичайної вішалці, з пластикової чи металевої ланцюжком. Це рішення, яке особливо добре працює при зберіганні невеликих, легких сумок.

 

5. Організатор з кишенями, Який висить на стрижні в шафі. Займаючи мало місця, він може вирішити проблему того, як зберігати шкіряні жіночі сумки.

 

6. Використання підставок для книг - дуже практичне рішення. Все, що вам потрібно зробити, це покласти сумки поруч на полицю і поставити між ними підставку для книг. Завдяки цьому сумки не впадуть і не помнуться. Це забезпечить ідеальний порядок і зручний доступ до виробів, захистить їх поверхні від прилипання один до одного. Це особливо важливо для сумок з натуральної та лакованої шкіри.

 

Як зберігати сумки в гардеробі

Якщо у вас велика колекція сумок, постарайтеся виділити для них місце в гардеробі на окремих полицях або вішалках.

Якщо місця мало, використовуйте спеціальні гачки для підвішування сумок на полицях. Вони бувають відкритими і закритими. На відкритих полицях вироби слід захищати від осідання пилу, поклавши їх в спеціальні чохли або бавовняні наволочки. Закриті полки повинні бути виготовлені з дихаючого матеріалу - з дерева або шпону, але не з пластику, тому що без тривалого потрапляння повітря аксесуари з натуральної та штучної шкіри псуються. 

Один з варіантів того, як правильно зберігати сумки в гардеробній - встановити ланцюжок від підлоги до стелі і прикріпити до неї гачки. Це рішення займає мало місця, крім того, воно не пошкоджує і не деформує пакети. Можна прибити вішалку з гачками до внутрішньої частини дверцят і повісити на них сумки.

Малогабаритні клатчі, саше і міні-чемоданчики зручно зберігати в одній великій коробці.

 

Як правильно зберігати сумки в шафі

На відміну від одягу і аксесуарів стилю кежуал, ті речі, які використовуються виключно особливих випадках, змушені проводити багато часу в шафі. Щоб в будь-який момент їх дістати і надіти, слід створити умови того, як правильно зберігати жіночі сумки з натуральної та штучної шкіри. В ідеалі - в бавовняних чохлах з відкритою блискавкою, щоб пил не потрапила на матеріал, але тільки не в поліетиленовому пакеті. Ні в якому разі не можна складати ці вироби, тому що вони втратять свою природну форму, будуть схильні до раздавливанию і розтріскування. Для запобігання деформації додатково рекомендується покласти в пакет невелика кількість обгорткового паперу.

Сумочки, які довго лежать в шафі, можуть з часом набути неприємний запах. Щоб запобігти цьому явищу, просто вставте ароматизований пакетик або пакетик невикористаного чаю в кожну з них.

Сподіваємося, що керуючись принципами того, як правильно зберігати жіночу сумку, ви продовжите термін служби улюблених аксесуарів в естетичному і бездоганному вигляді. Купувати їх будете тільки для поповнення своєї колекції модною новинкою, а не тому що вони мають непривабливий зовнішній вигляд.   

Коментарі

Написати коментар


Поділитися