Як вибрати ідеальну сумку для ноутбука

 

Поїздка на роботу або подорож з великим ноутбуком, блоком живлення і стопкою документів може викликати дискомфорт, запаморочення і біль в спині. Тому необхідно правильно вибрати відповідну сумку для ноутбука.

За якими критеріями підбирається хороша сумка для ноутбука?

У кожного свої смаки, тому немає ідеального відповіді на питання, в чому краще носити з собою портативний комп'ютер - в рюкзаку або в сумці.

Рюкзак часто вибирають ті, хто носить одяг спортивного або повсякденного стилю.

вибір сумки для ноутбука найчастіше пов'язаний з такими факторами, як:

  • строгий офісний дрес-код, що змушує носити діловий костюм з краваткою;

  • відсутність необхідності надягати її ззаду,

  • менший розмір, що не підходить для великих і моделей;

  • елегантний вигляд, що нагадує діловий портфель для документів.

Сьогодні виготовляють величезну кількість моделей сумок. Крім вартості, кольору і популярності бренду-виробника, слід звертати увагу на:

  • особливості крою;

  • кількість відділень;

  • якості швів і фурнітури.

Як вибрати сумку-рюкзак для ноутбука?

Головні аргументи ЗА рюкзак:

  • велика ємність, тому він добре працює при носінні великих і важких ноутбуків, а також дозволяє вмістити безліч особистих речей;

  • більш довговічний і практичний;

  • є роз'єм для навушників, а в деяких моделях - вбудований повербанк;

  • ортопедична спинка, яка б знизила навантаження на хребет, і зручні плечові лямки, що звільняють руки.

Серед мінусів рюкзака - менша адаптивність до розміру комп'ютера і менш презентабельний зовнішній вигляд.

Як правильно вибрати сумку для ноутбука за основними характеристиками?

Незалежно від того, яку модель ви виберете, необхідно звернути увагу на кілька важливих параметрів, які впливають на зручність використання.

  1. Розмір залежить від діагоналі екрану ноутбука. Виробники пропонують моделі, основний відсік яких адаптований практично до всіх доступних розмірах дисплея - від 10 до 20 дюймів.

  2. Вага. Якщо у вас досить важкий ноутбук, вибирайте сумку з легких матеріалів, таких як поліестер, нейлон або екошкіра.

  3. Зовнішній вигляд підбирається в залежності від вікової і професійної групи. Молоді покупці - школярі та студенти - зазвичай шукають недорогі і практичні варіанти з безліччю кишень і відділень. Для них має значення кількість функцій. Бізнес-клієнти, для яких важливий імідж, очікують не тільки солідності, довговічності виконання, але і представницького зовнішнього вигляду. Для них кращий підбір сумки для ноутбука з натуральної шкіри з твердим каркасом.

  4. Якість виконання. На цей елемент рідко звертають увагу при покупці, проте при великих навантаженнях і частому повсякденному використанні може виявитися, що виріб розійдеться по швах, ремені порвуться, блискавка перестане застібатися.

  5. Міцність. Віддавайте перевагу моделям, виготовленим з щільних і водонепроникних матеріалів, які забезпечують стійкість конструкції до всіх видів пошкоджень і ударів. Для запобігання крадіжок особистих речей вибирайте вироби з кодовим замком.

  6. Захист. Незважаючи на свої великі розміри, ноутбук - це пристрій, чутливе до всіляких пошкоджень. Особливо це стосується матриці моделей низького і середнього діапазону. Щоб запобігти цьому, виробники використовують різні типи перегородок, посилених додатковим матеріалом, заповнюють камеру великою кількістю піни, роблять додаткову обшивку, яка запобігає контакт з іншими речами.

  7. Плечові ремені бути міцними, обшитими рифленим матеріалом, що знижує ризик зісковзування сумки з плеча. Носіння великого і важкого ноутбука, а також додаткових елементів (мишки, зовнішніх накопичувачів, кабелів, акумуляторів і т.д.) є тягарем не тільки для нашої спини, але і для самого рюкзака. Тому скоби і пряжки повинні бути належним чином укріплені, щоб не порватися.

  8. Додаткові кишені, відсіки для зберігання дрібних предметів. Більшість власників ноутбуків мають додаткове обладнання у вигляді блоку живлення, миші або зовнішнього диска, а також багато інших елементів, такі як документи, ручки, щоденник, ключі. Все це потрібно покласти в окремі кишені. Це не тільки забезпечить хорошу організацію особистих речей і швидкий доступ до них, а й захистить ноутбук від подряпин і пошкоджень.

  9. Кабельна розетка - відмінне рішення для людей, постійно слухають музику. Воно дозволяє заховати свій mp3-плеєр / смартфон в сумку або рюкзак і витягнути навушники через спеціальний отвір.

  10. Ортопедична спинка. Для великих і більш важких ноутбуків варто вибрати рюкзак, який не робить негативного впливу на хребет, як сумка. Однак навіть у нього повинна бути жорстка і профільована спинка і досить широкі плечові лямки. Завдяки цьому вага буде рівномірно розподілятися, і в той же час ноутбук не буде сильно навантажувати хребет.

Тепер ви знаєте, як підібрати сумку для ноутбука і на що потрібно звертати увагу при її придбанні. Ознайомтеся з асортиментом таких сумок в нашому каталозі і відразу ж замовте вподобану модель, поки вона є в наявності.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися