Як зрозуміти, що перед вами шкіряна сумка

 

Ви будете дуже здивовані, дізнавшись, що деякі офлайн і інтернет-магазини пропонують товари дуже низької якості за надзвичайно високими цінами. Справа навіть не в обмані продавців, які видають копії моделей за брендові.

Багато виробників, бажаючи максимально заощадити, виготовляють сумки зі штучної шкіри, Що нагадує натуральну, і реалізують за максимально можливою ціною.

Щоб допомогти нашим клієнтам відрізнити сумку з натуральної шкіри від вироби зі шкірозамінника, представляємо короткий корисне керівництво.

Як відрізнити шкіру від шкірзамінника сподобалася сумки?

как проверить кожаную сумку

Давайте для початку розберемося з головними термінами.

  • Натуральна - це шкіра, отримана від тварин, піддана тривалого процесу дублення і обробки, що підвищує її міцність і довговічність.

  • Штучна - синтетична шкіра, екошкіра, екологічна шкіра, замінник шкіри або шкірозамінник - тонкий шар ПВХ або поліуретану, нанесений на ткані або неткані базові матеріали. Рельєфний малюнок на поверхні надійно імітує колір і будь-яку текстуру.

При якісному виготовленні різниця непомітна, тому не завадить знати, як перевірити, що придивилася сумка виготовлена ​​зі шкіри чи ні. Це можна зробити різними способами.

Як визначити шкіряну сумку

кожаная сумка

В першу чергу подивіться етикетку, де вказано склад матеріалу.

Якщо виріб дійсно брендове і має сертифікат якості, буде вказано «продукт тваринного походження» або «справжня шкіра».

Далі зверніть увагу на кулон з зразком матеріалу, який є на всіх брендових сумках і їх копіях. На шкіряних виробах кулон повинен мати фасонний виріз, а не ромбоподібну форму, як на штучних.

Один із способів, як перевірити шкіру на натуральність на сумці, - перед покупкою покласти руку на сумку і потримати кілька секунд. Натуральна шкіра дуже швидко прогріється і почне випромінювати приємне тепло.

Понюхайте - запах повинен бути природним, приємним і ледве відчутним.

Якісний шкірозамінник або взагалі не має запаху, або пахне гумою і різними хімічними речовинами - лаком або фарбою. Майте на увазі - від цього запаху ви довго не зможете позбутися!

Уважно огляньте матеріал: внутрішня сторона натуральної шкіри гладка знизу. Вона відрізняється ніжною ворсової текстурою, яка нагадує замшу. Її поверхня матова.

Екокожа приклеюється знизу текстильним матеріалом, зазвичай білим. Це схоже на шматок тканини, вирізаний з рулону.

Придивіться до країв і швах. У поперечному перерізі повинен бути рівномірний шар. На підробках чітко видно різницю між підкладкою і верхом.

По можливості - помацайте матеріал. Натуральний - м'який на дотик і еластичний з порами, тріщинами і невеликими потертостями.

Штучна поверхню - ідеально рівна, тверда, жорстка і неприємна при дотику.

Крайні заходи того, як перевірити шкіру на сумці:

  • якщо натуральний продукт скропити водою, волога швидко вбереться, а не стікає по поверхні. З шкірозамінника краплі просто скотяться на підлогу;

  • перевірка вогнем - полум'ям від запальнички або сірника. Шкіра пахне, як палені волосся, замінник - як палений пластик.

Що ж стосується кольору, то існує міф про те, що продукція з натуральної шкіри випускається виключно натуральних відтінків - чорного або коричневого. Насправді після обробки шкіри тварин прекрасно піддається фарбуванню в усі кольори веселки.

 

Приймаючи рішення про покупку шкіряної сумки, завжди пам'ятайте, що вона не може коштувати надто дешево, навіть якщо вони з колекції позаминулого модного сезону. Будьте обережні і уважні: в 99% випадків це підробка і тільки 1% - це рідкість, коли вам справді пощастило купити якісний продукт за мінімальною ціною.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися