Яку сумку вибрати на літо?

 

У модному сезоні «весна-літо-2020» одяг відіграє допоміжну роль. На перший план виходять аксесуари, особливо сумки. Читайте, про те, яку сумку вибрати на літо 2020 року, робіть висновки і приймайте рішення про вибір відповідної моделі.

Якою має бути модне літнє сумочка?

сумка на лето

Більшість дівчат і жінок однозначно дадуть відповідь, що легкої, стильною і місткою.

Цим критеріям відповідає безперечна королева Saddle bag, що в перекладі з англійської мови означає «сідельна сумка». Це напівкруглий аксесуар, закритий клапаном. Його носять на короткій ручці прямо під пахвою або на більш довгому плечовому ремені на рівні стегон.

Вперше цю модель розробив в 1999 році для модного будинку Dior Джон Гальяно. Вона моментально завоювала інтерес таких зірок, як Сара Джессіка Паркер з популярного тоді серіалу «Секс у великому місті» або гламурної діви Періс Хілтон.

В кінці 2019 року дизайн цієї сумки в черговий раз оновила креативний директор Марія Грація Чіурі. Цієї весни її із задоволенням носять модель Белла Хадід, співачка Бейонсе, італійський фешн-блогер Кьяра Феррані.

Однак сумочка-сідло - це не єдина модель, яка підкорила цього року подіуми.

Серед трендових літніх аксесуарів домінують ті, що самі створюють образ.

Цього літа знову будуть модні об'ємні сумки-шоппери у всіх кольорах веселки. Тепер вони набувають елегантний стиль. Виготовлені з високоякісної гладкої натуральної або штучної шкіри, вони стануть прекрасним доповненням до легких суконь та костюмів. Вони вже з'явилися в колекціях Fendi і Tory Burch.

Кілька літніх сезонів поспіль в фаворі вироби нестандартних форм, таких як шкіряна гітара з шоу Pyer Moss.

Як і раніше популярні сумочки-саше мікророзмір з колекцій Longchamp або Jacquemus.

Як підібрати річну сумку вдало?

выбор сумки на лето

Універсальний і практичний варіант на всі випадки життя - це почтальонка. У цьому році дизайнери її трохи видозмінили, зробивши схожою на сумку для фотокамери, надавши їй незвичайну геометричну форму коробки або усіченої піраміди.

В моду знову увійшли сумки, виготовлені з натуральних матеріалів, що нагадують шедеври ручної роботи, - від солом'яних кошиків XXL, матроських сумок з полотна і сіток, пов'язаних з ниток. Вони раніше асоціювалися з художнім стилем бохо, але сьогодні стали повноцінним аксесуаром в мінімалістському, класичному та елегантному стилях.

Остаточно спростовано міф, що плетені або тканинна на круглих бамбукових кільцях сумка підходить тільки для пляжу і походу на ринок.

У сезоні «весна-літо-2020» модниці будуть змушені розлучитися з більшою частиною того, що носили протягом року, зокрема бананка, які носять на поясі або на стегнах. Знову в тренді сумки прямокутної форми середнього, надіті на шию або по діагоналі.

Який колір сумки вибрати на літо?

Цього літа влітку в гардеробі варто знайти місце для сумок енергійних і теплих кольорів - помаранчевого і червоного. Також популярний синій і його різні відтінки, які нагадують про морському відпочинку.

Ніжно-рожевий, фіолетовий і фуксія модні в поєднанні з темно-білими і темно-синіми смугами, помаранчеві - з синіми, бірюзові - з золотими. Квіткові принти є хітом щоліта, як і морські смуги.

Наймоднішим річним кольором в 2020 році став жовтий. Це досить складний колір для одягу, але він прекрасно працює з аксесуарами. Теплий, позитивний і енергійний жовтий колір пожвавить будь-який образ, темну або пастельну одяг, ставши найсильнішим акцентом всього наряду.

жовта сумка підійде багатьом весняно-літнім стилям. Ідеально поєднується з блискучими текстурами під срібло і золото.

У психології жовті аксесуари пов'язані з динамічністю і мужністю людини, яка їх носить. Вони додають впевненості в собі і покращують настрій.

 

Незважаючи на те, що літо заохочує створення незвичайних комбінацій, перед тим, як підібрати сумку на літо, слід підтримувати баланс між кількістю малюнків і квітів в одному вбранні.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися