ТОП-5 подарунків на зимові свята

Подарунок на Новий рік – це прояв турботи і вираження щирих емоцій. Щоб по-справжньому порадувати близьку людину, необхідно дарувати не тільки оригінальні, але і корисні презенти. Як показує практика і соціологічні опитування, до категорії хороших сюрпризів відноситься шкіргалантерейна продукція. Її відмінна риса – універсальність. Брендовий виріб із натуральної або штучної шкіри прослужить довго і при цьому стане стильним доповненням особистого шкіргалантерейного арсеналу.

Що подарувати чоловіку або дружині: 5 кращих рішень

Якщо ви не знаєте, що подарувати чоловікові, зверніть увагу на 5 варіантів, які точно сподобаються одержувачу.

  1. Ремінь або пояс із натуральної шкіри.

Здавалося б, що це звичайна річ, яка повинна бути в гардеробі кожної ділової людини. Насправді купити якісний і модний аксесуар досить складно. При виборі ременя на подарунок чоловікові або дружині варто оцінити наступні параметри:

  • Стилістика. Гардероб сучасного чоловіка, як і жінки, можна умовно розподілити на три категорії: діловий, повсякденний або кежуал, спортивний. Якщо ви не впевнені, який саме потрібен аксесуар, зупиніться на повсякденних моделях. Їм характерні наступні особливості: стримана кольорова гама, матовість, прості пряжки. Спортивні пояси – найчастіше текстильні. Також зверніть увагу на урочисті або вечірні моделі. Вони виготовляються з блискучої шкіри і комплектуються великими або незвичайними пряжками. Слід орієнтуватись на смакові вподобання адресата.

  • Якість. Цей параметр безпосередньо визначається типом основи. Для чоловіка раціональним вибором стане виріб із синтетичної або природної сировини. Жіночі модифікації, крім зазначених матеріалів, запропоновані в текстильному виконанні, в металевому – у вигляді ланцюжка.

  • Колір. Краще вибирати пропозиції в стриманій кольоровій гамі: чорна, коричнева, темно-синя. Якщо ви добре знаєте смак та побажання того, кому адресований презент, то розгляньте придбання зелених, червоних, золотистих, бордових аксесуарів.

При правильному підборі пояс обов'язково порадує людини, доповнить його гардероб, надовго збереже свій зовнішній вигляд.

  1. Гаманець в подарунок.

Портмоне - важлива річ в арсеналі. Крім своєї функціональності воно вирішує проблему зберігання грошей, візиток, кредитних карт. Чоловічі і жіночі гаманці представлені в широкому розмаїтті виконань, кольорів. При виборі орієнтуйтеся на наступні характеристики: тип і акуратність вичинки, стилістика, дизайн і колір, розміри або місткість.

Щоб не помилитися з подарунком, краще поцікавитися у рідних про їхні побажання. Наприклад, багато хлопців вибирають невеликі портмоне з тримачем для грошей. Інші - вважають за краще повноцінні барсетки з великою кількістю відділень, в яких можна зберігати карти, права, візитки. Дівчата обирають гаманці великих і середніх розмірів, повноцінні місткі клатчі.

  1. Поясна сумка.

Один із трендів нинішнього і майбутнього року – поясні сумки-гаманці. Це стильний і одночасно практичний предмет, який варто дарувати молодому поколінню. У продажу можна знайти бананки з природного стандартного і штучного, синтетичного водостійкого текстилю. Палітра відтінків, різновиди принтів і іншого оформлення – необмежені.

Вписати аксесуари ви легко зможете в повсякденний і спортивний стиль. Головна особливість в тому, що вони поєднуються з верхнім одягом. Хлопці вважають за краще носити їх в тандемі з тренчами, пальто. Дівчата надягають їх з куртками, пуховиками.

  1. Парасолька.

Довговічна і стильна парасолька – бажаний і корисний презент, який однозначно знадобиться в побуті. При підборі важливо оцінити не тільки кольорову палітру, але й тип механізму, міцність спиць, розміри. Краще зупинитися на порівняно компактних варіаціях з кнопками. Важливо, щоб швидкість механізму була максимально високою. Так під час зливи вам потрібно буде натиснути на кнопку, щоб миттєво розкрити парасольку.

  1. Візитниця.

Оригінальна візитниця чудово підійде тим, хто шукає корисний і одночасно незвичайний сюрприз для близького, друга чи подруги. Аксесуар такого формату допоможе впоратися з головною проблемою - безлад в кишенях або машині. Велика кількість відділень, ергономічний корпус і міцний фіксаційний елемент дають можливість із зручністю розміщувати і в подальшому шукати потрібну візитку, кредитну карту.

Незалежно від габаритів, такі вироби виготовляються з наступних матеріалів:

  • Текстиль.

  • Шкіра і екошкіра.

  • Замша.

Дизайн і стилістика – суто індивідуальні характеристики. Якщо одержувач – ділова людина, то зупиніться на шкіряних моделях в строгому і лаконічному кольорі, з мінімумом декоративних елементів. В інших випадках – сміливо експериментуйте з відтінками, дизайном, забарвленням.

Поданий перелік можна продовжувати та розширювати, так як шкіргалантерейні та інші товари такого формату – популярні і необхідні в побуті.

Що подарувати дитині: огляд пропозицій

Крім іграшок і солодощів дітям подобається, коли їм дарують речі «як у дорослих». Порадувати сучасну дитину – легко, знаючи останні тренди та смакові вподобання.

  • Малюки будуть раді першому гаманцю. Це може бути невелика річ в яскравих кольорах і з цікавим оформленням. Перш за все, таке портмоне стане відправною точкою у відповідальному ставленні до грошей. Тим паче багато малюків хочуть якомога раніше завести гаманець, щоб зберігати і збирати перші гроші на кишенькові витрати.

  • Поясна сумка – рішення як для дошкільнят, так і для підлітків. Їм підійдуть текстильні різновиди з водостійкого нейлону. Альтернатива – подарувати виріб у вигляді мультяшного героя. У продажу можна знайти варіанти будь-якої форми: овальна, видовжена, випираюча. Стандартні розміри – 24х9х6 см. У більшості випадків конструкцією передбачено декілька відділень. Посадка регулюється ремінцем по обхвату талії. Також такі бананки можна носити на плечі або просто в руках.

  • Рюкзак – справжній маст хев як для дітей, так і для батьків, які не знають, чим доповнити арсенал улюблених речей. Покупцям запропоновано розмаїття варіацій. Діти точно оцінять яскраві і незвичайні моделі у вигляді улюблених мультиплікаційних героїв, з оригінальним і незабутнім оформленням. Кольорова гама – необмежена. У продажу зібрані як популярні, так і лімітовані товари з ексклюзивним декором.

Щоб не помилитися, поспостерігайте за уподобаннями малюка. Особливу увагу приділіть його улюбленим мультфільмам, захопленням. Якщо вагаєтесь, то підключіть до пошуку саму дитину.

Що подарувати батькам на Новий Рік?

Старше покоління значною мірою цінує практичність і функціональність. Якщо ви не можете визначитися з подарунковою продукцією для мами, розгляньте варіант покупки якісної і трендової сумки. Можна підібрати товар, дотримуючись останніх модних тенденцій: сумка-багет, лаконічні наплічні модифікації, мініатюрні клатчі, місткі шопери. Різноманітність форм і кольорів дає можливість з легкістю зробити правильний вибір. Щоб придбання прослужило як можна довше, розгляньте пропозиції зі штучної і натуральної основи.

Батькам можна подарувати сумку-портфель, ремінь, шкіряну барсетку або повноцінний клатч з великою кількістю зон.

Знайти відповідний подарунок дружині, чоловікові, дітям, друзям або просто близькій людині ви зможете в каталозі інтернет-магазину Paradise Style. В асортименті представлені якісні товарні позиції безпосередньо з виробництва за конкурентними цінами. Компанія організовує оперативну доставку, тому вам не доведеться хвилюватися за те, щоб отримати замовлення до свят. Покупцям запропонована різноманітність стилістичних рішень, що дає можливість кожному вибрати відповідну модель. Слідкуйте за оновленнями на сайті, щоб не пропустити новорічні та різдвяні знижки, акції та вигідні пропозиції.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися


Пов'язані товари