Як визначити розмір ременя

Незамінний аксесуар, що допомагає створювати стильні образи, - це шкіряний ремінь. Правильно підібраний пояс показує смак свого власника.

особливо важко визначити розмір ременя, Щоб він не був ні довгим, ні занадто коротким, ні тісним, ні вільним, тим, хто перший раз купує це виріб в інтернет-магазині. Про те, як це зробити, ми розповімо в цій статті.

Как определить размер ремня | Trade City

Як визначити розмір пояса? 

Для багатьох людей відповідь очевидна: виміряти окружність талії - і вийде такий параметр, як розмір ременя. Порівняйте отриманий показник з довжиною попереднього відповідного ременя або пояса штанів. Помістіть виріб на плоску поверхню і виміряйте відстань від початку ременя (там, де пряжка з'єднується з матеріалом) до отвору, де ви найчастіше його закріплювали. Побачите, що є різниця в кілька сантиметрів, тому що розміром цього виробу вважається відстань від початку пряжки до центрального отвору.

Якщо це перший ремінь, який ви купуєте, рекомендуємо почати з вимірювання вашої талії. Найкраще це робити стоячи.

Підготуйте сантиметрову стрічку, надіньте брюки, бажано ті, з якими ви будете носити ремінь найчастіше. Встаньте зручно і помістіть рулетку замість ременя, але трохи вище лінії талії. Виміряйте свою талію або стегна, в залежності від того, як ви носите штани. Потім подивіться на цю таблицю. 

Розмір пояса

Довжина без пряжки

перше отвір

Останній стібок

окружність талії

80

95 см

70

85

75-80 см

85

100 см

75

90

80-85 см

90

105 см

80

95

85-90 см

95

110 см

85

100

90-95 см

100

115 см

90

105

95-100 см

105

121 см

95

110

100-105 см

110

128 см

100

115

105-110 см

115

133 см

105

120

110-115 см

120

138 см

110

125

115-120 см

Наприклад, людина з окружністю талії 98 см повинен придбати ремінь розміром 100 см. У разі ременя з пряжкою розміру 100 середня петля має довжину близько 100 сантиметрів, залишаючи близько 8 см в обох напрямках (на випадок, якщо зміниться окружність талії).

Стандартні розміри чоловічих ременів знаходяться в діапазоні 75-125 см і розрізняються по довжині приблизно на 10-15 см. Більшість моделей виготовляють з непарною кількістю отворів - зазвичай 5 або 7. Це дає більший комфорт в разі коливань ваги і дозволяє регулювати пояс у міру збільшення або зменшення об'єму талії.

У вас немає сантиметрової стрічки будинки будинки, але вас влаштовує попередній ремінь і ви хочете такий же, розкладіть старий на чистою, гладкою і стійкою поверхні. Виміряйте його довжину - від початку ременя (без пряжки) до найбільш використовуваного отвори. Шукайте в вищенаведеної таблиці ваш розмір.

Якщо два методи, описані вище, вам не підходять, то найшвидший, але найменш точний спосіб - вимір пояса штанів або спідниці. Подивіться на бирку вироби, розмір талії. Додайте 2 до цього числа і помножте результат на 2,54. Результат, який ви отримаєте, повинен відповідати розміру вашого пояса. Для кращого розуміння ось приклад: у вас є штани розміром 32. Ви додаєте 2 і отримуєте 34, які множите на 2,54. Вийде - 86,36. Згідно таблиці, цей показник відповідає окружності талії 80-85 см. У такому випадку підходить розмір пояса 100 см. 

Як вибрати чоловічий ремінь по розміру?

Чоловічі шкіряні пояси вибираються трохи інакше, ніж жіночі, тому що чоловіки зазвичай носять брюки з високою талією.

Щоб ремінь не був занадто вільним або занадто тугим, довжину потрібно підбирати, додаючи 13-16 см до окружності талії.

Довжина при застібанні на середнє отвір повинна бути дорівнює окружності талії. Це гарантує наявність додаткового простору з кожного боку і зручність носіння. Ідеально підібраний чоловічий ремінь повинен закриватися на 2-е чи 3-е отвір, вважаючи збоку без пряжки. Наприклад, якщо окружність талії становить 80 см, слід купити ремінь довжиною 95 см. Його перший отвір повинен розміщуватися на відстані 70, а остання - 85 см.

Вибираючи шкіряний ремінець, майте на увазі, що він може розтягуватися на 2-3 см під час використання. Це пов'язано з характерною рисою натуральної шкіри, якої є пружність.

Як точно визначаються розміри жіночих ременів?

В цьому випадку потрібно враховувати, що більшість жінок носять пояс не на талії, а на стегнах. Тоді відповідь на питання «який жінці підібрати розмір ременя? » - виміряти окружність стегон і додати до неї 15 см. Для дами з окружністю стегон 90 см кращий пояс - довжиною 105 см. У нього перший отвір буде розміщуватися на відстані 80, останнє - 95 см.

Як виміряти ремінь по ширині?

Не забувайте, що пояс, крім довжини, має ширину! Занадто вузький пояс не буде підтримувати штани досить добре, особливо з високою талією, а надто широкий ремінь виявиться марним, тому що не поміститься в петлі пояса брюк або спідниці. Уважно подивіться на розмір поясних петель на найбільш часто носиться одязі.

Як правильно вибрати розмір ременя, Якщо у вас нестандартна комплекція тіла?

Те, що жоден з розмірів ременя не підходить під ваші розміри, не означає, що ви змушені ходити без нього! Завжди краще придбати занадто довгий ремінь, ніж занадто короткий, тому що в першому випадку його завжди можна вкоротити самостійно або скористатися послугами шевця. Зменшити ремінь досить просто - достатньо відрізати шматок шкіри і надіти пряжку на укорочений пояс. Це займає в середньому 5 хвилин.

Тому, якщо ви не знаєте свій розмір або ви купуєте ремінь в подарунок, перевірте, чи є у моделі, яку ви розглядаєте, можливість її вкоротити. Потім виберіть розмір більше необхідного, так як одержувач зможе скорегувати його самостійно.

У пошуках відповідного ременя загляньте в каталог нашого інтернет-магазину, де ви знайдете якісні товари різних кольорів і розмірів. Для кожного виробу вказана вся інформація і параметри.

Сподіваємося, що ця стаття допомогла вибрати правильний розмір ременя. Якщо у вас все ще є сумніви або труднощі, зверніться за допомогою до наших консультантів, які дадуть відповідь на всі питання. 

Інтернет-магазин модних аксесуарів Paradise

Коментарі

Написати коментар


Поділитися