Правила носіння чоловічого ременя

 

Чоловік завжди носить пояс, незалежно від його стилю одягу - повсякденного, класичного ділового та елегантного. Ремінь є не тільки доповненням. Він також грає функціональну роль - не тільки підтримує штани, але і дає їм правильну форму. Без нього навіть найкращий костюм буде виглядати неповноцінною, непривабливим і неохайним. Та й постійно поправляти падаючі штани неприємно і неелегантно.

Як вибрати розмір пояса? Як правильно носити чоловічий ремінь? Ось речі, які ви повинні знати, перш ніж купувати цей аксесуар.

З якого матеріалу чоловічий ремінь краще носити?

Для менш формальної одягу можете вибрати:

  • шкіряні,

  • плетені,

  • замшеві,

  • тканинні,

  • для більш сміливих - металеві ремені.

Шкіряні - виглядають гладкими і мають характерний блиск.

Плетені моделі відмінно поєднуються з, джинсами, спортивними штанами і куртками, але можуть відвернути увагу від чудової тканини костюма і піджака. З другорядного доповнення вони стають основним, помітним елементом наряду.

Для костюма і інший елегантного одягу необхідно вибрати класичний шкіряний ремінець і підібрати його під колір свого взуття.

наявність двох шкіряних ремінців - коричневого і чорного - must have для кожного чоловіка.

Чорний пояс повинен бути тонким і мати срібну або сталеву пряжку.

Для казуальних моделей правила менш суворі. Але не варто зловживати яскравими квітами і екстравагантними дизайнами.

Найбільш універсальні кольори ременів для вуличної стилізації - теж коричневий або класичний чорний.

Неправильно обраний пояс може зіпсувати всю стилізацію образу. Бажано, щоб пояс відповідав тону взуття. В ідеалі - взуття, сумка, пояс і ремінець для годин повинні бути виготовлені з одного матеріалу. Коричневий ремінець поєднується з коричневими і вишневими туфлями, чорний - з взуттям будь-якого відтінку.

У зв'язку з тим, що важко знайти однаковий відтінок коричневого як в поясі, так і у взутті і рукавичках, досить, щоб ремінь був у відтінку, подібному іншим шкіряним аксесуарам. Хоча б один з елементів стилізації повинен збігатися з ним за кольором - туфлі або штани чінос.

Як вибрати чоловічий ремінь за розміром і носити його правильно?

Як і краватку, пояс повинен відповідати іншим елементам стилізації не тільки за кольором, але також по ширині і характером.

З елегантним костюмом слід носити більш вузький класичний ремінь з прямокутною пряжкою, виконаний з блискучою натуральної шкіри.

А для брюк чінос стилісти рекомендують широкі шкіряні ремені з матовою обробкою або плетені ремені. Ще одна важлива деталь, на якій вони завжди акцентують увагу, - довжина пояса. Вона визначається так: розмір талії плюс 15 см. Більшість моделей мають непарну кількість отворів, ремінець ідеального розміру - той, який людина буде носити з петлею посередині. Ремінець розміром 90, 100 - це не що інше, як довжина ременя, виміряна від центрального отвору до пряжки. Досить виміряти розмір талії і відрегулювати його за розміром пояса. Пам'ятайте, що занадто довгий ремінь не виглядає естетично, а його кінець звисає неакуратно.

Ширина ременя повинна відповідати розміру поясний стрічки в брюках - максимум 3,5 см, тобто не ширше трьох пальців.

Найпопулярніші моделі на ринку мають 7 або 9 отворів. Інтервали між ними зазвичай не перевищують 2,5 см. Ремені повинні бути прикріплені до середнього отвору - ніколи не останнім.

Як носити чоловічий ремінь з пряжкою?

Зверніть увагу на те, як кріпиться пояс - за допомогою пряжки. Чоловічий ремінь прийнято носити пряжкою зліва так, щоб його вільний кінець як би спрямований вправо.

Найбільш популярні прямокутні пряжки з матового срібла або золота.

Латунні пряжки виглядають елегантніше срібних і сучасніше. Латунна пряжка з часом змінює колір, набуває благородну патину.

Бажано, щоб колір пряжки гармоніював з відтінком корпусу годин, запонок або затиску для краватки.

Що ж стосується типу пряжки, то універсальним варіантом є класичні, прості H-образні. Також користуються попитом моделі з автоматичним затискачем. Він більш точно адаптується до силуету власника і підкреслює його індивідуальність завдяки механізму регулювання довжини.

Знаючи, як вибрати і як правильно носити чоловічі ремені, вам не складе великих труднощів підібрати якісний пояс для стильного зовнішнього вигляду і комфортного носіння. Саме такі моделі є в наявності в каталозі інтернет-магазину Paradise Style. Вибирайте і замовляйте прямо зараз.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися