Як правильно вибрати перший парасольку для дитини?

 

Важливий для дитини - це парасолька. Як же його вибрати, щоб він відповідав очікуванням як батьків, так і дитини? Що слід враховувати?

Як вибрати парасольку для дитини в коляску або на пляж?

Для дітей, які скоюють свої маленькі і великі поїздки в колясках або візках створений ряд цікавих і яскравих парасольок, які захистять не тільки від дощу, але і коли сонце надто яскраво світить в очі.

Вибір такого аксесуара часто залежить від моделі самої коляски. Перед покупкою необхідно навчитися надійно прикріплювати таку парасольку. І тоді це просто задоволення. Під ним малюк буде відчувати себе комфортно і невимушено.

Чи збираєтеся ви у відпустку і знаєте, що там буде пляж, де постійно світить сонце? Не забувайте, що іноді замість того, щоб грати в воді, дитина залишається на пляжі, щоб їсти, пити, будувати замки з піску або відпочивати, дрімаючи. У такі моменти він обов'язково повинен бути захищений від сонця. Пляжний парасолька для дитини повинен давати багато тіні, що дозволить відображати до 95% УФ-випромінювання.

Як вибрати дитячий парасольку для дошкільника і молодшого школяра?

детский зонтик

дорослі вибирають зонт найчастіше по функціональності (від дощу, сонця, на весілля). Для дитини найголовніше - це безпека і простота розкладання. Дітям не можна носити важкі речі, тому парасоль повинен бути легким і зручним.

Велике значення має розмір парасольки для дитини. Його загальна довжина - не більше 60 см, а діаметр розкриття - до 70 см. Оскільки його рідко носять в рюкзаку, то традиційна дитяча модель - це довга палиця з J-подібної ручкою, завдяки якій малюкові зручно тримати парасольку в руці.

З якого матеріалу більш популярні парасольки для маленьких дітей?

Важливою характеристикою дитячих виробів є надійність механізму. Ідеальне рішення - алюмінієва конструкція рамки, яка робить виріб легким, але міцним.

Найбільшою популярністю користуються барвисті моделі з поліестерової тканини:

  • однотонні, зазвичай світлих відтінків;

  • з різними принтами казкових і мультяшних героїв, квітів, тварин, комах. Виробники перевершують один одного в ідеях про те, як зробити ці гаджети більш привабливими і додають барвисті малюнки: точки, смуги, зигзаги;

  • вироби з прозорого пластика (полівінілхлориду), які дозволяють дітям спостерігати за кожною краплею дощу, що стікає по парасолю. Це забезпечує безпеку при переході через дорогу.

Як правильно вибрати парасольку для дитини - для дівчинки і для хлопчика?

детский зонт

Окремий парасольку для хлопчика і дівчинки стане доказом того, що батьки помічають їх різні потреби. Адже не кожна дівчинка любить Бетмена, і не кожен хлопчик хотів би ходити з рожевим парасолькою з оборками.

Маленькій модниці напевно сподобаються красиві парасольки з виступаючими вушками або носиком.

У більш старшому шкільному віці варто вибирати теми, які цікавлять підлітка, - героїв улюблених казок, фільмів, мультиків.

Маленькі принцеси обов'язково оцінять моделі, прикрашені коронами і стразами.

У хлопчиків трохи інші вимоги. Коли вони менше, їх цікавлять тварини: собаки, кішки, коні, тигри, слони, орли. Тому перший парасольку для хлопчика повинен не тільки добре виглядати, але і викликати інтерес до тварин, які його оточують. Трохи пізніше в житті хлопчиків настає і час для супергероїв. Тоді парасольку зможе зобразити свого улюбленого персонажа з казки або коміксу.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися