На яку сторону носять ремінь чоловіки і жінки

 

Ремені використовують як чоловіки, так і жінки. Однак для чоловіків це один з невід'ємних атрибутів гардероба, який виконує практичну функцію - підтримку штанів. жінкам пояс додає стиль і елегантність, підкреслюючи зовнішній вигляд всієї стилізації. Дізнайтеся, на яку сторону носять ремінь чоловіки і жінки, щоб виглядати елегантно і стильно.

Як носити чоловічий ремінь?

мужской ремень

З часів Юлія Цезаря пояс був популярним елементом екіпіровки. Тоді він використовувався в основному серед чоловіків і служив окрасою тіла, а також частиною одягу, що дозволяє носити зброю. Ремені зі зброєю використовуються правоохоронними органами та армією донині - це одне з практичних застосувань цього предмета одягу.

Пояси, що надягають людьми, що займаються бойовими мистецтвами, символізують рівень їх просування.

Однак найпоширеніше використання ременя, яке відоме з часів Першої світової війни, - носити його як аксесуар для підтримки штанів як для більш формальних стилізацій, так і для звичайних повсякденних комплектів.

Величезна кількість чоловічих ременів, Їх типів, забарвлень, дизайнів і матеріалів, з яких вони виготовлені, дозволяє їх безмежно адаптувати до будь-якого вбрання.

Для ділового костюма слід вибрати вузький шкіряний ремінець, Без будь-яких рядків і додаткових прикрас, що має глянсову і класичну просту пряжку. Майже всі інші чоловічі шкіряні ремені можна носити з джинсами і повсякденними брюками у відпустці або на прогулянці, в поєднанні зі спортивним одягом. Неприпустимо використовувати тканинні ремені для елегантних комплектів одягу.

З якого боку вставляти ремінь в чоловічі штани?

Майже кожен ремінець застібається на пряжку або автоматичний затиск. Їх безперечною перевагою є можливість хорошою підгонки кріплення до периметру. Найпопулярніші пряжки:

  • прості,

  • класичні,

  • Н-образні.

Відповідно до етикетом, чоловіки носять пояс справа вільним краєм, зліва пряжкою. Вона повинна розміщуватися точно посередині. У класичному варіанті - прямокутна. Якірець - закруглений, що запобіжить пошкодження одягу.

Якщо чоловік одягається в неформальному (повсякденному або спортивному) стилі, то не має особливого значення, з якого боку пряжка ременя. Важливо тільки, щоб він поєднувався з тону і стилю з взуттям.

На яку сторону шкіряний ремінь у жінок?

женский ремень

Хоча спочатку шкіряний пояс носили чоловіки, з часом він став постійним елементом жіночого гардеробу, що підкреслює фігуру - струнку талію і округлість стегон

За часів модерну було створено величезну кількість дизайнів пряжок, які стали творами мистецтва завдяки безлічі візерунків і кольорів.

Пояс став практичним аксесуаром і естетичним доповненням наряду, відповідним за кольором і дизайну, яке виражає індивідуальність своєї власниці, її смак, характер і стиль.

З якого боку пряжка ременя у жінок? У їхньому випадку діє протилежний принцип: зліва розміщується вільний хвіст, пряжку направляють вправо.

Вибираючи і застібаючи пояс, доводиться і чоловікам і жінкам дотримуватися багато правил і умов. Вони стосуються моделі, довжини, пряжки. Однак, дотримуючись загальноприйнятих правил етикету, будь-яка людина зможе придбати якісний пояс в інтернет-магазині Paradise. Він буде не тільки виглядати стильно і привабливо, але і продемонструє вихованість і хороший смак. А це допоможе йому сподобатися протилежній статі і підкорити серце своєї обраниці / ка.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися