Що таке стиль одягу casual

 

Одяг та аксесуари, які ми носимо, мають величезний вплив не тільки на те, як нас сприймають інші люди, але і на наше благополуччя.

Як вибрати свій стиль в одязі - це одна з труднощів для чоловіків і багатьох жінок. Роблячи ставку на неформальний повсякденний образ і одягаючись по кежуалу, ви не будете думати про те, що і як надіти сьогодні і в кожній конкретній ситуації.

Цей стиль одягу дозволяє змішувати текстури матеріалів, їх стилі та кольору. Відкрийте себе для експериментів і будете добре виглядати кожен день!

 

 

Вуличний стиль одягу для чоловіків

Синонімом простоти і зручності є стиль спорт кежуал для хлопців і чоловіків. Там немає місця для жорстких курток, строгих піджаків і брюк зі стрілками по краях. Для нього характерні зручні кросівки, просторі футболки, толстовки з трикотажу і фланелеві сорочки.

Повсякденним доповненням до стайлінгу є також вільна куртка, недбало надіта на плечі. Влітку це зношена джинсова куртка. А коли настане холодний сезон - парку з капюшоном.

Вуличного стилю властиві аксесуари в стилі кежуал, такі як шарф, вовняна або акрилова шапка, рукавички зі шкіри або замші.  

Всі типи аксесуарного і одежної вуличного гардеробу сучасних чоловіків допускають носіння шарфів. Вони можуть бути різних типів і виконувати безліч функцій. Їх основне призначення - захист від холоду.

 

Фанати футболу залишають шарф з ім'ям своєї улюбленої команди.

 

У Великобританії шарф використовується, щоб відрізнити студентів від коледжу. Кожен шановний університет має свій унікальний і характерний шарф. Кіномистецтво закріпило образ італійського бамбино в спортивному кабріолеті з недбало нависає шарфом. Цей образ асоціювався з безтурботними красивими дівчатами, дорогими машинами і сонячним узбережжям.

 

Як і інші елементи, шарфи повинні ретельно вибирати її, щоб гармоніювати з одягом. Їх вибирають не тільки за кольором, але і за матеріалом брендових колекцій:

  • вовна (Tommy Hilfiger, Medicine, Review, Selected);
  • кашемір (Wittchen, Giacomo Conti, TOP SECRET, Barts, Calvin Klein, Reserved, Conte of Florence, Ice Play, Mustang, Timeout, Nugget, S.Oliver);
  • акрил (Mango, Man.Guess Jeans, Quiksilver);
  • бавовна (Pepe Jeans, Marc O'Polo).

Красиві акценти - це переплетення волокон різних відтінків, клітина, смужка, якорі та рослинні мотиви.

 

Аксесуари для чоловіків в стилі смарт кежуал

У двох словах smart casual style чоловічий можна охарактеризувати як спортивна елегантність - поєднання певних характеристик класики і спортивних елементів.

стиль вуличного одягу кежуал для чоловіків допускає більше розкутості і свободи. Його правила прості: строго формальні костюм і краватку замінюють менш елегантними аналогами. Відмінним рішенням стануть брюки чінос, які будуть працювати в самих різних комплектах - як в поєднанні з товстої бавовняної сорочкою, так і з повсякденним темно-синім піджаком.

Замість класичних туфель і черевиків, стиль одягу і взуття чоловіки casual передбачає носіння мокасин на босу ногу, так і зі спеціальними шкарпетками, які забезпечують комфорт, залишаючись непомітними.

 

Думаючи про те, як підібрати собі колір і стиль одягу чоловічий, слід пограти з кольором і малюнком. Не потрібно обмежуватися світлими сорочками і темними брюками. Так, сірий, білий і темно-синій - універсальне рішення. Однак щоб отримати відповідь на питання «який стиль одягу мені підходить» чоловік повинен зважитися на модні експерименти, такі як мереживна, яскрава сорочка з кишенею з оригінальною обробкою.

 

Те, що жінки знали давно, чоловіки поступово відкривають для себе. Тільки недавно вони зрозуміли casual - який стиль одягу чоловіка самий практичний. Особливо це стосується аксесуарів. Оскільки настав час для тонких гаманців, то все, що раніше носили в гаманцях або кишенях, кладуть в сумку. У повсякденному версії того, що повинно бути в сумці у сучасного чоловіка:

  • ноутбук або планшет,
  • серветки,
  • повербанк,
  • навушники,
  • другий сніданок на роботу,
  • щоденник і ручка,
  • книги,
  • документи для ведення бізнесу.

Естетичну сторону при виборі повсякденних сумок надається особлива важливість. Пильну увагу слід звернути на якість роботи і матеріал підкладки, адже це головна умова для щоденної експлуатації виробу протягом декількох років.

 

Ідеальний розмір чоловічої сумки становить 30х40 см (без ноутбука). Залежно від способу життя і переваг це месенджер Nike, портфель Pierre Cardin або саше Tommy Hilfiger. Для рівномірного розміщення особистих речей і швидкого доступу до них необхідні додаткові внутрішні та зовнішні кишені.

  

 

Жіночі сумки в стилі кежуал

Правильно вибрати сумки для жінок в стилі кежуал - теж непросто. Вони відрізняються за розміром, кольором, типом кріплення, матеріалу. Вони не можуть бути занадто маленькими або занадто великими. Важливий не тільки дизайн моделі, а й колір. Не обов'язково аксесуари повинні бути таких же кольорів, як і одяг, але поєднуватися з нею.

відповідна сумка в стилі кежуал залежить не тільки від особистих переваг, але і від того, яка фігура у жінки.

 

Найбільшою популярністю в цьому році користуються повсякденні жіночі скриньки від Calvin Klein, Louis Vuitton, Balmain простих і класичних форм:

  • геометричній;
  • трапецієподібної;
  • конічної.

Не менш затребувані кольорові мішки (люверси), кошики та міні-сумки з шоппери XXL від Stella McCartney,Alberta Ferretti і тоут Burberry, Loewe і Boss. Вони дуже місткі, добре поєднуються з брюками, носяться через плече, що звільняє руки. Перші - урізноманітнюють офісний стиль. Другі - забезпечать комфорт при поході по магазинах. А треті - взагалі універсальні.

 

Найбільш часто зустрічаються колірні поєднання - білий / бежевий і чорний / коричневий.

Сумка-листоноша від Burberry, Fendi, Dior, яка носиться на поясі або на плечі міцно закріпила свої позиції на кілька років вперед.

Тенденція модного сезону цього року - вироби металевих кольорів. Це переважно відтінки срібла. Вони приваблюють погляди і стають цікавими акцентами жіночого образу. Оскільки срібло поєднується з багатьма іншими квітами, то сумка в цьому кольорі буде дійсно універсальною для повсякденного носіння.

Також знову стали модні стьобані сумочки на ланцюжку Dolce

Знову в тренді казуальне стилю ультра дівочі сумочки цукеркових рожевих, малинових і фуксіевих квітів від Chanel, Fendi і Kate Spade. Вони асоціюються з радістю і надають енергію власниці.

 

Тепер ви знаєте, як вибрати аксесуари для стилю кежуал для чоловіків і жінок відповідно до модними тенденціями. Ознайомтеся з нашим асортиментом, де представлені різні варіанти на будь-який смак і гаманець. 

Коментарі

Написати коментар


Поділитися