З якою сумкою правильно носити взуття?

 

сумка і взуття - дві найбільші любові всіх жінок світу.

Правильне поєднання цих двох елементів і раніше викликає багато проблем.

Старе правило говорить: вибирайте взуття за кольором сумочки.

Однак нові модні тренди повністю ламають цей принцип: не бійтеся поєднувати різні кольори і текстури. Так ви відкриєте для себе нове «Я»!

Яка сумка носиться з кросівками?

Кросівки підходять як для спортивних, так і для повсякденних і навіть елегантних стилів. Вони відмінно виглядають в поєднанні з джинсами. Не менш вдалі комбінації створюють зі спідницями, повітряними сукнями і сарафанах.

 

Ця універсальність означає, що сумки для кросівок підходять будь-які:

  • почтальонка (Особливо прямокутна або напівкругла, з клапаном, застебнутим на пряжку) доречна в будь-якому стилі - рок, бохо, романтика, гламур;
  • мішок (Люверс) відрізняється вільним кроєм з ненатянутом стінками;
  • сетчел- це різновид сумки-портфеля, виконана в менш формальному стилі;
  • шоппер - набула популярності завдяки своїй місткості, підходить до джинсів і джинсовій куртці;
  • клатч (В тому числі у формі валізок) носиться з повсякденним, вуличної та ошатною одягом;
  • рюкзак має плечові лямки, завдяки яким вага його вмісту рівномірно розподіляється по плечах, що не тільки зручніше при транспортуванні, а й корисніше для хребта.

 

Винятком є ​​спортивна модель сумки, тому що сьогодні в моді не тільки естетика, але і еклектика - поєднання елементів з різних областей в одній стилізації:

  • спорт,
  • вулична і повсякденний одяг,
  • елегантність.

 

Комплекти, що складаються з елементів різних стилів, вважаються наймоднішими і придатними для повсякденного носіння.

Кросівки є найкращим прикладом еклектики - це туфлі, які давно втратили статус спортивного взуття і стали основою повсякденних і навіть напівформальних комплектів. Допустима спортивна сумка тільки для походів на тренування і в подорожах.

 

Як вибрати сумку до білих кросівок?

Взуття білого кольору ніжна і легка. Вона ідеально підходить для літа.

Однак щоб виглядати дійсно добре, потрібно вибрати, з якою сумкою ви будете носити білі кросівки. Підкреслити їх свіжість можна, вибравши виріб з однаковими білими акцентами, але не однотонне. Наприклад, з темно-синіми і білими смугами.

Допустима класична сумка з кедами за умови, що вона шкіряна і чорного кольору і носиться разом рокерской курткою-косухой.

Білі кросівки дозволяють вибрати сумку з яскравим візерунком і з незвичайного матеріалу.

 

З якою сумкою носити спортивний костюм?

Незалежно від кольору одягу, універсальними чорного, темно-синього і бежевого.Такіе кольору ідеально відповідають більшості стилізацій. При бажанні можна вибрати аксесуар яскравого відтінку фуксії. Вони успішно вирішують проблему «яку сумку носити зі спортивними кедами». До них підходять мішкоподібні моделі, а також клатчі різного кольору з двома ременями - щоб носити на плечі або в руці.

Ідеальний варіант - це шоппери, які поєднуються і з джинсами, і зі спортивними костюмами. Вони забезпечують комфорт тим, що великі габарити дозволяють розмістити книги, техніку, спортивне спорядження, щоденні покупки. Завдяки великим ручкам їх зручно носити на плечі, на зігнутому в лікті або в руці.

 

Білі сумки через плече: з чим носити

Аксесуари білого кольору знову стали хітом колекцій модельєрів. Вони освіжають образ і надають йому легкість.

Біла сумочка, яка колись асоціювалася з кітчем або весільною модою, сьогодні дивує своєю універсальністю. Вона підходить практично до будь-якого стилю одягу.

Якщо ви щодня носите з собою ноутбук або велику кількість документів для бізнесу, вибирайте модель більшого розміру, щоб в ній легко помістилося все, що потрібно.

Якщо ви шукаєте «гаманець з ручкою », в якому будете хочете зберігати тільки кілька необхідних речей (гроші, ключі, картки, телефон, помаду), тоді варто купити білий клатч невеликого розміру на тонкому ремені або ланцюжку.

замшева сумка білого кольору актуальна, коли необхідно носити класичне чорне, бежеве або червоне однотонне плаття, що підкреслити його вишуканість і строгість.

Думаючи, яку сумку вибрати під спортивний стиль, віддавайте перевагу білої - і не прогадаєте. Вона буде чудово поєднуватися з класичними або рваними джинсами-трубочками, футболкою і спортивною курткою.

На питання «з чим носити сумку сетчел» любительки романтичного стилю дадуть відповідь, що з сукнями в стилі бохо або з блузами з квітковим принтом. Обидва ці рішення ідеально відповідають модним тенденціям весняно-літнього сезону. Білий сетчел добре виглядає з сукнею, спідницею або шортами неонових кольорів.

 

Яку сумку вибрати на літо?

Пляжні сумки з текстилю з морськими візерунками або з барвистими тваринами принтами, кумедними гаслами, народними або квітковими мотивами, а також з намистом, стрічками або бамбуковими ручками - це не єдині прийнятні літні моделі.

Вибір дизайнів, стилів, забарвлень, матеріалів і обробки сумок на літо надзвичайно багатий.

для поїздок на відпочинок і в сонячну погоду вибирайте вироби, призначені тільки для цього часу. Вони є кращим подарунком на той момент для дівчини і жінки. У поєднанні з літніми повітряними сукнями, солом'яними капелюхами і босоніжками створять повсякденний і легкий стиль.

На пляж краще вибрати легкі сумки з бавовни, в формі кошика.

В офіс або на офіційні зустрічі, Якщо на них накладено дрес-код компанії, універсальна порада, як вибрати відповідний колір сумки - кремові і бежеві відтінки, а також ніжно-сірий або пудровий-рожевий. У поєднанні з формальної офісної стилізацією жорсткі, шкіряні, трапецієподібні моделі на коротких ручках будуть виглядати елегантно.

На кожен день найкращим віддзеркаленням вільного міського стилю є велика сумка-шоппер - як зі шкіри, так і з тканини. Або на двох коротких ручках, або на довгому плечовому ремені. Незаперечний хіт цього літа - це великі однокамерні зелені сумки, з чим носити їх влітку проблеми не виникне. Вони чудово гармонують з міським стилем, поєднуючись з кросівками, сандалями, балетками і високими підборами.

для походів, Поїздок на природу іекскурсій обов'язково стане в нагоді жіноча сумка-рюкзак, носити її можна з чим завгодно, будь-літнім одягом - починаючи від спортивних майок і шортів і закінчуючи легкими сарафанах.

Для вечірніх заходів, Побачень або офіційних банкетів необхідний маленький клатч або мініатюрна елегантна сумка рюкзак, як носити її є кілька варіантів:

  • на плечі - на одній або на двох лямках;
  • без ременя, утримуючи в руці;
  • на декоративній планці або на ланцюжку.

 

Якщо подобається замшева або джинсова з етнічними мотивами і бахромою сумка рюкзак, з чим носити її залежить від кольору одягу і самого виробу.

 

влітку дизайнери відомих брендів рекомендують відмовитися від чорних і темних, важких, сумних відтінків. Щодо того, який колір жіночої сумки краще вибрати, вони радять віддавати перевагу або пастельним тонам, або таким яскравим і насиченим кольорам, як:

  • білий,
  • світло сірий,
  • пудровий-рожевий,
  • бежевий,
  • фуксія,
  • бірюзовий,
  • кораловий,
  • гороховий,
  • всі відтінки синього і блакитного,
  • оранжево-апельсиновий,
  • жовто-лимонний.

 

Маленькі сумочки: як носити

Мікросумкі знову в моді. Вони більше схожі на прикраси, ніж на традиційні сумки завдяки оригінальним кольорам і узорів. Однак, незважаючи на невеликі розміри, можуть стати головним акцентом, визначальним загальний стиль. Вони надзвичайно жіночно виглядають при будь-якій фігурі і підходять до будь-якого взуття. Але, як і гаманець, підійдуть для зберігання тільки найпотрібніших предметів. Саме тому виникла тенденція носити з собою дві сумки в одному кольорі і стилі:

  • міні-клатч - для грошей, ключів і документів;
  • шоппер або тоут - для особистих речей, косметики, техніки, книг і покупок.

 

Коментарі

Написати коментар


Поділитися