Як вибрати ремінь для джинсів

 

Пояс - це аксесуар, який є визначальним фактором знань людини про моду. Вибір ременів на ринку величезний - вони виготовляються з різних матеріалів, різних відтінків, розмірів, з різними пряжками і декоративними елементами. Тому не дивно, що вибрати, який ремінь підходить до джинсів, Буває складно, але в цій статті вам допоможемо.

Как подобрать ремень под джинсы: советы мужчинам

Чи потрібен ремінь до джинсів?

Цей простий елемент одягу дозволяє утримувати штани на талії.

Одні використовують його лише в декоративних цілях. Інші радіють, коли доводиться його носити, тому що він вказує на втрату зайвих кілограмів і стрункість фігури.

Вибір ременя для повсякденних брюк не такий строгий, як для костюма. Він може урізноманітнити зовнішній вигляд і завершити образ.

Раніше були популярні ковбойські моделі з великими пряжками, але зараз вони вийшли з моди.

На відміну від класичних брюк, з якими прийнято поєднувати пояс під колір взуття, який ремінь носити з джинсами, - великого значення не має. Все залежить від актуальних модних тенденцій і індивідуальних переваг. Для повсякденного носіння варто зробити ставку на оригінальні матеріали - натуральна шкіра, замша, полотняна тканина.

Що стосується того, який ремінь підійде до світлих джинсів:

  • жінки. Блакитний ремінь стане яскравим доповненням, яке гармонійно вписується в повсякденний образ. Білий - буде працювати з більш легкими брюками, особливо якщо верхня частина одягу також має білі. Червоний, зелений, або бордовий пояс більше підійде для темних джинсів. Хоча потрібно враховувати колірну гамму інших речей і аксесуарів. безпрограшний варіант - підбір пояса під сумку і гаманець;

  • чоловіки. Сірий або коричневий колір - універсальні. Якщо інші речі одного відтінку, можна зробити ставку на червоний. Червоний ремінь стане родзинкою модного образу! Якщо до взуття складно підібрати пояс за кольором, то можна по ремінця або застібці годин, портфелю або сумці або за кольором. Як варіант - інші стильні аксесуари можуть поєднуватися з пасової пряжкою.

У спортивному стилі між джинсами і поясом дозволений контраст за кольором. Невисоким людям для візуального збільшення росту і стрункості фігури варто носити ремінь такого ж кольору, як і джинси.

який по розміру ремінь підібрати під джинси?

Вибирайте не широкий і не вузький пояс, а такий, який буде складати з одягом єдине ціле. Це для традиційних брюк ширина ременя повинна бути 3-3,5 см, а для джинсів вона залежить від розміру поясних лямок.

Якої довжини має бути ремінь для джинсів - не менш важливо, ніж його матеріал або колір. Перш, ніж купувати ремінь, виміряти розмір талії. Занадто тугий ремінець буде скріплювати більший живіт. Це не тільки виглядає непривабливо, але і просто незручно. Занадто довгий - буде недбало звисати.

Розмір ременя вимірюється за шкалою від 85 до 115 см, що відповідає розміру від 34 до 46. Це довжина ременя, виміряна від центрального отвору до пряжки. У мережі доступні таблиці розмірів, завдяки яким можна вибрати правильний розмір. Більшість моделей поясів мають непарну кількість отворів. Необхідно вибрати довжину на 10-15 см більше окружності талії так, щоб вона відповідала центральному отвору, або вибирайте моделі з автоматичною пряжкою. Тоді невелика надбавка або втрата ваги не будуть надзвичайною ситуацією. Популярні моделі ременів зазвичай мають від 7 до 9 отворів, а відстань між ними становить близько 2,5 см.

Як заправляти ремінь в джинси?

Ремені випускають з пряжкою і отворами на вільному кінці. Відповідно до етикетом, чоловіки заправляють і носять пояс пряжкою з лівого боку, а вільним кінцем - з правого. Жінки - навпаки. Застібати ремінь потрібно на третє (середнє) отвір.

Якщо довжина ременя більше, потрібно, не застібайте його на четверту дірку - це вважається поганим тоном. Налаштуйте довжину вироби, перемістіть пряжку або автоматичну застібку. Також не потрібно просовувати пояс під лейбл.

Модные женские ремни — какие модели купить для весеннего образа

 

Поради нескладні, тому враховуйте їх при покупці жіночих і чоловічих поясів для джинсів в інтернет-магазині Paradise Style і дотримуйтесь.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися