Чоловічі гаманці: види і особливості

 

Поки в світі не домінують електронні гроші, гаманець буде незамінним атрибутом для кожного чоловіка. Він важить значно більше, ніж просто функціональний аксесуар для зберігання банкнот, пластикових карт і документів. Це свого роду візитка, яка багато говорить про статус, особистості, стилі і характері власника. Незалежно від того, є гаманець повним або часто порожнім, головні його характеристики - практичність і довговічність. Про те, який гаманець вибрати чоловікові для зручного використання і стильного образу, мова піде в цій статті.

Які виробляють хороші чоловічі гаманці?

Щоб вибрати відповідну модель відповідно до своїх потреб, слід знати, які бувають чоловічі гаманці.

Більшість представників сильної статі віддають перевагу класичним варіантам і вважають, що хороший і стильний чоловічий гаманець - прямокутна або квадратна модель з натуральної шкіри, замші, шкіри крокодила або змії. Вона застібається на блискавку, засувку або магніт. Відрізняється великими розмірами і великою кількістю кишень.

Спортивні моделі - це ті види гаманців жіночих і чоловічих, які виконані з таких матеріалів, як нейлон, бавовна, поліестер, кордура, екошкіра. Застібка в них зазвичай сильніше і точніше. Часто виробники використовують липучки. Більшість спортивних гаманців є водонепроникними і стійкими до пошкоджень. Вони захищені від вислизання з кишень додатковими ременями-ланцюжками. Іноді зустрічаються шкіряні різновиди з візерунками і гравировками.

Який фірми вибрати чоловічий гаманець?

Найдорожчим і найцікавішим гаманцем в світі є iWallet Carbon. Він виконаний з металу, який в п'ять разів міцніший за сталь. Відкривається за допомогою відбитка пальця, що робить неможливим його сканування. Це портативний сейф.

 

Короткий огляд популярних чоловічих гаманців від відомих світових брендів

Cavaldi - відома польська торгова марка, під якою виготовляються популярні чоловічі портмоне і гаманці з натуральної та високоякісної штучної шкіри. Всі моделі дуже зручні, функціональні і довговічні. Вони оснащені безліччю відділень для купюр, пластикових карт і кишенькою-монетницьою.

Adidas - ідеальний варіант для активних людей. Завдяки особливій конструкції і формі ці німецькі гаманці дуже компактні. Їх можна носити під час бігу або прогулянок на свіжому повітрі. Вони мають мінімум шість розсувних відсіків, куди можете помістити різні типи карт, і спеціальне місце для посвідчення особи, відділенням для монет на блискавці. Вироби закриваються на липучці, тому не відкриваються автоматично. Гаманці Adidas виготовляють з тканини простого плетіння, яка на 51% складається з переробленого поліестеру, тому вони не брудняться і не промокають.

Krenig - ексклюзивні види чоловічих портмоне і гаманців, які подобаються покупцям завдяки високій якості, оригінального дизайну і функціональності.

 

Wittchen - європейський бренд, який виготовляє найкращі чоловічі портмоне:

  • класичні - з типом складання «книжка» на кнопках або прихованих магнітних застібках. Це місткі вироби з численними кишеньками, для яких знайдеться місце в будь-якій сумці;
  • модні прямокутні купюрніци і візитниці в два складання. Завдяки невеликому розміру, вони будуть розміщені як у внутрішній кишені піджака або куртки, так і в кишенях брюк. Такі моделі воліють активні молоді люди, які постійно перебувають в русі;
  • елітні, що складається в три складання, - призначені для зберігання великої кількості купюр і банківських карт. У залежності від моделі в подарунок йде затиск для грошей.

Nikeспортивні молодіжні гаманці на липучці, виготовлені з 100% поліестеру, яка не промокає. Всередині одного великого кишені знаходиться ще кілька відділень для документів і карток.

Peterson шкіряні гаманці, призначені для тих, хто цінує традиції, культуру і історію. Вони випускаються з тисненням орла на передній частині, який сильно контрастує з біло-червоним прапором, який проходить через передню частину. Більшість моделей має до 8 відділень для кредитних карт, 2 відділення для купюр і один кишеню для монет, додатково закритий засувкою. У них є спеціальне місце для оформлення документів і кілька маленьких кишень для дрібних речей.

 Samsonite - колекції чоловічих гаманців зі спеціальною мембраною RFID. Вона вшита в центр вироби для блокування таких небажаних дій, як крадіжка грошей з чіп-карти і зчитування даних власника картки, безконтактна оплата картою. Це захищає гроші і дає впевненість, що вони не потраплять в чужі руки.

Pierre Cardin -французька класика і комфорт в кожному виробі, які ідеально підходять для будь-якого чоловіка, незалежно від віку і достатку.

Всі моделі мають кишеню для монет із засувкою, 2 відділення для купюр і 13 - для карток і документів.

Visconti це італійський шик і елегантність. Всі моделі місткі і компактні. Ідеально підходять для будь-якої чоловічої руки. Вони доступні в двох кольорах - коричневому або чорному. Мають багато кишень і оригінальних рішень.

Miguel Bellido - елегантні гаманці від однойменного іспанського бренду. Виготовляються в двох кольорах - чорний і темно-коричневий. Мають кишеню для монет із засувкою, 2 відділення для купюр, 5 слотів для карт і 4 кишені для документів, в тому числі 1 прозорий. Продаються в елегантній металевій коробці з логотипом компанії, що робить їх ідеальним подарунком.

Valentini - це польський модний бренд з італійськими коренями, який більше 20 років виробляє гаманці з натуральної шкіри. Вони стійкі до зовнішніх пошкоджень і подряпин, прості в догляді. Найбільшою популярністю користується колекція Black & Red - вертикальні місткі гаманці з динамічним дизайном, заснованому на красивому колірному контрасті. Вони складаються з 2 відділень для купюр, 5 кишень, 2 сітчастих кишені для документів, 8 відділень для карток, кишеньку-монетниці.

Calvin Klein - елегантні набори, до складу гаманця з гладкої шкіри або фактури зерна, прикрашені стриманим логотипом, і фірмового брелка.

Emporio Armaniстильні гаманці у формі квадрата і прямокутника, які виготовляються під дизайн сумок, ременів і взуття з лакованої або матової шкіри в темній гамі. У них використовується високоміцна металева фурнітура - замки-блискавки і кнопки.

Який найзручніший чоловічий гаманець?

При виборі, покупці або отриманні товару після доставки зверніть увагу на спосіб вироблення і шви. Це важливіше, ніж матеріал виготовлення виробу:

  • переконайтеся, що шви рівні і розташовуються по прямій лінії;
  • перевірте, чи немає яких-небудь обривів і порізаних сторін в будь-якому місці;
  • подивіться нитка товста і міцна.

Шви, закріплені додаткової стрічкою, будуть більш довговічними.

Застібка повинна бути металевою, простий і захищати вміст від випадання.

Більшість моделей має дві застібки. Одна - захищає маленький кишеню, друга - закриває сам гаманець. Щоб з нього нічого не випадало, вибирайте варіанти з кишенею на блискавці, переважно YKK. Магніти та засувки не завжди можуть утримати монети. Липучка, незважаючи на свою герметичність, нестабільна - з часом зношується.

Перш, ніж купувати чоловічий гаманець під документи, кілька разів відкрийте і закрийте його. Перевірте, чи не заклинює чи механізм, чи працює магніт правильно.

Зверніть увагу на спосіб складання:

  • подвійна складка,
  • потрійна складка,
  • гармошка.

Подвійні складені моделі - плоскі. Вони тонше, ніж потрійні і гармошки. А тому ідеально підходять для тих, хто звик носити гаманець в кишені брюк потрійні конфігурації більш місткі. Вони мають більше кишень, тому стануть в нагоді тим, хто носить багато карток і візиток.

Завдяки безлічі відділень і кишень кращі чоловічі гаманці і гаманцідозволять власнику носити в них все, що йому потрібно і шукати знаходити відповідні купюри, клубні та платіжні картки, візитки.

Зверніть увагу на наявність і розмір кишені для дріб'язку - монетниці. Наскільки вона зручна в діставання металевих грошей.

Для тих, хто носить із собою багато банкнот і не любить витрачати час на пошук потрібної суми, виготовляють хороші чоловічі портмоне з подвійною, потрійною або чотиримісній грошової стінкою і додатковими кишенями на блискавці.

Також враховуйте найзручніший для вас розмір гаманця або чоловічого портмоне. Він повинен поміщатися в кишеню або сумку.

Не обов'язково, щоб гаманець був дуже дорогим. Головне - зручним і гідної якості. Тоді його ціна окупиться комфортним використанням.   

Коментарі

Написати коментар


Поділитися