Чим відрізняється візитниця від кредитниці

Візитниця та картхолдер – візуально схожі, але різні за призначенням аксесуари. Представлені вироби насамперед забезпечують порядок та зручність. При необхідності ви зможете знайти потрібну дисконтну картку або візитку в сумці. У покупців продукції такого формату виникає логічне питання – чим відрізняється кредитниця від візитниці? Для цього варто детально розібратися із функціональними характеристиками цих компактних пристроїв.

Особливості картхолдерів

Ключове призначення такого аксесуару – зберігання кредитних та дисконтних карток, товщина яких на 3 мм більша, ніж у візиток. Конструкційно продукція передбачає досить щільну обкладинку-основу. Внутрішня частина передбачає роз'єм для зберігання холдерів. Головна їхня особливість у тому, що вони розміщуються один на одному за принципом драбинки. Відповідно, при відкритті ви зможете побачити одразу кілька карток. Вони легко заходять усередину кишеньки, а край залишається відкритим, щоб ви без проблем змогли знайти потрібний варіант.

Сучасні моделі також комплектуються додатковими відділеннями та затиском для грошей, завдяки чому пристосування здатне повністю замінити гаманець. Товари такого формату можна розподілити за розміром на наступні групи:

  • Маленькі чи кишенькові.
  • Середні – для носіння у сумці.
  • Великі – замінюють портмоне.

Відшиваються вироби найчастіше з натуральної чи штучної шкіри, що гарантує хорошу щільність.

Відмінності візитниць

У порівнянні з минулим різновидом портмоне для візиток відрізняється меншою щільністю та іншим «внутрішнім вмістом». Конструкція представлена ​​у вигляді книжки із пластиковими прозорими відділеннями для зберігання візиток. В одну кишеньку може поміщатися від 1 до 3 карток залежно від їх щільності.

Обкладинки виготовляються з натуральної та штучної шкіри, паперу, текстилю. Якщо якість для вас є основним критерієм вибору, зверніть увагу на шкіряні моделі.

Візитниця та кредитниця – різниця

Щоб швидко зорієнтуватися серед достатку товарів, рекомендується враховувати такі характеристики:

  • Щільність обкладинки.
  • Матеріал основи.
  • Внутрішня конструкція, будова відділень.
  • Розміри та місткість.

Запропоновані аксесуари – це гарантія зручності. Ви зможете зібрати всі картки в одному виробі, не витрачаючи час на пошуки потрібного варіанту у сумці чи кишені.

Така продукція – також чудовий подарунок. Якщо ви у пошуках подібних пропозицій, інтернет-магазин Paradise Style зібрав у каталозі великий вибір моделей у різноплановій стилістиці та кольоровій гамі. Розумні ціни – відмінний спосіб придбати якісні товари та при цьому вигідно заощадити.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися