Ідеальна пара: як підібрати сумку до чобіт і туфель

 

Те, як ваш образ буде сприйматися іншими людьми, залежить від уміння грати з квітами і деталями одягу і аксесуарів. Тому питання «якщо туфлі і сумка одного кольору, чи можна носити?» - це кошмар для багатьох жінок. Адже всі ми звикли до думки, що взуття, сумочка, гаманець і пояс повинні обов'язково бути одного кольору і матеріалу. Однак такий принцип вибору аксесуарів давно недоцільний. Це виглядає банально і старомодно. Сьогодні тренді - колірні монохромні дуети. Про засади їх створення читайте далі.

Советы по выбору сумки к туфлям.

 

Як правильно підібрати сумку до туфель

Знамениті стилісти і дизайнери рекомендують поєднувати більш світлий і темний відтінок вибраного кольору одягу і аксесуарів. Завдяки цьому ви можете трохи урізноманітнити своє вбрання.

Якщо не любите експериментувати з контрастними кольорами і дизайнами, робіть ставку на традиційні класичні поєднання:

  • червоний з білим,
  • бежевим,
  • коричневим,
  • чорним,
  • сірим,
  • синім,
  • золотим,
  • срібним.

Крім зеленого!

Вважається, що червона сумка цього кольору виглядає добре тільки на тлі світлих виробів. Однак одна з найбільш модних тенденцій останніх років, яка також добре відома зіркам світового шоу-бізнесу, - це червоні туфлі під колір сумки в сміливих і контрастних відтінках, таких як помаранчевий, рожевий, бузковий, бірюзовий. Селебрітіс люблять грати з неочевидними колірними комбінаціями.

Американська супермодель Джіджі Хадід не замислюється, з чим носити брендові  бежеві лакові туфлі. Вона, надягаючи чорний топ і брюки у відтінку фуксії, вибирає зі свого гардероба м'ятні підбори і помаранчеву сумку-месенджер.

Актриса Дакота Джонсон носить сукні фасону максі консервативного пудровий-рожевого кольору c яскравою джинсового курткою, чорними черевиками-берцями разом з елегантною червоною сумкою на ланцюжку.

Безпрограшний спосіб того, як підібрати сумку під чоботи і туфлі, - за матеріалами поверхні, з урахуванням декоративних ефектів, пори року і модних тенденцій.

Дженніфер Лопес поєднує білу сорочку зі світлими обтягують джинсовими легінсами, червоними ботильйони з відкритими пальцями і на тонкій шпильці з елегантним сріблястим клатчем.

Універсальний дует, який відмінно працює навесні і восени, елегантно вирішує питання «з якою сумкою носити замшеві туфлі», - це простора модель із замші красивого кольору іржі в поєднанні зі зручними мокасинами з химерними прикрасами у вигляді бахроми або з класичними замшевими туфлями або чобітьми чорного кольори. Взуття та сумочка в такому поєднанні чудово підкреслюють як класичні, так і кежуал-стилізації.

Рекомендации по выбору сумки под красные туфли.

 

Що потрібно знати, вибираючи сумку під червоні туфлі?

В середні віки червоний колір був атрибутом правителів. У Китаї він був символом любові, щастя, життєвої енергії, сміливості, тепла, впевненості, пристрасті і чуттєвості. Вчені довели, що цей колір підвищує кров'яний тиск, надає сміливість і стимулює до рішучих дій. Протягом багатьох років він вважається вибором сильних і сміливих жінок, тому пані часто вибирають акценти в цьому відтінку - червоні губи, нігті, сукні, туфлі і сумки, які завжди в моді і демонструють витончений стиль.

Червоні сумки відмінно виглядають з повсякденним одягом - з джинсами і білою футболкою, а також доповнюють вечірній образ в чорній сукні-міді з бежевими туфлями, які візуально збільшують довжину ніг і зростання жінки.

Богемний шик є однією з головних тенденцій цього року. Він диктує свої модні правила і ствердно відповідає на питання «чи можна поєднувати яскраві червоні туфлі з лакової червоної сумкою?». Яскраве підтвердження цьому - червоні туфлі Gianvito Rossi і сумка Burberry, які ідеально підходять для любителів бохо-шику. Разом вони виглядають не менш розкішно і елегантно, ніж бежевий клатч і бежеві туфлі в стилі лакшері.

Прихильницею комбінації «червона сумка червоні туфлі» є молодша сестра Кейт Міддлтон, Піппа Міддлтон, герцогиня Кембриджська. Вона охоче поєднує свою сумочку з класичного червоного і балетки одного кольору з сукнями з малюнком, шкіряною курткою та брюками з чорної тканини.

Відома голлівудська актриса Різ Уізерспун носить червоні, почуттєві високі підбори і класичної червоної сумочкою з темними джинсами, білою блузкою з квітковим малюнком, елегантним темно-синім піджаком і тонкими золотими прикрасами.

Якщо вибирати, який стильний клатч підійде до бежевим туфлям і вечірньої сукні, то віддайте перевагу оригінальному мініатюрному скриньки, саше з пензликом або асиметричним клапаном.

Вирішуючи, яку сумку носити під високі червоні туфлі або чоботи, зверніть увагу на схожість матеріалів. Вдала композиція - коли один з цих аксесуарів виконаний з натуральної шкіри, а інший - з лакованої. В такому випадку сумка і туфлі не обов'язково повинні бути одного кольору.

Червоний - підходить брюнеткам, але це не означає, що блондинки повинні відмовитися від носіння одягу та аксесуарів цього кольору. Все залежить від правильних пропорцій і відтінку матеріалу.

Информация о том, как подобрать цвет сумки под определенный цвет туфлей

 

Колір сумки під червоні туфлі

Червоні високі підбори, човники, балетки і чоботи - квінтесенція жіночності. Вони чудово оживляють будь-який стиль. Мода на них не вписується ні в які рамки і не підвладна часу. Можуть доповнювати як повсякденну і діловий одяг, так і вечірнє вбрання.

Червона взуття прекрасно поєднується з білою, чорною, бежевій, коричневої сумкою з виразними ажурними деталями і бахромою.

З якою сумкою носити кожен день носити червоні лакові туфлі? Універсальні поєднання - це класичні чорні і білі аксесуари. Ні в якому разі не нехтуйте дрібними деталями. Вони надають образу особливу чарівність.

Американська фотомодель, актриса, підприємець Олівія Палермо разом з рваними джинсами скинни і об'ємної світлої тунікою носить червоні туфлі-лофери в поєднанні з коричневою або чорною сумкою.

Вікторія Бекхем для додання почуття впевненості надягає бордові туфлі на великій платформі або високому каблуці-шпильці.

Тим, хто не боїться яскравих кольорів, дизайнери рекомендують до червоних туфель і чобіт підібрати фіолетову або рожеву сумочку, адже протилежності приваблюють погляд.

З якою сумкою краще носити червоні туфлі в офіс або на урочисті заходи? У таких ситуаціях сині моделі будуть виглядати елегантно і невимушено одночасно. Тому на питання «чи можна червоні туфлі з синьою сумкою?» однозначну відповідь - «ТАК». Темно-синій відтінок носить формальний характер, а червоний - його підкреслює.

Безпрограшний варіант того, яку стильну сумку підібрати під лакові туфлі -

поєднання аксесуарів в бежевих і червоних тонах. Це вдала комбінація, незалежно від того, чи запрошені ви на весілля або йдете на прогулянку.

Ще один не менш привабливий варіант - сумка теплого золотисто-бежевого відтінку підходить до замшевим червоним або бордовим туфлям. Вона додасть сентиментальний шарм будь-якого вбрання.

Тепер ви вже знаєте, як створювати вдалі колірні комбінації сумок і взуття.

Класичні дамські сумочки, клатчі, шоппери і рюкзаки ви знайдете в нашому каталозі жіночих аксесуарів.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися