Вибираємо стильні аксесуари для нареченого

 

Весілля є важливою подією не тільки для жінки.

У цей особливий день нареченому необхідно подбати про найменших деталях не тільки самої церемонії і свята, а й свого зовнішнього вигляду.

Коли справа доходить до весільного образу чоловіка, то багато що залежить від аксесуарів. Саме вони визначають остаточний зовнішній вигляд всього образу. Неправильно обрані прикраси можуть зіпсувати навіть найкращий і дорогий костюм.

які основні аксесуари нареченого?

Універсальних рекомендацій щодо того, як правильно вибратиаксесуари для нареченого, не існує, оскільки всі люди різні. Однак є такі безпрограшні варіанти, як класика і стиль Джеймса Бонда, які доречні практично в будь-якій ситуації. Але можна і зібрати унікальний набір спеціально для цього торжества.

  • Краватка. Його вибір залежить від особистих переваг і типу костюма нареченого.

Класична однотонна метелик з шовку призначена для смокінга, але добре поєднується з будь-яким красиво зшиті костюмом.

Найпопулярніші кольори краваток-метеликів:

  1. темно синій;
  2. сірий зі світлим принтом;
  3. просто чорний.

Можна також вибрати відтінок під колір сукні нареченої, букета або інших аксесуарів.

Універсальний варіант - це довгий чорна краватка. Він додає чоловікові елегантності і підходить практично до будь-якої стилізації. Червоний галстук в смужку більш популярний в офісному цибулі, тому для весілля він не підходить.

У деяких випадках більш доречно надіти а худобу - англійська краватку, зроблений з шовкового трикутного хустки, кінці якого огинають шию і створюють на грудях елегантний трикутник. При носінні Аскоту верхній гудзик сорочки повинен бути розстебнутий.

Весільна мода як і раніше визнаєфранцузький краватку, що цеза модель - знають тільки консервативні любителі класики. Цей виріб відрізняється нестандартною довжиною - більше 140 см і шириною - більше 7 см.

Чоловікам з великим животом слід уникати тонких і довгих краваток строкатого забарвлення типу «пластрон», оскільки вони можуть порушити пропорції фігури.

Володарям великих рис обличчя підійдуть широкі краватки з великими вузлами, такими як клінч або віндзор, а струнким нареченим - акуратні моделі, які зав'язуються Напів віндзор.

традиційний затиск для краватки нареченого- англійська ювелірна шпилька або брошка з перловою головкою.

  • Весільні запонки для сорочок з подвійними манжетами - аксесуари сучасного чоловіка у формі корони, доларів або пляшки шампанського. Ті, кому не подобаються такі вироби, можуть віддати перевагу класиці - гладким овальним або довгастим моделям з латуні, покритим родієм. Однак слід вибирати запонки за кольором пряжки ременя. Якщо вона золота, то запонки не можуть бути срібними.
  • Кишеньковий хустку-паші підбирається за кольором або текстурі до краватки або до сорочки. Універсальний варіант - біла хустка, виготовлений з шовку, льону або інших змішаних матеріалів. Якщо замість нього використовується квітка-бутоньєрка, то його замовляють в поєднанні з букетом нареченої.
  • Годинники нареченому необхідні, тому що не завжди є можливість взяти на весілля телефон. Виберіть просту модель годинника, з тонким циферблатом, стилістично відповідним до інших весільних аксесуарів, кольором запонок або пояса, тобто чорного або коричневого кольору.
  • ремінь не повинен відволікати увагу від цілісності образу. Тому краще віддавати перевагу вузьким моделям коричневого або чорного кольору з округленими круглений краями, що не бахромою. Оптимальна ширина пояса становить 4-5 см.

Золоте правило полягає в тому, що ремінь слід підбирати не за кольором костюма або брюк, а під колір взуття. В ідеалі він повинен бути виготовлений з натуральної шкіри і оснащений спеціальною невеликою тонкою пряжкою.

Аграф - то,як називається святкове пряжка нареченого. Вона має просту форму, виготовляється з одноколірної металу і кріпиться до поясу за допомогою болта, який регулює довжину ременя. Її голка не повинна бути занадто гострою, щоб не пошкодити одяг. Правильно підібраний чоловічий ремінь застібається на третій отвір так, щоб залишався запас був в обидві сторони.

  • Підтяжки - це дуже хороша альтернатива ременя. Вони зручні тим, що прекрасно підтримують штани, які не передавлівая живіт, не обмежують рухів і не створюють дискомфорту. Класичні підтяжки середньої ширини і темних тонів з мінімалістичним візерунками (горошок, смужки або квіти) і патріотичними мотивами дизайнери рекомендують для весіль в стилі 1920-х років. Вони шикарно виглядають з білим костюмом і легкими чорно-білими мокасинами.

Будь елегантними, але не втискується в жорсткі рамки традицій, шукайте виграшні ідеї для себе. Адже неправильно обрані аксесуари негативно вплинуть на поставу і настрій в цей один з найважливіших днів життя.

Весілля зазвичай триває більше 12 годин, протягом яких необхідно постійно бути активним під час церемонії, розмов з гостями або танців, тому гарантуйте собі достатню свободу пересування. Комфорт - це найголовніше, який би стиль одягу і аксесуарів ви не вибрали б.

В інтернет-магазині Paradise Style представлений великий асортимент якісних аксесуарів для чоловіків, Які допоможуть їм підкреслити індивідуальний стиль і добре виглядати не тільки в один з найважливіших днів у своєму житті, але і кожен день.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися