Чоловічі шкіряні сумки: різновиди та особливості виробів

Класичні чоловічі шкіряні сумки або в оригінальному виконанні – вироби, які стали обов'язковим атрибутом гардеробу хлопців. І якщо раніше купити подібну продукцію вирішували тільки дівчата, то тепер чоловіки беруть активну участь в складанні свого образу. Щоб залишатися в тренді, потрібно розібратися в існуючих різновидах і правилах грамотного вибору.

Форм-фактор

Підібраний варіант повинен вміщати в себе необхідні предмети. Як правило, виробники пропонують дві основні форми:

1. Горизонтальна. Вважається більш універсальним рішенням, яке розділяється на два підвиди – ділові аксесуари і через плече. Вони різняться один від одного стилістикою і способом носіння. Особливість: виготовляються великих розмірів, що дозволяє вмістити всередину ноутбук або папiр А4, рукавички та інші дрібниці.

2. Вертикальна. Характризується незначним об'ємом і товщиною, оснащується безліччю додаткових кишень. У більшості випадків їх застосовують для перенесення планшетів, нетбуків.

Форма і розмір – один з показників, на який варто орієнтуватися при виборі. Це допоможе підібрати такий екземпляр, який буде відповідати вашим запитам.

Види пропозицій з натуральної шкіри

Перед покупкою також варто ознайомитися, які товарні позиції представлені на українському ринку. Широкий асортимент розподіляється на кілька груп в залежності від їх типу.

Папка

Модель виробляється невеликих розмірів для зберігання документів, планшета та інших атрибутів. В основному конструкційно передбачається замок-блискавка. Якщо ви не звикли носити аксесуар в руці і це викликає у вас незручності, тоді варто розглянути виконання з наплічним ременем.

Портфель

Класична сумка, яка підійде для формальних цілей. Портфель, створений відповідно до традицій, виглядає строго, стримано і залишається на піку популярності багато років. Портфелі доповнені ручками і наплічними лямками. Якщо на вашій роботі не введений жорсткий дрес-код, для щоденного носіння можна вибрати більш містку річ.

Барсетка

Являє собою сумочку, яка однією з перших увійшла в широкі маси. Розрахована на стандартний набір: смартфон, гроші, ключі, документи. Класикою визнана невелика барсетка квадратної форми. Товарам властива ручка і можливе кріплення до ременя. Основа - жорстка, внутрішній простір розділяється на кілька відділень.

Рюкзак

Вже давно розвіяний стереотип, що така продукція може бути застосована тільки для подорожей і походів. Рюкзаки зі шкіри-оптимальне рішення для одягу в стилі кежуал і мілітарі, розслаблених ділових образів. Обсяг лише візуально здається несуттєвим, проте місткість на досить високому рівні. Бренди пропонують рюкзаки таких розмірів, щоб можна було розташувати як документи, так і контейнери з обідом. Перевага - допускається в літак в якості ручної поклажі.

Дипломат і клатч

Дипломат - ще більш суворий і солідний, ніж портфель. Каркасна жорстка сумка для зручності власника представляє ручку і застібки. Клатч, в свою чергу, являє собою схожий на гаманець предмет, тільки великих розмірів. Використовується для розміщення грошей, карток, інших потрібних дрібниць. Найчастіше в ролі застібки виступає блискавка або магнітна кнопка.

Чоловічі аксесуари можуть похвалитися одним-трьома відсіками, які застібаються окремо один від одного. У продажу зустрічаються клатчі з щільно прилягаючою ручкою-петлею і декором – вишивка, клепи, кишені-обманки, логотип торгової марки.

Варіації через плече

Завдяки регульованому ремінцю з плечовою накладкою транспортувати речі можна комфортно, звільняючи руки. Компактність ніяк не впливає на хорошу місткість, яка досягається численними кишенями і відділами, розташованими всередині і зовні. Затребувані рішення на кожен день -листоноша і месенджер. Останній виконується у вигляді квадрата, дозволяє розміщувати все організовано, зберігаючи порядок.

Колірна палітра

Чорні шкіряні сумки - універсальні представники, які поєднуються з будь-яким одягом. Класичними, але більш цікавими вважаються коричневі моделі. Всі відтінки коричневого користуються попитом і задіюються для комбінацій з джинсами і взуттям в тон. Якщо ви віддаєте перевагу мілітарі, то оптимально буде купувати сумочки з зістареної шкіри коричневих відтінків.

При виборі рекомендується враховувати не тільки речі, під які ви будете носити таку продукцію, але і забарвлення основного взуття. Правила етикету вимагають, щоб чоловіча сумка збігалася за кольором iз взуттям.

Переваги шкіряних товарів

Натуральна шкіра-це завжди чудова якість, хороша зносостійкість і довговічність. Всі пропозиції -практичні, стійкі до деформацій, тому аксесуар прослужить протягом тривалого періоду. Навіть якщо ви потрапили під проливний дощ, його потрібно лише висушити, після чого він поверне свій початковий вигляд.

Окремої уваги заслуговує бездоганний зовнішній вигляд, що відрізняється естетикою і привабливістю. Віддаючи перевагу мінімалістичним виконанням, ви ніколи не прогадаєте. Вони виглядають презентабельно і стають акцентом стильного образу. Натуральний матеріал виділяється своєю екологічністю. Він безпечний для експлуатації, не має відразливого запаху, що властиво штучним основам.

Кращий варіант для виробництва-теляча шкіра. Це пов'язано з її м'якістю, податливістю і стійкістю до заломів. Крім цього, застосовується овеча і козяча: вони дещо поступаються за якістю, але це також веде до зниження ціни.

Очищення та зберігання

Гладку поверхню необхідно протерти м'якою сухою ганчіркою. Якщо перед вами жата шкіра, тоді буде потрібно очищення з використанням мильного розчину з декількома краплями нашатирного спирту. Після закінчення обробки протріть насухо виріб. До такого матеріалу не допускається застосовувати зубну щітку або розчинник в якості допоміжних інструментів. В іншому випадку -поверхня безповоротно псується.

Важливо дотримуватися правил коректного зберігання. Щоб в цей період продукція не втратила форму, варто помити її, висушити і наповнити м'ятим папером. Плюсом буде, якщо у вас є дихаючі мішечки з бавовни або льону. Вони забезпечать потрібну кількість вологи, щоб зберегти якість шкіряної сумки. Не зберігайте в звичайному пакеті! Це веде до пересихання і появи тріщин.

Пропозиція інтернет-магазину Paradise Style

На нашому сайті представлений великий вибір товарів, підібрати які можна за типом, забарвленням і бюджетом на покупку. Чоловічі шкіряні сумки пропонуються від перевірених виробників, які відповідають за високу якість як пошиття, так і фурнітури. Стильне і продумане оформлення передбачає потрібну кількість внутрішніх відділень, кишень, що робить аксесуари зручними у використанні. Оформити замовлення можна в режимі онлайн з доставкою по всіх регіонах України.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися