Які бренди чоловічих ременів зараз у моді

Ремінь визнаний одним із найважливіших аксесуарів у чоловічому гардеробі. Нарівні з наручним годинником та взуттям він підкреслює статус, смак та індивідуальність власника. Тому варто відповідально підходити до вибору такого аксесуара. Незалежно від того, де ви купуєте пояс, завжди важливо враховувати поєднання моделі з вашим стилем.

Класичні шкіряні вироби та виконані із замші з витонченими бляхами підійдуть під костюм. Кежуал-варіант – оптимальний вибір під джинси, повсякденні штани, чиноси, шорти. Спортивного плану продукція використовується виключно під таку саму стилістику штанів. Сьогодні покупцям запропоновано велику різноманітність товарів, тому ми пропонуємо нижче розглянути популярні бренди чоловічих ременів. Головна особливість всіх виробників – незмінно висока якість аксесуарів, що випускаються.

Hermes

Відома у всьому світі фірма, яка виробляє ремені невеликими партіями. Клієнтам компанії надається можливість індивідуального пошиття під замовлення. Такі предмети гардероба пізнавані за своєю атрибутикою – пряжка у вигляді літери H у трьох різних виконаннях: гладка, кована, матова. Для виготовлення деталі використовується якісний метал, поверхня якого зберігає свій первозданний вигляд навіть після багатьох років. Бляха не дряпається, на ній ви не помітите сколів. Бренд особливу увагу приділяє швам: вони ідеально рівні по краях.

Bison Denim

Найкращі ремені для чоловіків, які віддають перевагу елегантній класиці, без зайвих прикрас. Випускаються, як правило, у коричневому та чорному кольорі з натуральної шкіри високої якості. В основному моделі представлені зі срібною пряжкою, на якій ненав'язливо вказано фірмовий знак. Універсальна ширина робить вироби поєднуваними з костюмами, джинсами, чиносами. Така модна деталь в арсеналі відмінно доповнює будь-яке чоловіче вбрання.

Cowather

Більшість ременів виготовляється з натуральної волової шкіри з гладкою поверхнею та класичною пряжкою з нержавіючої сталі. Продукція бренду стійко переносить будь-який зовнішній вплив, виключає утворення потертостей. Кожен чоловік може самостійно змінити довжину під параметри. Дизайн поясів – акуратний, через що вони органічно виглядають як із джинсами, так і з брюками. При детальному розгляді аксесуарів ви не знайдете склеєних елементів та швів. Навіть після деякого часу вони зберігають первинну естетичність та експлуатаційні характеристики.

Асортимент фірми доступний у різних кольорах: чорні, коричневі, сині, зелені, червоні. Мінімалістичні моделі також представлені з нейлону та поліестеру. Їх рекомендується купувати для спортивних та кежуал-образів.

Levis

Серед затребуваних марок ременів Levis знаходиться у списку лідерів. Це одна з найстаріших компаній, яка спеціалізується на випуску аксесуарів та щосезону радує покупців новими лінійками. Продукція виробника відноситься до категорії преміум, виконується з натуральної шкіри. Головна особливість – масивна бляха та фірмове гравіювання на ній. Товари від Levis коштують недешево, але ви отримаєте ремінь, який можна одягати під будь-який одяг та за будь-якої ситуації. Стильні вироби поєднуються як із джинсами, так і з класичними брюками. Доступний великий вибір кольорів.

DESTINY

Торгова марка випускає круті ремені, які насамперед виконують декоративну функцію. Навіть якщо ви любити носити мінімалістичні аксесуари в повсякденному житті, обов'язково варто поповнити гардероб продукцією DESTINY. З її допомогою ви зможете доповнити стиль та розставити цікаві акценти в образі. Компанія виробляє товари із міцної натуральної шкіри, яка з часом не тьмяніє та не витирається. Бляшка виготовлена з якісної сталі.

Серед модельного ряду вирізняються ремені, які застібаються на напівавтоматичний замок. Яскрава деталь бляхи – об'ємний ягуар у стрибку або зображення крокодила. Є як глянсові, так і матові варіанти. Оригінальні аксесуари бренду – ідеальний подарунок для впевнених чоловіків, які не бояться виділятися.

DWTS

Витончені шкіряні ремені, представлені у чорному та коричневому кольорі. Завдяки лаконічному дизайну такий предмет – практичний у використанні. Красива металева пряжка підкреслить стиль одягу. Марка орієнтована на людей, котрі шукають універсальні моделі під штани, джинси, шорти. Відсутність яскравого декору робить продукцію ідеальною для любителів мінімалізму.

Де придбати модні ремені

Інтернет-магазин Paradise Style пропонує ознайомитись із онлайн-каталогом популярних поясів. Наш асортимент сформований виключно з актуальних позицій, які повністю відповідають вимогам сучасних чоловіків. Приємні ціни та швидка доставка по Україні – можливість вже найближчими днями оновити свій гардероб. Ми гарантуємо високу якість кожного аксесуара, що робить нашу продукцію чудовим варіантом для подарунка другові, колезі чи коханому. Ви завжди можете звернутися за консультацією до спеціаліста магазину, який допоможе підібрати відповідне під ваш запит рішення.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися