5 причин купити шкіряну сумку

 

Традиційні асоціації з елітним класом, вишуканим смаком і високим соціальним статусом завжди викликає шкіряна сумка на кожен день.

Може здатися, що це занадто дорога покупка за дуже високою ціною. Однак правда полягає в тому, що купити шкіряну сумку з натуральної шкіри варто, тому що вона має переваги, яких немає в аксесуарах з інших матеріалів. Головне з них - це висока якість, що забезпечує властивості, описані в цій статті.

1.Тривалий термін служби

Натуральна шкіра - надзвичайно міцний матеріал. М'який і гнучкий, але також стійкий до розтягування і здатний «дихати», що ще більше збільшує його довговічність.

Шкіра не розтріскується, що не протирається так само легко, як кожзам, і не рветься, як тканина. Пошкодити її складніше механічно. Навіть недорогі вироби з натуральної шкіри довше служать, ніж із замші, екокожі або джинсового котону.

При правильному доглядісумка з натуральної шкіри, відгукипро яку переважно позитивні, прослужить 20-30 років.

2. елегантний вигляд

Перший спосіб того,як дізнатися, що шкіряна сумкаце чи ні, звернути увагу на її вид. Сумочка з натуральної шкіри відрізняється:

  • естетичністю - причому не тільки зовні, але і всередині. У таких виробів підкладка зазвичай з натурального шовку;
  • елегантним виконанням - починаючи з відтінку шкіри і закінчуючи пошиттям,
  • благородством,
  • розкішшю.

Часом виріб, виготовлений з натуральної шкіри, видно неспеціалісту і неозброєним поглядом. Недарма любителі класики і мінімалізму в одязі часто мають тільки дві або три моделі сумок в своєму гардеробі. Але вони виконані зі шкіри вищої якості. Їх дизайн відповідають будь-якого стилю і приводу заходу - будь то прогулянка в парк, романтичне побачення, похід в кіно, в театр або в ресторан, незалежно від сезону.

3. нейтральний запах

Ще одна відповідь на питання «як вибрати гарну шкіряну сумку?» - понюхати. Продукція зі штучних матеріалів має характерний хімічним запахом. У деяких випадках цей запах зникає з часом. А в інших - залишається назавжди, змішуючись з іншими, наприклад, тютюновим.

Наявність запаху свідчить про те, що виріб виготовлений з низькоякісної сировини. Шкіряна сумка пахне нейтрально і ніколи не просочується тютюновим димом.

4. Легкість змісту в чистоті

Шкіряні сумки практично не вимагають догляду - просто протираються вологою ганчіркою. Оскільки натуральна шкіра не любить надлишок води, то сумку потрібно ретельно висушити. А коли вона не використовується, набити папером, яка вбере в себе зайву вологу і запобіжить деформацію вироби. 

Щоб сумки зі штучних матеріалів довго виглядали добре, про них треба дбати набагато більше. Тому відповідь на питання «чи варто купувати шкіряну сумку?», Який часто задають клієнтки нашого інтернет-магазину, - очевидний.

5. Безпека для здоров'я

Шкіра є натуральним сировиною і тому не викликає алергічних реакцій. Чого не скажеш про кожзамі, який виробляють з додаванням полівінілхлориду. Оскільки цей аксесуар стикається зі шкірою шиї, плеча або рук, то можливі прояви алергії у вигляді роздратування. Слід подумати про те,як вибрати шкіряну сумку.

 

Це далеко не всі, а найпоширеніші і основні аргументи на користь того, чи обов'язково сумка повинна бути шкіряною.

Ще одна причина - величезний вибір якісної продукції саме з цього матеріалу.

розглядаючи шкіряні сумки, як вибрати, які краще купити, звертайте увагу не тільки на ціну, але і на розмір, стиль, функціональність і місткість.

Що ж стосується кольору, влітку можна віддати перевагу світлим тонам і яскравим малюнкам:

  • ніжно-сірому,
  • світло-рожевого,
  • бежевому.

При бажанні - поекспериментувати з насиченими кольорами, які зараз в тренді, такими як помаранчевий, жовтий, фіолетовий або виразно рожевий.

В осінньо-зимовий сезон - чорному, графітовому, коньячному і коричневому, які є в колекціях практично кожного модного бренду і в багатьох магазинах,де купити хорошу шкіряну сумку. У тому числі в інтернет-магазині Paradise Style, де представлений широкий асортимент якісних шкіряних аксесуарів для чоловіків і жінок. 

Коментарі

Написати коментар


Поділитися