Чи можна дарувати ремінь своєму чоловікові?

 

Напередодні свят і знаменних дат кожна дівчина чи жінка шукає варіант гідного подарунка своїм рідним, знайомим і улюбленим чоловікам.

Найбільшу популярний серед всіх елементів, які доповнюють і прикрашають образ чоловіка, такий подарунок, як ремінь. З ним асоціюється безліч різних, часом суперечливих забобонів. У цій статті ми вирішили розповісти про те, чому подарувати коханому чоловікові ремінь - хороша прикмета, і як правильно його підібрати.

Чи можна дарувати ремінь чоловікові?

ремень как подарок мужчине

Пояс чоловіки використовували ще в давнину.

Доблесні лицарі застосовували цей атрибут разом з обладунками, шоломом і щитом перед битвами і турнірами для захисту від травм і поранень. На ньому носили мішечок зберігання монет, дорогоцінних, амулетів, а також чохли зі зброєю і флягу з водою або вином. Перед відправкою в дальній похід дружини робили спеціальні пояса для чоловіків, сестри для братів. Вважалося, якщо воїн раптово втратить подарований йому ремінь, він втратить свою силу і стане безпорадним в бою, тому він не знімав пояс навіть вночі.

Основні народні прикмети з приводу того, чи можна чоловікові дарувати ремінь

У Древній Русі пояс називали символічним оберегом для всіх дітей чоловічої статі. У дохристиянські часи сім'ї при народженні хлопчика обов'язково подавали такий дар. Він виконував таку ж функцію, як і хрестик, - оберігав дитину від хвороби і небезпеки. Якщо рвався пояс, це віщувало біду.

Молоді дівчата вважали своїм обов'язком як оберіг від пристріту і псування подарувати хлопцеві ремінь. Вони виготовляли його самі, вшиваючи всередину часточку свіжого часнику в формі серця. Перш ніж віддати цей подарунок, здійснювали спеціальний обряд на приворот його майбутнього власника - читали магічний любовний змову в молодика. Вважалося, що носіння цього предмета здатне зміцнювати відносини навіть на великій відстані. Однак якщо між партнерами вже є певні розбіжності, то дарувати його вкрай небажано. Інакше незабаром виникне розкол, який прискорить розставання.

Сучасні повір'я про те, як підбирати в подарунок ремінь чоловічий

подарок мужской ремень

Сьогодні якісний поясний ремінь використовується не тільки для підтримки штанів або шортів, а й в якості стильного декоративного елемента. Це один з безпрограшних і універсальних чоловічих презентів.

Вибираючи ремінь в подарунок хлопцю або чоловікові, слід враховувати:

  • стиль одягу. Універсальний варіант - класичний пояс чорного або коричневого кольору, має матову або злегка відполіровану структуру без прикрас. Вироби яскравих і виразних відтінків не тільки пожвавлюють наряд і надають йому життєрадісний характер, але і підсилюють взаємні почуття;

  • матеріал виготовлення. Найбільш популярні шкіряні ремені. Оскільки вони відрізняються міцністю, то надають власникові впевненість в своїх силах і стабільність.
    Існує думка, що небажано дарувати ремені, виготовлені з тканини або шкірозамінника. Насправді вибирати їх слід більш уважно. Адже, згідно з народними прикметами, будь-які подряпини, тріщини, що стирчать з швів нитки не тільки знижують естетичність аксесуара, але і можуть залучити розбіжності у відносинах, аж до їх припинення назавжди;

  • вид пряжки. Декоративні пряжки у формі черепа, мотоцикла, гітари, змії або лева підходять для потертих джинсів і куртки-косухи, але не поєднуються з яскравою сорочкою в гавайському стилі або зі светром з кумедним скандинавським принтом з оленями. Оскільки пряжка завжди привертає увагу, нехай решта одягу залишиться приглушеною. Навпаки: якщо одяг яскрава і смілива, нехай пряжка буде тонкою і простий.

Езотерики рекомендують дарувати чоловічий ремінь, Щоб закріпити довірчі відносини з рідними - дідом, дядьком, батьком або братом, особливо якщо підносити його в день народження, на сімейне свято або ювілей.

Якщо жінка подарує пояс свого хорошого друга, то існує ймовірність, що в недалекому майбутньому їх дружба переросте в справжню любов.

 

Головна народна прикмета свідчить - вибираючи чоловічий ремінь, ні в якому разі не можна скупитися. Чим дорожче і якісніше буде виріб, тим багатшим і успішніше стане людина, якій його подарують. Тому не економте, а замовляйте брендові ремені в інтернет-магазині Paradise Style з доставкою по Україні.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися