Жіночі аксесуари на літо: модні тренди

Підібрати стильний одяг - це лише половина справи. Дівчатам також варто пам'ятати про аксесуари, які здатні перетворити й доповнити образ. За допомогою простих предметів вдасться сформувати імідж і висловити свою індивідуальність.

Популярні вироби та навіщо вони потрібні

Обов'язкові літні атрибути, які повинні бути присутніми в арсеналі кожної модниці - прикраси, окуляри, сумочка, ремінь, капелюх. Перед тим як вибрати жіночі аксесуари, важливо розуміти, що вони дають:

  • За рахунок певних деталей можна підлаштувати наряд під необхідну стилістику. Наприклад, використовуючи пояс з пірамідками, ви внесете нотки глем-року.
  • Беруть на себе відволікаючу функцію: перетягують увагу, прибирають акцент з проблемних зон. Як варіант, якщо носити масивне кольє, то воно приверне до себе погляди, красиво підкреслить бюст і відверне від пишних стегон.
  • Підходять, щоб змінити офісний або будь-який інший строгий наряд для прогулянок з подругами або побачення. Наприклад, можна пов'язати на шию яскравий хустка і надіти сонцезахисні окуляри.

Продукція такого плану підвищує впевненість і допомагає виділитися з натовпу. Головне - знайти підходящі за стилем, формою і особистими перевагами рішення.

Як підібрати жіночі аксесуари

При розгляді в магазині різних варіантів рекомендується враховувати розмір і пропорції в цілому. Мініатюрним жінкам невисокого зросту краще відмовитися від сильно масивних і громіздких деталей - сумка-шоппер або кольє, яке закриває всю область декольте. Для таких дівчат оптимальним вибором стане підвіска на тонкому ланцюжку і акуратна сумочка крос-боді.

Модницям з пишними формами слід уникати дрібних аксесуарів - клатч, чокер. В іншому випадку вони візуально зроблять вас більше, що зіграє не на вашу користь. Поліпшити силует можна досить великими, в міру помітними прикрасами та ін.

Якщо віддаєте перевагу одягати комплекти насичених кольорів, з принтами, візерунками, вишивками, тоді гармонійно впишуться лаконічні вироби в спокійній колірній гамі. Класичний монохромний образ можна доповнити яскравими елементами, наприклад, червоним гаманцем або клатчем.

Модні аксесуари 2021 року

Під час теплих літніх днів діє усталена правило: чим менше одягу - тим більше уваги приділяється деталям.

Сумки

Незмінною популярністю користуються практичні товари: слінги, сумки-шоппери, невеликих розмірів під смартфони. Формат сумочки підбирається протилежно статурі: жорсткий для округлих жінок, м'який форм-фактор - для більш геометричних форм тіла. Якщо коригувати фігуру немає потреби, можна купувати різноманітну продукцію.

Cтильні ремені

Як тільки в моду увійшли штани і спідниці з високою талією, поясок став must have в гардеробі кожної дівчини. Дизайнери також пропонують за допомогою ременів підкреслювати тонкий стан в образах з сукнями, шортами, комбінезонами. У цьому сезоні затребуваними визнані широкі ремені і базові моделі. Цікаве рішення, як носити жіночі аксесуари - надягати відразу два тонких ремінця.

Завдяки доступними цінами можна придбати відразу кілька різних за матеріалом і довжині варіантів на зміну. Підбирати виріб можна як в тон до одягу, так і контрастного кольору. У весняно-літніх колекціях особливо запам'яталися принтовані і блискучі позиції, з декором і різноплановими підвісками.

Рюкзаки

Рекомендується розглянути моделі середнього обсягу. Занадто мініатюрні вироби сьогодні відійшли на другий план, як і масивні і великі варіації. Стильний аксесуар виділяється своєю компактністю і елегантністю. В ідеалі, щоб його фасон не нагадував товари спортивної спрямованості. Крім продукції зі шкіри модними вважаються текстильні, стьобані рюкзаки, доповнені аплікаціями, плетінням, орнаментами і принтами.

Де купити жіночі аксесуари

Інтернет-магазин Paradise Style - онлайн-майданчик, на якій зібрані стильні вироби за вигідною вартості. Всі товари представлені безпосередньо від виробників і передбачають наявність гарантії в комплекті. Завдяки цьому ви можете бути впевненими у високій якості пропозицій і їх довговічності. Оформити замовлення можна безпосередньо на сайті з доставкою по всій території України. При необхідності ви можете звернутися за допомогою до нашого менеджера.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися