Як правильно вибрати і зібрати пляжну парасольку

 

Якщо ви любите часто бувати на пляжі або звикли відпочивати в саду на дачі, варто обзавестися якісним парасолькою. Про те, як вибрати хороший пляжний зонт, Щоб зробити свій відпочинок більш комфортним і приємним.

З якого матеріалу краще вибрати пляжну парасольку?

пляжный зонт

Головний критерій вибору цього виробу - стійкість до умов будь-якої погоди. Не тільки до спеки, яскравого сонця і високій температурі, але і до дощу і вітру. Це необхідно при відпочинку на природі, коли погода раптово змінюється, починається сильна злива, і немає можливості швидко піти з вулиці. Іноді ці аксесуари використовують для оснащення вуличних лотків з морозивом, фруктами або солодощами.

Довговічність і міцність парасольки залежать від складу матеріалу виготовлення. Для виробництва таких виробів звичайно використовують синтетичні тканини - поліестер і нейлон. Вони відрізняються високою стійкістю до можливих пошкоджень і водонепроникністю. Деякі моделі покривають додатковим шаром захисту від ультрафіолетових променів - в середньому від 20 до 50 УПВ. Чим вище значення, тим більше захист Вони рекомендовані тим, хто планує відпочивати з дітьми.

Як правильно вибрати пляжну парасольку з додатковими функціями

Зверніть увагу на механізм. Крім зручності і легкості збірки і розкриття, важлива можливість зміни кута нахилу. Це означає, що парасольку можна завжди встановити в будь-яке положення, зручне для людей, які відпочивають під ним. Тобто кут навісу змінюється в залежності від появи тіні, бажання людини позасмагати під сонцем або, навпаки, сховатися від його променів.

Якщо будете відпочивати на піщаному пляжі, то головний спосіб того, як зібрати пляжну парасольку правильно і зробити його стійким, - це використання спеціальної монтажної підставки. На піску він не завжди буде стійким, особливо в більш вітряні дні. Підставка, на яку найчастіше наливають воду, є гарантією того, що пляжний парасольку залишиться в потрібному положенні навіть при сильному вітрі.

Як вибрати пляжну парасольку за кольором, розміром і вагою

пляжный зонтик

При виборі цього виробу варто відмовитися від покупки моделі-купола з чашами темного кольору, тому що темні відтінки привертають сонячне світло і нагріваються ще сильніше. Віддавайте перевагу світлим і яскравою кольоровою гамою теплих тонів. Популярні полотна з принтами, на яких зображено небо з хмарами або крони дерев, часто пальм.

В асортименті нашого каталогу представлено парасолі різних розмірів - від 145 до 177 см. Найбільш популярні моделі діаметром 140-150 см з навісом традиційної форми. Вони складаються з тонкої алюмінієвої оправи, легкої синтетичної тканини і тонкого прута.

Більш елегантні варіанти у вигляді шатрового чаші на ніжці. Ці види пляжних парасольок не тільки відмінно виглядають, але і практичні. Їх основна перевага невелика вага - 1-2 кг, незважаючи на те, що в розкладеному стані вони створюють велику тінь. Це значно полегшує їх транспортування. Розкласти таку парасольку дуже просто.

Пляжні парасольки в формі намету більш функціональні в експлуатації:

  • дає велику тіньову поверхню;

  • кілька людей одночасно можуть сховатися під ним;

  • захищають від вітру;

  • дозволяють зберігати невеликі речі;

  • в намет можна покласти дитину, який захотів подрімати;

  • легко носити з собою на пляж і перевозити в складеному вигляді;

  • легко чистити мильним розчином.

Складні моделі оснащені чохлом або сумкою, завдяки якій їх транспортування дуже зручна.

 

Яку парасольку вибрати - вирішувати вам. Ознайомтеся з нашим каталогом. Якщо у вас залишилися які-небудь питання або ви хочете замовити пляжну парасольку, залиште замовлення на сайті.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися