Як визначити шкіряний ремінь

 

Шкіряні ремені - аксесуари, які потрібні чоловікам, жінкам і дітям. Елегантний пояс - невід'ємний елемент будь-якого стилю. Його носять на роботу, в школу, на вечірки і на серйозні ділові зустрічі. Він підтримує чоловічі штани або прикрашає жіночі сукні та спідниці. Тому варто інвестувати в ремені з натуральної шкіри. Про те, як дізнатися, це шкіряний ремінь чи ні, ми розповімо в цій статті.

5 хаков, которые помогут отличить натуральную кожу от подделки ...

 

Як відрізнити шкіряний ремінь від підробки?

 

Отже, ви розглядаєте варіант покупки натурального шкіряного чоловічого або жіночого ременя. Але на ринку багато підробок. Дійсного якісне натуральне виріб повинен бути виготовлено з цільного шматка натуральної шкіри. Із зовнішнього боку буде видно грань, а з внутрішньої - плоть (нижня частина). Це означає, що пояс не склеєний - він буде міцним і стійким до зламу або вигину. Пряжка такого ременя повинна бути литий. Це зробить її більш масивною і міцною.

 

З якої шкіри ремінь: як це визначається?

 

Найпрестижніші і дорогі ремені виробляються з добірної шкіри крокодила або алігатора. В результаті смуга має однакову текстуру по всій довжині (текстура конверта зазвичай відрізняється від текстури застібки). Ненабагато дешевше коштують пояса зі шкіри страусів, скатів, змій і ящірок. Раніше використовувалися шкури тюленів. Ремені, зроблені з неї, виходили дуже м'якими, зручними і довговічними. Однак через захисту цього виду вони заборонені до продажу. Найбільш поширеним видом є шкіра буйвола / корови і свині. Вона характеризується гарною якістю. Дуже часто візерунки з благородних шкур (крокодил, алігатор, ящірка) витиснено на шкурі буйвола, що імітує аналоги з більш високого цінового сегмента.

Яким чином визначається, це шкіряний ремінь чи ні?

Чиста шкіра - це шкіра корови або свині рослинного дублення. Вона може бути натурального, природного кольору або покрита барвником. Основна ознака того, як визначити шкіряний ремінь: поверхню натуральної шкіри складається з двох частин; штучної - цілісна або склеєна смуга. Часто за натуральну шкіру видають: подрібнені відходи шкіри в поєднанні з пластиком в різних пропорціях. Вироби з цього матеріалу виходять красивими, м'якими і мають однакову товщину по всій довжині смуги. Але при стиканні з тілом вони можуть викликати алергію; дермантин - матеріал, дуже схожий на натуральну шкіру, але більш низької якості, менш довговічний.

 

Як перевірити шкіряний ремінь?

 

При виборі відповідного вироби потрібно звернути увагу кілька основних критеріїв.

  1. Ідеальність з точки зору фактури, кольору, малюнка свідчить про штучність матеріалу. Натуральна шкіра завжди має плями, крихітні отвори і пори. Вона не може мати однорідну поверхнею.
  2. Вага ременя - натуральна шкіра важче синтетичної.
  3. Вартість. Занадто низька ціна шкіряного пояса повинна викликати сумніви. Натуральні матеріали дорогі, синтетичні - дешеві.
  4. Запах. Наявність різкого і неприємного пластмасового запаху означає, що пояс виготовлений з хімічної сировини і клею невідомого походження.
  5. Реакція на воду і вогонь. Досить налити кілька крапель води на виріб і поспостерігати за поведінкою матеріалу. Натуральна шкіра повинна вбирати краплі, на її поверхні з'являться сліди, які зникнуть після висихання, не залишаючи плям і не змінюючи структуру матеріалу. Синтетична - непроникна для води. Воно буде залишатися на поверхні до тих пір, поки не випарується. Найсміливіші можуть провести експеримент за допомогою запальнички. Найкраще робити це в невидимому місці тестованого вироби. Синтетична шкіра під впливом вогню почне морщитися, плавитися, змінить форму, навіть може спалахнути. Натуральна шкіра не горить.
  6. Відчуття. На дотик пояс з дермантина буде злегка гумовим, схожим на вініл. Натуральна шкіра важче і просто приємніше, тепліше і м'якше на дотик. Тепер ви знаєте про особливості правильної перевірки шкіряного ременя і як визначити низькопробну підробку. Але купуючи шкіряні вироби в інтернет-магазині Paradise Style, Ви можете бути впевнені в їх високій якості і натуральності. Щоб особисто в цьому переконатися, ознайомтеся з каталогом і зробіть замовлення з доставкою по Україні.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися