Що краще в дорогу - чемодан або сумка?

 

Вибір багажу залежить від типу і тривалості поїздки. Зверніть увагу на кількість перевезених речей. Врахуйте, які будете використовувати види транспорту. І у валізи, і у сумки є свої плюси і мінуси.

Що краще - чемодан або сумка на коліщатках?

чемодан

Чемодан створений для повітряних подорожей і далеких поїздок, але прямий, добре прокладеній дорозі або на транспорті. Він надійний у транспортуванні і зручний, якщо не доведеться гуляти з ним більше півгодини. Це хороший вибір для подорожі на літаку, коротких поїздок по місту і ділових поїздок, куди потрібно взяти улюблений костюм або плаття і не пом'яти їх.

Що краще - чемодан або сумка на колесах? Найбільшою перевагою дорожньої валізи є його твердість. У нього можна класти делікатні речі, не боячись їх пошкодити. Міцні і жорсткі стінки захищають багаж від контакту із зовнішнім середовищем, намокання і забруднення. Якісні моделі мають правильну форму і жорстку конструкцію. Їх виготовляють різних розмірів, місткості та конфігурації перегородок. Деякі вироби оснащені колесами, тому їх легко пересувати. Спеціальна ручка дозволяє легко тягнути валізу навіть тоді, коли він дуже важкий. Він оснащений зручною телескопічною ручкою і зашифрованим замком TSA для авіаперельотів, що може бути надійно заблокований, що запобігає доступ третіх осіб до речей власників.

Ідеальний варіант для двотижневої поїздки за кордон - місткий валізу до 102 літрів, виготовлений з міцного ABS-пластика. Слід надавати перевагу класичні кольори - чорний або темно-синій. При бажанні можна вибрати насичений помаранчевий або рожевий.

Що краще - дорожня сумка або валіза для поїздок на машині?

Для поїздок на автомобілі більш підходить дорожня сумка, тому що вона вміщує набагато більше речей, ніж здається. Вона вільно поміщається в багажнику легкового малолітражного автомобіля. Однак, як і чемодан, дорожня сумка не підходить для довгих піших прогулянок. Її носять в руках або надягають на плече, що шкідливо для хребта.

Альтернатива - гібрид - міцна і непромокаючий модель з нейлону об'ємом до 75 літрів. Вона зазвичай виготовлена ​​на каркасі. Сумка на колесах або дорожню валізу має внизу додаткове кріплення з армованого матеріалу. Цей варіант рекомендований для поїздок для всієї родини.

Що краще - сумка або валіза на колесах для святкової поїздки?

Вибираючи, що краще - чемодан або сумка - для святкової поїздки, необхідно орієнтуємося на матеріал виготовлення і розміри виробу.

Найбільш чутливим елементом кожного валізи і сумки такого типу є колеса. Вони часто пошкоджуються, зношуються, що робить перенесення валізи незручною.

Чемодан великого розміру або сумка на 4 колесах - дуже популярний вибір, особливо якщо потрібно взяти з собою багато речей. Вага в таких моделях рівномірно розподіляється по всьому 4 колесам, що полегшує їх носіння. Вони більш маневрені, займають мінімум місця, що важливо при подорожі на поїзді,

їх легше везти і штовхати перед собою, складніше кинути.

Однак валізу з 4 колесами не впорається зі своїм завданням на нерівних поверхнях (доріжках, дорогах, бруківці, траві), за якими він перевозиться надзвичайно важко. Це викликає нерівномірний знос коліс, що призводить до їх пошкодження та поломки. Щоб уникнути цього, звертайте увагу на розмір коліс при покупці. Хороший чемодан повинен мати великі колеса, які вбудовані в корпус, що ускладнює пошкодження.

Валіза з двома колесами або сумка на коліщатках - що краще?

сумка на колесах

Валіза з двома колесами більш зручний для тих, хто часто літає на літаках. Оскільки його тягнуть ззаду, то немає проблем з нерівномірним зносом коліс. Такі моделі краще підходять для їзди по пересіченій місцевості по булижникам, грунтових дорогах або траві. Вони справляються з цими перешкодами набагато краще, ніж валізи на 4 колесах. 2 колеса мають меншу схильність до поломки. Це пов'язано з тим, що вони не ковзають. Зношуються рівномірно. Оскільки вага вантажу зазвичай менше, то легше перекидаються. Тому неможливо витягнути з багажника і везти одночасно 2 двоколісних валізи.

Що краще брати в дорогу - валізу або сумку - залежить від потреб.

Чемодан на двох колесах ідеально підходить для коротких поїздок, під час яких не потрібно брати з собою багато речей. Він мобільний, легкий і зручний для пересування.

Великі валізи на чотирьох колесах призначені для далеких сімейних поїздок. Особливо якщо використовуються різні види транспорту, тому що не потрібно тягнути вантаж на багато кілометрів, часто на нерівній місцевості. Важкий багаж в такому валізі возити легше, ніж в сумці з двома колесами або в рюкзаку.

Коли мова йде про походи і частих пересуваннях, при яких необхідно переносити особисті речі на спині, валізи поступаються місцем рюкзаків. Вони також ідеально підходять для ручної поклажі в коротких бюджетних рейсах з недорогими авіакомпаніями, так як допомагає уникнути оплати багажу, що.

Сумки найменш зручні для подорожей, особливо коли вони великі і важкі. Носити їх на плечі - утомливо і шкідливо для хребта. Вони ідеальні для тих, хто подорожує на власній машині. Дозволяють просто упакувати одяг, взуття та інші речі, а потім вивантажити багаж в пункті призначення.

Дорожні сумки легкі і гнучкі, що дає їм перевагу перед валізами. Їх можна скласти, і тоді вони займуть мало місця при зберіганні в гардеробі. З валізою цього зробити не можна.

Проводять традиційні сумки тільки для ручної поклажі та дорожні моделі на коліщатках місткістю до 120 літрів. Якщо ручну сумку носять на ремені, що висить через плече, або в руках, то моделі на колесах також можна тягнути, що значно прискорює рух з багажем. Розмір моделі зазвичай пов'язаний з кількістю відділень. Чим більше сумка, тим більше в ній відділень. Наявність декількох кишень дає можливість швидше дістатися до конкретних речей.

Ознайомтеся з нашим каталогом і виберіть, що краще - чемодан або сумка на колесах для вас. Проаналізувавши вищевикладені плюси і мінуси кожної моделі, вам буде легше вибрати правильний варіант для ваших потреб. Враховуйте свій спосіб життя, стиль, частоту середньої тривалість поїздок. Якщо у вас залишилися питання або ви хочете зробити замовлення, залиште онлайн-заявку або зателефонуйте за вказаним на сайті номером телефону прямо зараз.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися